lightsout Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, pavloa είπε Την σειρήνα μπορείς να την τοποθετήσεις ψιλά ή μπορείς να βάλεις άλλη μια σε διαφορετικό μέρος, οπότε θα πρέπει να ξηλώσουν και τις δύο. Επίσης και την σειρήνα να ξηλώσει,αν έχεις βάλει τον συναγερμό να σε ειδοποιεί ή να το έχεις συνδέσει σε κεντρο λήψης σημάτων τότε θα ενημερωθείς άμεσα. Καταρχάς, αυτό που αναφέρεις είναι μία έξτρα υπηρεσία την οποία δεν πληρώνουν όλοι όσοι έχουν σύστημα συναγερμού. Κατά δεύτερον, η δουλειά της σειρήνας δεν είναι να στέλνει το σήμα, η δουλειά της σειρήνας είναι να κάνει φασαρία. Η σειρήνα είναι για να τρομάζει και να αγχώνει. Κατά τρίτον, ακόμα και υπηρεσία κέντρου να πληρώνεις, ο χρόνος αντίδρασης της ασφάλειας είναι τέτοιος που επιτρέπει να σε κλέψουν ακόμα κι αν έχει ειδοποιηθεί η αστυνομία εγκαίρως. Αυτά δεν τα γράφω από την κούτρα μου, δυστυχώς, τα έμαθα με τον άσχημο τρόπο. 1
k_w_t Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 20 λεπτά πριν, lightsout είπε Έχετε υπόψιν σας ότι ο συναγερμός εξουδετερώνεται πλέον πολύ εύκολα. Μία συχνή μέθοδος είναι το ξήλωμα της σειρήνας και η ρίψη της σε κουβά με νερό. Spray μονωτικου αφρου πλεον... Εχουν εξελιχθει οι κλεφτες... Για αυτο πλεον 2 σειρηνες μια μεσα και μια εξω.....
pontez2 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 24 λεπτά πριν, lightsout είπε Καταρχάς, αυτό που αναφέρεις είναι μία έξτρα υπηρεσία την οποία δεν πληρώνουν όλοι όσοι έχουν σύστημα συναγερμού. τραγικο λάθος. Δεν ενδιαφέρει κανέναν (εκτος του γειτονα) για το πόσο δυνατά χτυπάει η σειρήνα. Ο σκοπός ειναι να έρθει η αστυνομία. 2
lightsout Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 2 λεπτά πριν, pontez2 είπε τραγικο λάθος. Δεν ενδιαφέρει κανέναν (εκτος του γειτονα) για το πόσο δυνατά χτυπάει η σειρήνα. Ο σκοπός ειναι να έρθει η αστυνομία. Συμφωνώ, συμβαίνει όμως. Επίσης, και βέβαια ενδιαφέρει ο θόρυβος της σειρήνας καθώς αποτελεί μέσο πίεσης προς τον κλέφτη. Διαφορετικά, δεν θα υπήρχε καθόλου σειρήνα. Ο σκοπός είναι να θορυβηθεί ο ίδιος ο κλέφτης, ο χρόνος αντίδρασης της αστυνομίας είναι πολύ σχετικός. 2
bluesattack Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, billdanos είπε Ένα σύστημα συναγερμού και καλή θωράκιση με σωστές κλειδαριές κλπ, νομίζω πως είναι αρκετά. Καταλαβαίνω τον πανικό πολλών ανθρώπων (ειδικά όσοι ήδη έχουν πέσει θύματα κλοπής), αλλά όταν βλέπω σε διαμερίσματα σιδεριές και κάγκελα παντού, με πιάνει μια μικρή κατάθλιψη! Eσυ bildanos βαλε καλη θωρακιση στις πορτες και ασε τα παραθυρα χωρις καγκελα Επεξ/σία 19 Φεβρουαρίου 2019 από bluesattack 1
k_w_t Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 Κλασσικο ακομα παραδειγμα ειναι που εχουν πορτες παραθυρα αλουμινιου αλλα στο μπανιο και στην κουζινα εχουν κατι αρχαια που τα αφηνουν μονιμα ανοιχτα.... 1
pavloa Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 33 λεπτά πριν, lightsout είπε Καταρχάς, αυτό που αναφέρεις είναι μία έξτρα υπηρεσία την οποία δεν πληρώνουν όλοι όσοι έχουν σύστημα συναγερμού. Κατά δεύτερον, η δουλειά της σειρήνας δεν είναι να στέλνει το σήμα, η δουλειά της σειρήνας είναι να κάνει φασαρία. Η σειρήνα είναι για να τρομάζει και να αγχώνει. Κατά τρίτον, ακόμα και υπηρεσία κέντρου να πληρώνεις, ο χρόνος αντίδρασης της ασφάλειας είναι τέτοιος που επιτρέπει να σε κλέψουν ακόμα κι αν έχει ειδοποιηθεί η αστυνομία εγκαίρως. Αυτά δεν τα γράφω από την κούτρα μου, δυστυχώς, τα έμαθα με τον άσχημο τρόπο. Όπως είπα δεν χρειάζεται να το έχεις σε κέντρο λήψης. Απλά συνδέεις τον συναγερμό με το σταθερό τηλέφωνο και σε περίπτωση που γίνει κάτι σε παίρνει τηλ. Επίσης για έξτρα προστασία μπορείς να βάλεις gsm, σε περίπτωση που σου κόψουν το καλώδιο του οτέ. Οι γείτονες ουτε καν θα ενδιαφερθούν για το αν χτυπάει ο συναγερμός. Και εγώ έχω ακούσει οτι ξήλωσαν σειρήνες και τις έριξαν μέσα σε νερό και δεν έιχαν προγραμματίσει τον συναγερμό να τους πάρει τηλ. Η σειρήνα μόλις ξηλωθεί απο τον τοίχο ή προσπαθήσουν να ανοίξουν το καπάκι τότε ενεργοποιείται ο συναγερμός. Σε μένα την τελευταία φορά που προσπάθησαν να μπουν χτυπούσαν 2 σειρήνες και αυτοί στην κοσμάρα τους.
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 Ο συναγερμός θα πρεπε να ναι το νούμερο 1 στην λίστα. Δεν ξέρω άνθρωπο που να έβαλε συναγερμό και να τον ξανακλέψανε. Προφανώς κάθε περιοχή έχει διαφορετικά προφίλ σπιτιών και ληστών, αλλά το μεγαλύτερο ποσοστό διαρήξεων είναι απο ευκαιριακούς που ψάχνουν μια γρήγορη μπάζα, και συνήθως 'σαρώνουν' γειτονιές. Αυτοί δεν θα κάτσουν να ασχοληθούν με συναγερμό, θα πάνε στο επόμενο σπίτι. Απο κει και πέρα, πρέπει να πετύχεις επαγγελματία (lockpick lv 25+) που να σε έχει βάλει στόχο, να μπει στον κόπο να σε παρακολουθήσει, να ρισκάρει με τον συναγερμό, και πιθανόν να θέλει και ειδικό εξοπλισμό. Αλλά εκεί ξεφεύγει λίγο το θέμα, πρέπει να χεις δώσει στόχο, αυτό δεν αφορά τον περισσότερο κόσμο που χει ένα απλό σπίτι, κατοικεί μόνιμα και δεν επιδικνύει αντικείμενα μεγάλης αξίας και ένα εφάπαξ κρυμμένο κάτω από το στρώμα. Δεν νομίζω οτι ένα φροντισμένο σπίτι ελκύει κόσμο, ούτε προδίδει κάποια καλύτερη οικονομική κατάσταση, ίσα ίσα που δείχνει οτι δεν είναι ακατοίκητο. Ένα περιποιημένο σπίτι με φρεσκοποτισμένα φυτά, πρόσφατα βαμμένο και καθαρή αυλή ή μπαλκόνι, δεν δείχνει πλούτο, αντίθετα δείχνει μια νοικοκυρά που χαλάει πολύ χρόνο στο σπίτι.
moure Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 Συναγερμός χωρίς κέντρο λήψης σημάτων είναι απλά μια κουδούνα,πάντα εκτος από το κόστος εγκατάστασης του συναγερμού να υπολογίζεται και το κόστος της συγκεκριμένης υπηρεσίας.Εγω σε μονοκατοικία,έχω συναγερμό με εξωτερικά ραντάρ σε κάθε πόρτα παράθυρο.Μια φορά επιχείρησαν να με κλέψουν που έλειπα για αρκετό καιρό αλλά τα παράτησαν λίγο πριν μπουν,προφανώς κάτι φοβήθηκαν. Πορτα ασφαλείας δεν έχω καλή και πολύ συχνά την αφήνω ξεκλείδωτη,βέβαια εσωτερικα του σπιτιού,ακριβώς πίσω από την πόρτα κοιμάται ένα κάνε κορσο 55 κιλών και στο δωμάτιο της κόρης μου άλλο ένα 40 κιλών που δεν αστειεύονται.
