tobindax Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 Παρατήρησα ότι απέρριψαν αρνητική κριτική προς κατάστημα επειδή απαίτησαν να τους στείλω αποδεικτικό αγοράς από το κατάστημα. Καταλαβαίνω ότι ανεβάζει το κύρος έτσι, αλλά για να μην είναι δύο μέτρα και δύο σταθμά θα πρέπει να το απαιτούν και στις θετικές κριτικές. Είμαι σίγουρος ότι δεν το απαιτούν στις θετικές ψήφους. Παρατηρώ πολλούς με "1 κριτική σε 1 κατάστημα". Ύποπτο. Θα την πατήσει κόσμος.
Fronimitis Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 Και στις θετικες ζηταει αποδειξη. Οσες θετικες εχω κανει σε καταστηματα καθε φορα μου ζηταει αποδειξη ή τιμολογιο. 1
tobindax Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 Μόλις τώρα, Fronimitis είπε Και στις θετικες ζηταει αποδειξη. Οσες θετικες εχω κανει σε καταστηματα καθε φορα μου ζηταει αποδειξη ή τιμολογιο. Υποψιάστηκα αυτή την πιθανότητα αλλά δυστυχώς δεν βελτιώνει ιδιαίτερα το πρόβλημα. i.e. εύκολο να βάλει τη θεία του να παραγγείλει ως "ανεξάρτητη".
Fronimitis Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 Ενω αν δεν ζηταει αποδειξη δεν μπορει; Ισα ισα που ειναι καπως πιο τιμιο το να ζηταει.
tobindax Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 Είναι καλύτερο από το τίποτα, απλά αναφέρω ότι δεν είναι ιδιαίτερη απόδειξη. Μάλλον είναι σύμπτωμα του ότι είμαστε σχετικά μικρή χώρα. Μάλλον βελτιώνεται όταν οι κριτικές είναι εκατοντάδες.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 Ζητάνε πάντοτε απόδειξη, ό,τι πρόσημο και αν έχει η αξιολόγηση. 2
Salvation81 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 Το Σκρουτζ εχει βουηξει ο τοπος εδω και χρονια οτι βαζει τις αρνητικες με σταγονομετρο ειδικα οταν προκειται για "λαθη" που αγοραζεις κατι και μετα κανουν τις παπιες.
stelios18120 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 Είχα ξαναγράψει και πιο παλια,επειδή αγοράζω πολλά προϊόντα συχνά, σχεδόν πάντα επειδή είναι οκ βάζω την θετική μου αξιολόγηση και ένα μικρό review. 4 φορές που πήρα σκάρτο προϊόν πήγα να βάλω αξιόλογηση ώστε να βοηθήσει μελλοντικούς αγοραστές (να αποτρέψω την αγορά του προϊόντος,με ωραία λόγια και όχι υπερβολές) και 2 φορές έφαγα άκυρο,και 2 φορες δημοσιεύτηκε μετα από 6 μέρες. + Μια φορά πήγα να βάλω αρνητική σε κατάστημα και ποτέ δεν δημοσιεύτηκε. Σε mail που είχα στείλει μου είπαν ότι δεν γίνεται να δημοσιευθεί λόγω του ότι ήταν αρκετά "επιθετικό" το κείμενο, το άλλαξα εν μέρη και το διόρθωσα και πάλι όμως έφαγα άκυρο. Οπότε μόνο τα θετικά θέλουν να ακούγονται,πράγμα αντιεπαγγελματικο και εκνευριστικο. Έπαψα να ασχολουμε με skroutz και έριξα πιο πολύ το βάρος στο bestprice που btw βγάζει και καλύτερες τιμές στο search και αφήνει τα αρνητικά να ακουστούν. 3 1
Eliaskat Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 και εγω σε αρνητικη κριτικη καταστηματος με αποδειξη κλπ κλπ δεν την εμφάνισε ποτέ 1
turbat0s Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 Λογικά ακούγονται όλα αυτά. Χέρι που σε ταΐζει δεν το δαγκώνεις... 1
tornado Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 παραγγειλα ενα καλωδιο για κινητο και ενω μου λενε οτι ηρθε το καλωδιο, στο τελος το εδωσαν σε αλλον και εγω πηρα τα @@ τελικα τι περιμεναν? να ελεγα ειναι οι καλυτεροι? εκανα αρνητικη αξιολογηση με αναφορα στο συμβαν και δεν την δημοσιευσαν, θελωντας να το φτιαξω καλυτερα.. ενταξει τωρα, θα φαω μιση ωρα απο την ζωη μου και αλλη μιση ψυχαναλυση για να φτιαξω κειμενο που να τους αρεσει, και ολα αυτα για ενα καλωδιο 3 ευρω! αστο ρε φιλε και εσυ και οι αξιολογησεις σου.
Salvation81 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 9 ώρες πριν, tornado είπε παραγγειλα ενα καλωδιο για κινητο και ενω μου λενε οτι ηρθε το καλωδιο, στο τελος το εδωσαν σε αλλον και εγω πηρα τα @@ τελικα τι περιμεναν? να ελεγα ειναι οι καλυτεροι? εκανα αρνητικη αξιολογηση με αναφορα στο συμβαν και δεν την δημοσιευσαν, θελωντας να το φτιαξω καλυτερα.. ενταξει τωρα, θα φαω μιση ωρα απο την ζωη μου και αλλη μιση ψυχαναλυση για να φτιαξω κειμενο που να τους αρεσει, και ολα αυτα για ενα καλωδιο 3 ευρω! αστο ρε φιλε και εσυ και οι αξιολογησεις σου. Εμενα μου ειχαν στειλει χρησιμοποιημενη καρτα πριν κατι χρονια απο ενα μαγαζι στην Kαλιθεα (δεν λεω ονομα) και οταν το εγραψα στο Skroutz μου απερριψαν την κριτικη τι να λεμε τωρα;
thanasisxask Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 Α καλά, τέτοια πράγματα κάνει; Μα αυτός που θα αφήσει αξιολόγηση είναι ο πελάτης ο οποίος θα αγοράσει πάλι από εκεί . Άμα δει ότι απορρίπτουν τα αρνητικά σχόλια, ο ίδιος πελάτης θα υποψιαστεί ότι γίνεται σε όλους αυτό, άρα το μαγαζί χάνει την αξιοπιστία του!
Salvation81 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 3 ώρες πριν, thanasisxask είπε Α καλά, τέτοια πράγματα κάνει; Μα αυτός που θα αφήσει αξιολόγηση είναι ο πελάτης ο οποίος θα αγοράσει πάλι από εκεί . Άμα δει ότι απορρίπτουν τα αρνητικά σχόλια, ο ίδιος πελάτης θα υποψιαστεί ότι γίνεται σε όλους αυτό, άρα το μαγαζί χάνει την αξιοπιστία του! Δεν το νοιαζει το Skroutz αυτο, το Skroutz πρακτικα πουλαει promotion, αν το μαγαζι Δεν φαινεται οτι ειναι για σφαλιαρες Δεν θα φυγει απο το Skroutz και αρα θα συνεχισει να τους πληρωνει. Τωρα αν 5-10-20 ατομα δεν ξαναγορασουν απο αυτο το μαγαζι δεν λεει κατι, υπαρχουν χιλιαδες ανυποψιαστοι που θα αγορασουν.
tobindax Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 19/2/2019 στις 12:56 ΜΜ, Eliaskat είπε και εγω σε αρνητικη κριτικη καταστηματος με αποδειξη κλπ κλπ δεν την εμφάνισε ποτέ Στις 19/2/2019 στις 10:30 ΜΜ, turbat0s είπε Λογικά ακούγονται όλα αυτά. Χέρι που σε ταΐζει δεν το δαγκώνεις... Α, δεν είχα καταλάβει πόσο λαμογιά πέφτει σε αυτό. Απαράδεκτο και εντελώς ακραίο κατά του καταναλωτή. Bump για να μαθαίνει ο κόσμος. Το skroutz είναι πλέον ογκόλιθος και απαιτείται διαφάνεια. Επεξ/σία 28 Φεβρουαρίου 2019 από tobindax
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα