Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, AristidisZ είπε

Ότι να ναι... 

Μόνο στο μυαλό σου υπάρχουν αυτά που γράφεις 

Εύχομαι να μη σου τύχει ποτέ, αλλά ότι και αν κάνεις μέσα στο σπίτι σου υπάρχουν άπειρα παραθυράκια που ακόμα και φόνο αν κάνεις μπορείς να την γλιτώσεις

Φυσικά αν βγεις στο μπαλκόνι και ρίξεις με το δίκανο στην άλλη γωνία στον κλέφτη θα πας μέσα 

Τα αυτονόητα... 

Έγραψα με βάση του νόμου...Προσωπικά αν μπει κλέφτης στο σπίτι μου δεν θα βγει από εκεί για 1 βδομάδα θα παρακαλούσε να επιστρέψει ότι έχει κλέψει όλη του την ζωή. 

• Thanks 1
  • Απαντ. 202
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Μόλις τώρα, LIGHT1NG είπε

Έγραψα με βάση του νόμου...Προσωπικά αν μπει κλέφτης στο σπίτι μου δεν θα βγει από εκεί για 1 βδομάδα θα παρακαλούσε να επιστρέψει ότι έχει κλέψει όλη του την ζωή. 

OK Chuck Norris 

Για πες μου σε ποια χώρα επιτρέπεται βάσει νόμου να σκοτώσεις αυτόν που μπουκάρει στο σπίτι σου

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, AristidisZ είπε

OK Chuck Norris 

Για πες μου σε ποια χώρα επιτρέπεται βάσει νόμου να σκοτώσεις αυτόν που μπουκάρει στο σπίτι σου

Αμέρικα

Εδώ στην Ελλάδα και σφαλιάρες να του δώσεις θα βγει αθώος από το δικαστήριο και εσύ θα μπλέξεις

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, LIGHT1NG είπε

Αμέρικα

Δεν ισχύει αυτό.

Σε όλες τις περιπτώσεις θα συλληφθείς και, αναλόγως του τι θα προκύψει από την έρευνα των αρχών, ενδέχεται να δικαστείς έως και για φόνο.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, LIGHT1NG είπε

Αμέρικα

Εντάξει το περίμενα αυτό, λάθος μου που δεν το έθεσα πιο σωστά 

Πάμε πάλι 

Σε ποια ευρωπαϊκή χώρα επιτρέπεται βάσει νόμου να σκοτώσεις αυτόν που μπουκάρει στο σπίτι σου

• Super Moderators
Δημοσ.
1 minute ago, AristidisZ said:

Σε ποια ευρωπαϊκή χώρα επιτρέπεται βάσει νόμου να σκοτώσεις αυτόν που μπουκάρει στο σπίτι σου

Άλλαξέ το σε χώρα της ΕΕ για να είμαστε 100% σίγουροι. 😛

• Super Moderators
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, AristidisZ είπε

Εντάξει το περίμενα αυτό, λάθος μου που δεν το έθεσα πιο σωστά 

Πάμε πάλι 

Ούτε στην Αμερική ισχύει.

Πουθενά δεν μπορείς να σκοτώσεις άνθρωπο, να έρθουν να τον μαζέψουν, να σου πουν "μπράβο παλλίκαρε" και όλα να συνεχίσουν σαν να μη συνέβη κάτι.

Δεν ξέρω αν φταίει η βλαμμένη η τηλεόραση που έχει δημιουργηθεί αυτή η παντελώς ανακριβής εντύπωση, πιθανόν, πάντως δεν ισχύει.

• Like 2
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Snoob είπε

Δεν ισχύει αυτό.

Σε όλες τις περιπτώσεις θα συλληφθείς και, αναλόγως του τι θα προκύψει από την έρευνα των αρχών, ενδέχεται να δικαστείς έως και για φόνο.

Εκεί υπάρχει η αυτοάμυνα με δικό σου όπλο σε περίπτωση που βγάλει όπλο ο κλέφτης και δεν είναι ανάγκη να τον σκοτώσεις υπάρχει το γόνατο το χέρι... 

• Super Moderators
Δημοσ.

Εκεί υπάρχει η αυτοάμυνα με δικό σου όπλο σε περίπτωση που βγάλει όπλο ο κλέφτης και δεν είναι ανάγκη να τον σκοτώσεις υπάρχει το γόνατο το χέρι... 

Την αυτοάμυνα θα την κρίνει σε πρώτη φάση η αστυνομική έρευνα, και κατόπιν τα δικαστήρια.

Με ό,τι και να σκοτώσεις άνθρωπο, θα έρθουν και θα σε μαζέψουν.

Παρενθετικά, φρόνιμο θα είναι να μην σε βρουν με κανενός είδους όπλο στο χέρι...

Δημοσ.

Αλλά την στιγμή που όταν κάποιος έρχεται να σε κλέψει και έστω του έχεις πατήσει μια μπουνιά στην μούρη και τον πιάνει η αστυνομία και στο δικαστήριο αυτός την γλυτώνει και εσύ φταις με ξυλοδαρμό πως το βλέπεις? Φυσιολογικό? 

Δημοσ.

Αλλά την στιγμή που όταν κάποιος έρχεται να σε κλέψει και έστω του έχεις πατήσει μια μπουνιά στην μούρη και τον πιάνει η αστυνομία και στο δικαστήριο αυτός την γλυτώνει και εσύ φταις με ξυλοδαρμό πως το βλέπεις? Φυσιολογικό? 

Παλικάρι μου καλό, δεν θα σε δικάσει κανείς για ξυλοδαρμό, τι δε καταλαβαίνεις ; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτό στο λέω από άτομο που πηγαίναμε πολεμικές τέχνες μαζί και επειδή είχε χαρτιά από σεμινάρια κικ μποξ κλπ κατηγορήθηκε για τον λόγο ξυλοδαρμού 

Τότε έπρεπε να σε είχε δικηγόρο πριν 3 χρόνια που έγινε αυτό το συμβάν 

Επεξ/σία από LIGHT1NG
  • Super Moderators
Δημοσ.

Δεν καταλαβαίνω τι ακριβώς ρωτάς. Να κρίνω μια υποθετική (ή πραγματική) απόφαση δικαστηρίου χωρίς να ξέρω τι συνέβη;

Εγώ απλά διάβασα μηνύματα που αναπαράγουν το μύθο πως στην Αμερική σκοτώνεις άνθρωπο που μπήκε να σε κλέψει και δεν τρέχει μία, και απλά επισήμανα πως δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Σε όλες τις πολιτείες θα σε συλλάβουν, θα ελέγξουν αν κατέχεις νόμιμα το όπλο (πρώτα από όλα) και κατόπιν υπό ποιες συνθήκες έκανες χρήση του όπλου.

Υ.Γ. Άλλο αμύνομαι, άλλο σαπίζω στο ξύλο κάποιον.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, LIGHT1NG είπε

Αυτό στο λέω από άτομο που πηγαίναμε πολεμικές τέχνες μαζί και επειδή είχε χαρτιά από σεμινάρια κικ μποξ κλπ κατηγορήθηκε για τον λόγο ξυλοδαρμού 

Τότε έπρεπε να σε είχε δικηγόρο πριν 3 χρόνια που έγινε αυτό το συμβάν 

Δε θα κάτσω να σου γράψω για περιστατικά εδώ που έχουν συμβεί ακριβώς αντίθετα πράγματα γιατί καλό είναι να μη γίνεται δημόσιος λόγος για το πως παρακάμπτονται οι νόμοι σε αντίστοιχες περιπτώσεις 

Επίτρεψέ μου να σου πω πάντως ότι γνωρίζω πάρα πολλά περιστατικά που έχει συμβεί το ανάποδο

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Snoob είπε

Δεν καταλαβαίνω τι ακριβώς ρωτάς. Να κρίνω μια υποθετική (ή πραγματική) απόφαση δικαστηρίου χωρίς να ξέρω τι συνέβη;

Εγώ απλά διάβασα μηνύματα που αναπαράγουν το μύθο πως στην Αμερική σκοτώνεις άνθρωπο που μπήκε να σε κλέψει και δεν τρέχει μία, και απλά επισήμανα πως δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Σε όλες τις πολιτείες θα σε συλλάβουν, θα ελέγξουν αν κατέχεις νόμιμα το όπλο (πρώτα από όλα) και κατόπιν υπό ποιες συνθήκες έκανες χρήση του όπλου.

Υ.Γ. Άλλο αμύνομαι, άλλο σαπίζω στο ξύλο κάποιον.

Δεν τον είχε σαπίσει στο ξύλο 2 μπουνιές του πάτησε και τον πέταξε από την πόρτα έπειτα ήρθε στο σπίτι του με αστυνομία και παρόλο που είχε και βίντεο από κάμερες ότι μπήκε για κλοπή αυτές ήταν οι συνέπειες στην αστυνομία συγκεκριμένα είχε πει ότι πήγε να αφήσει φυλλάδια και στην κάμερα έδειχνε άτομο με full face και μαχαίρι 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...