Bspus Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 Στο σπιτι μου στο Fallout4 ειχα γεμισει τη σκεπη με δαυτα. Καναν τρομερη δουλεια
bluesattack Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Η λιστα ειναι αρκετα σωστη.Το 13 με τα οπλα παει αλλου.. Εξαλλου το θεμα ειναι να μην μπει , οταν θα εισαι μεσα.Βαζεις μια μπαρα ασφαλεια η τιποτα βαρβατους συρτες στους τοιχους και ασε το κλεφτη που θα ξεκλειδωσει να προσπαθει να την σπασει η να προσπαθει να περασει την ..πορτα απο τους συρτες Επεξ/σία 19 Φεβρουαρίου 2019 από bluesattack
pavloa Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, moure είπε Συναγερμός χωρίς κέντρο λήψης σημάτων είναι απλά μια κουδούνα,πάντα εκτος από το κόστος εγκατάστασης του συναγερμού να υπολογίζεται και το κόστος της συγκεκριμένης υπηρεσίας.Εγω σε μονοκατοικία,έχω συναγερμό με εξωτερικά ραντάρ σε κάθε πόρτα παράθυρο.Μια φορά επιχείρησαν να με κλέψουν που έλειπα για αρκετό καιρό αλλά τα παράτησαν λίγο πριν μπουν,προφανώς κάτι φοβήθηκαν. Πορτα ασφαλείας δεν έχω καλή και πολύ συχνά την αφήνω ξεκλείδωτη,βέβαια εσωτερικα του σπιτιού,ακριβώς πίσω από την πόρτα κοιμάται ένα κάνε κορσο 55 κιλών και στο δωμάτιο της κόρης μου άλλο ένα 40 κιλών που δεν αστειεύονται. Συμφωνώ για το κέντρο λήψης σημάτων αλλά σκέψου οτι και αυτό δεν σου προσφέρει ασφάλεια. Τι θέλω να πω. Το κέντρο θα ειδοποιηθεί μόνο αν δοθεί συναγερμός ή αν έχει διακοπή ρεύματος. Το ίδιο μπορείς να κάνεις απλά συνδέοντας τον συναγερμό με το σταθερό και να τ προγραμματίσεις ώστε να παίρνει εσένα μόνο. Το κέντρο συμφέρει μόνο αν έχεις βάλει ip module που αυτό ανα δύο λεπτά στέλνει σήμα μεσω του ιντερνετ με την κατάσταση του συναγερμού. Αν δεν στείλει σήμα τότε κάτι τρέχει και σε ειδοποιούν. Και εγώ έχω εξωτερικά ραντάε (τύπου κουρτίνα) σε κάθε παράθυρο και πράγματι κάνουν δουλειά. Επεξ/σία 19 Φεβρουαρίου 2019 από pavloa
Super Moderators billdanos Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 20 minutes ago, bluesattack said: Eσυ bildanos βαλε καλη θωρακιση στις πορτες και ασε τα παραθυρα χωρις καγκελα Το σίγουρο είναι πως δεν θα κάνω το σπίτι μου κλουβί και εμένα το ...πουλάκι! 😛 Τα παράθυρά μου παρόλα αυτά είναι στο μέσο μιας 8όροφης πολυκατοικίας με τα 2 μπαλκόνια να είναι "ελεύθερα" χωρίς άλλα που να συνορεύουν δίπλα τους. Αν είναι τόσο μάγκες που θα έρθουν είτε από το ισόγειο, είτε από την ταράτσα ...χαλάλι τους! 1
bluesattack Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 Μόλις τώρα, billdanos είπε Το σίγουρο είναι πως δεν θα κάνω το σπίτι μου κλουβί και εμένα το ...πουλάκι! 😛 Ναι , αν εχεις 3 μετρα τζαμαρια με θεα την θαλασσα ειναι θεμα. Αλλιως καθολου κλουβι δεν γινεται, υποτιμας και την τεχνη των σιδεραδων Μηπως...φοβασαι την τοποθετηση ? Φωναξε ενα μαστορα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα