Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν ψαχνω λυση στο προβλημα μου εδω αλλα οι γιατροι ή ειναι ασχετοι ή κατι αλλο συμβαινει !!

Πριν 13 μηνες εκανα ολικη αρθοπλαστικη ισχυου ...Ποναω οχι μνο στο χειρουργημενο ποδι αλλα και στα δυο ποδια και πισω εκει που καθομαστε (κολομερια...) αλλα και χαμηλα στα μπουτια .

Εχω παει σε 3 ορθοπαιδικους , σε αγγειοχειρουργο , σε ρευματολογο ,σε νευροχειρουργο και σε ιατρειο πονου για επισκληριδιες εκχυσεις χωρις κανενα αποτελεσμα μετα απο παραπομπες καθε ειδικοτητας σε αλλη ...

Αξωνικες , μαγνητικες , σπινθηρογραφηματα , υπερηχοι και ενα καρο ακομα εξετασεις (μια γεματη σακλουλα απο απεικονιστικες εξετασεις )  χωρις να μπορουν να βρουν τι εχω ..

Η καθε ειδικοτητα με βγαζει "καθαρο" απο δικη της πλευρα αλλα λυση δεν βρισκω.Με εχουν κανει μπαλακι .....

Τωρα μου λενε ερευνητικα για ψηφιακη αγγειογραφια χωρις να ειναι σιγουρο οτι θα βοηθησει .

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

Δεν ψαχνω λυση στο προβλημα μου εδω αλλα οι γιατροι ή ειναι ασχετοι ή κατι αλλο συμβαινει !!

Πριν 13 μηνες εκανα ολικη αρθοπλαστικη ισχυου ...Ποναω οχι μνο στο χειρουργημενο ποδι αλλα και στα δυο ποδια και πισω εκει που καθομαστε (κολομερια...) αλλα και χαμηλα στα μπουτια .

Εχω παει σε 3 ορθοπαιδικους , σε αγγειοχειρουργο , σε ρευματολογο ,σε νευροχειρουργο και σε ιατρειο πονου για επισκληριδιες εκχυσεις χωρις κανενα αποτελεσμα μετα απο παραπομπες καθε ειδικοτητας σε αλλη ...

Αξωνικες , μαγνητικες , σπινθηρογραφηματα , υπερηχοι και ενα καρο ακομα εξετασεις (μια γεματη σακλουλα απο απεικονιστικες εξετασεις )  χωρις να μπορουν να βρουν τι εχω ..

Η καθε ειδικοτητα με βγαζει "καθαρο" απο δικη της πλευρα αλλα λυση δεν βρισκω.Με εχουν κανει μπαλακι .....

Τωρα μου λενε ερευνητικα για ψηφιακη αγγειογραφια χωρις να ειναι σιγουρο οτι θα βοηθησει .

Η αποκατάσταση δεν είναι μόνο θέμα γιατρού. Φυσικοθεραπεία έκανες; Αν ναι πόσο καιρό; Μπορεί η επιβάρυνση από το ένα πόδι να οδηγήσει σε προβλήματα στην άλλη μεριά.

Σε περίπτωση όπως η δική σου πρέπει να εμπλακεί ορθοπαιδικός, φυσίατρος, φυσικοθεραπευτής με οργανωμένο τρόπο. Οι εξετάσεις εκτός από ξόδεμα χρημάτων δεν θα βοηθήσουν πλέον.

P.s. δεν είμαι φυσικοθεραπευτής, αλλά είναι βασικό

• Like 1
Δημοσ.
40 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

.

το εχω ζησει και εγω αυτο το σκηνικο και το συμπερασμα μου ειναι οτι δεν υπαρχουν γιατροι με γενικες γνωσεις ιατρικης ωστε να βγαλουν μια γνωματευση αλλα μονο εξειδικευμενοι σε ενα τομεα και σου λενε εγω απο την εξεταση που προβλεποταν να κανω δεν βλεπω προβλημα απο εμενα εισαι ενταξει

κατι αντιστοιχο στα αυτοκινητα ο μηχανικος θα εξεταζε το αυτοκινητο δεν θα εβλεπε προβλημα θα σε παρεπεμπε σε ηλεκτρολογο αυτοκινητων,ο ηλεκτρολογος σε φρεναδορο,ο φρεναδορος σε φανοποιο και παει λεγοντας :fear:

• Like 3
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, georgeγ είπε

το εχω ζησει και εγω αυτο το σκηνικο και το συμπερασμα μου ειναι οτι δεν υπαρχουν γιατροι με γενικες γνωσεις ιατρικης ωστε να βγαλουν μια γνωματευση αλλα μονο εξειδικευμενοι σε ενα τομεα και σου λενε εγω απο την εξεταση που προβλεποταν να κανω δεν βλεπω προβλημα απο εμενα εισαι ενταξει

κατι αντιστοιχο στα αυτοκινητα ο μηχανικος θα εξεταζε το αυτοκινητο δεν θα εβλεπε προβλημα θα σε παρεπεμπε σε ηλεκτρολογο αυτοκινητων,ο ηλεκτρολογος σε φρεναδορο,ο φρεναδορος σε φανοποιο και παει λεγοντας :fear:

Πως το αντμετωπισες ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε

Υπαρχει αρχομένο πρόβλημα και στο άλλο ισχυο. Έκανα όσες Φυσικοθεραπειες μου είπαν και παραπάνω. 

Το θέμα δεν είναι να κάνεις απλά φυσικοθεραπεία. Το θέμα είναι να σε δει μια οργανωμένη ομάδα από γιατρούς και παραιατρικά με έναν να επιβλέπει και να έχεις σταδιακή βελτίωση. Από τον ένα στον άλλο δε θα γίνει δουλειά. Ψάξε ομάδες επιστημόνων που κάνουν πχ αθλητική αποκατάσταση ή αποκατάσταση μετά από ατυχήματα. Όχι σε κέντρα αποκατάστασης με κλειστή νοσηλεία, έχει και ανοιχτής νοσηλείας.

Πας σε βλέπει φυσίατρος και επιβλέπει ορθοπεδικό και φυσικοθεραπεία και εργοθεραπεία.

Μπορεί να γλιτώσεις χειρουργείο στο άλλο πόδι οπότε μην το σκεφτείς οικονομικά αλλά μακροπρόθεσμα.

Επεξ/σία από fylatos
  • Like 3
Δημοσ.

Παντως κι εγώ πολλές φορές έχω νιώσει απελπισία με γιατρούς. Είτε γιατι μπορεί να μη βρίσκουν τι έχω και να πρέπει να πάω σε 10 για να βρω άκρη,  είτε γιατί μπορεί να διαφωνούν μεταξύ τους.

Επισης έχω ακούσει τραγικές περιπτώσεις... πχ μου πε γιατρός μου για τον άντρα της που νόσησε το καλοκαιρι. Πήγε σ έναν πνευμονολόγο, πήγε σ άλλον πνευμονολόγο, εξετάσεις... του λέγανε οτι παραπονιέται άδικα και Ελα οκ εντάξει είσαι σιγά.. κι αφού μια μερα έφτασε να πέσει κάτω, τον πήγε σε άλλον γιατρό , βγάζει νέα αξονική και του λεει έχεις νεκρωτική πνευμονία 70% θνησιμότητα. Τον έβαλε μέσα και Ευτυχως ο άνθρωπος το ξεπέρασε.

Κύριε Γιάννη... ψαχτείτε !!! Σας νιώθω απόλυτα...

• Like 4
Δημοσ.
4 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε

Πως το αντμετωπισες ?

δεν το αντιμετωπισα :mad:

σε καποια φαση αρχισα να αποδεχομαι οτι πιθανον να ειμαι κατα φαντασιαν ασθενης :lol: αφου ολοι ελεγαν οτι δεν εβρισκαν τιποτα...ετσι και αλλιως τα συμπτωματα ειχαν γινει ηπια ,οχι ιδιαιτερα ενοχλητικα και καπως ετσι ξεπεραστηκε το θεμα

νομιζα δηλαδη γιατι ελα μου ντε που ξαναπαρουσιαστηκαν και φετος :mad: επειδη δεν ειναι ιδιαιτερα ενοχλητικα προσπαθω να μη δινω σημασια δεν ξερω τι αλλο να κανω

Δημοσ.

Η ψηφιακή αγγειογραφια εάν γίνει σε σωστό ιατρικό κέντρο, τραβάει περίπου 5000 (5κ) τομές (λήψεις)  στα σημεία που θες, σε αντίθεση με την απλή μαγνητική που τραβάει περίπου 200. Μπορεί να δείξει κάτι που δεν φαινόταν μέχρι τώρα. Πριν από 6 μήνες έκανα εγώ στον Άγιο Λουκά Θεσσαλονίκης αντίστοιχο στην καρδιά με κόστος 250 ευρώ μετρητά γιατί με χαρτί από εοπυυ θα περίμενα 4 μήνες. Έδειξε πράγματα που υπερηχοι και αξονικες δεν έβλεπα. Δεν έχει μεγάλη ακτινοβολία. Εάν μπορείς κάνε τη. 

Μάλιστα δεν το πίστευα, και μόλις έβαλα το Cd στο Laptop όντως είχε μέσα 4960 περίπου φώτο! 

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, sstratos είπε

Η ψηφιακή αγγειογραφια εάν γίνει σε σωστό ιατρικό κέντρο, τραβάει περίπου 5000 (5κ) τομές (λήψεις)  στα σημεία που θες, σε αντίθεση με την απλή μαγνητική που τραβάει περίπου 200. Μπορεί να δείξει κάτι που δεν φαινόταν μέχρι τώρα. Πριν από 6 μήνες έκανα εγώ στον Άγιο Λουκά Θεσσαλονίκης αντίστοιχο στην καρδιά με κόστος 250 ευρώ μετρητά γιατί με χαρτί από εοπυυ θα περίμενα 4 μήνες. Έδειξε πράγματα που υπερηχοι και αξονικες δεν έβλεπα. Δεν έχει μεγάλη ακτινοβολία. Εάν μπορείς κάνε τη. 

Μάλιστα δεν το πίστευα, και μόλις έβαλα το Cd στο Laptop όντως είχε μέσα 4960 περίπου φώτο! 

Ειναι δυσκολη σαν εξεταση ? Πονος ?

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

Παρα πολυ σημαντικη ειδικοτητα ....

Στην οποια ομως δεν ειδα να έχεις απευθυνθεί. 

Δημοσ.

Καθόλου πόνος. Είναι σαν απλή αξονικη. Θα σου βάλουν σκιαγραφικο στη φλέβα και θα μπεις σε ειδικό αξονικο. 10 λεπτά κράτησε 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...