akishellas1979 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 Καλημερα ειχα forthnet η οποια εληγε 8 του μηνα . Στις 4 του μηνα δεχτηκα τηλ απο το 13888 για μια καλη προσφορα με vdsl πλεον στην περιοχη μου (νικαια) μιας που παλαιοτερα δεν το υποστηριζε καμια εταιρια. Να πω επισης πως πριν παρουν τηλ απο το 13888 ειχα παει μια εβδομαδα πιο πριν να ενημερωθω σε καταστημα οτε απο το οποιο περιμενα απαντηση αν υπηρχε οντως δυνατοτητα vdsl και απο εκει αρχιζουμε .... προσφορα εκανε κ η φορθνετ φυσικα αλλα μου ειπε πως δεν υποστηριζει vdsl κ απορει πως ο οτε μου ειπε πως υπαρχει 50ρι κ παραπανω αφου περνουν απο αυτον.... η wind μου εκανε κ αυτη κ ειναι οι μονοι που πρεπει να λενε αληθεια διοτι εδω κ 1 χρονο εχουν ενα νεο κουτι εξω απο την πολυκατοικια . Ενω λοιπον ολοι εκτος απο φορθνετ μου λενε πως υπαρχει vdsl αποδεχτηκα οπως εγραψα πιο πανω τηλεφωνικη προσφορα του οτε απο το 13888 στις 4-2-19 στελνοντας ολα τα δικαιολογητικα κ μετα απο μερικες μερες ενα χαρτι που μου ελεγε οτι φευγω απο την προηγουμενη εταιρια κ παω σε αυτους κτλ οπου το ετοιμασα κ αυτο κ το εστειλα κ επειτα μου ηρθε μηνυμα οτι με δεχτηκαν στην εταιρια τους κτλ κτλ . Το θεμα πιο ειναι ακομα δεν εχω παρει εξοπλισμο με ξαναπηραν να μου πουν απο το τμημα προσφορων οσο αφορα την προσφορα που μου ειχαν κανει αρχικα !!! Οκ τους λεω αυτα τα ξερω γιατι καθυστερειτε κ μου λεει πως δεν εχουν περασει οι 9 εργασιμες μερες κ τις λεω πως απο τις 4 του μηνος εχουν περασει 2 εβδομαδες κ ποιος ο λογος που με ξαναπειρατε για την προσφορα αφου την ξερω; απλα να ενημερωσουμε γιατι ειχαμε δεχτει τηλεφωνο απο εσας . Οκ λεω εγω ζητησα να δω γιατι καθυστερειτε... Λοιπον μην μακρυγορω αλλο οι ενστασεις μου ειναι οι εξης ειχα παει σε καταστημα οτε οπως εγραψα πιο πανω που ενω ειχα κανει την αιτηση τηλεφωνικα κ περιμενα ενδιαμεσα με πηρε απο το καταστημα οτεσοπ της περιοχης μου η υπαλληλος που ειχα παει να με ενημερωσει κ τι μου ειπε ; κυριε κατ... δυστηχως να ξερετε δεν υπαρχει δυνατοτητα vdsl στην περιοχη σας , μα κανω απο το 13888 κ εφοσον με ξαναπηραν για να το ελεγξουν ειπαν οτι υπαρχει, οχι κυριε δεν υπαρχει κ θα υπαρξει προβλημα στην συνδεση σας μεχρι να ενεργοποιηθει θα σας ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΟΥΝ κ δεν θα εχετε vdsl αν λοιπον θελετε μεχρι 24 ελατε να τα κανουμε στο καταστημα . Ε φουρτουνιασμενος εγω πηρα κεντρικα κτλ κ αυτοι παλι μου ειπαν πως υπαρχει vdsl κ απορουν πως υπαλληλος του καταστηματος ειπε οτι δεν υπαρχει διαθεσιμοτητα ... Ερωτησεις εσας ποσο καιρο σας πηρε να φυγετε να πατε στον οτε απο αλλο παροχο ? Αν σας προτειναν vdsl ειχατε οντως η το αλλαξαν μετα; Εγω τελευταια ενημερωση απο οτε ειναι το μηνυμα οτι η αιτηση κ η μεταφορα απο τον αλλο παροχο εγχει γινει δεκτη με αριθμο ταδε κ αναμενω κ επειτα τηλεφωνικες εποικοινωνιες οπως διαβασατε , ομως ακομα ειμαι φορθνετ κ χρεωνομαι σε αυτους ετσι; Στην τηλεφωνικη συζητηση πριν λιγο παλι που με καλεσαν ειπε οτι μπορει να παρει μεχρι τελος τις αλλης εβδομαδας στεκει ; κ οταν της ειπα οτι αν δω οτι καθυστερησουν ΘΑ ΚΑΝΩ ΑΙΤΗΣΗ ΝΑ ΔΙΑΚΟΨΩ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΑΠΛΑ ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΟΠΟΤΕ ΜΗΠΩΣ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΤΙ Κ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΔΙΚΑ ; ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΠΩς ΕΦΟΣΟΝ ΛΟΓΙΚΑ ΕΙΜΑΙ ΦΟΡΘΝΕΤ ?
jkoukos Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 Έχει αλλάξει ο κανονισμός φορητότητας εδώ και 6+ μήνες. Πλέον όταν κάνουμε το αίτημα αυτό παραμένει για 14 μέρες στο συρτάρι, μην τυχόν και υπαναχωρήσουμε. Την 15η μέρα στέλνεται στον προηγούμενο πάροχο. Εκτός αν στο αίτημα που υπέγραψες, ρητά ανέφερες ότι επιθυμείς να ξεκινήσει η διαδικασία νωρίτερα. Μετά το 14ήμερο, δεν μπορείς να διακόψεις αζημίως εκτός και αν δεν μπορούν να σου διαθέσουν την υπηρεσία που συμφωνήσατε. Όμως για Χ λόγους μπορεί να καθυστερήσει λίγο. Πρόβλημα κανονικά δεν θα έχεις και θα ενεργοποιηθείς στον νέο πάροχο την ίδια μέρα που θα διακοπεί η σύνδεση με τον παλιό. Απλά στον δεύτερο θα πληρώσεις αναλογικά πάγιο για τις μέρες που έπαιρνες υπηρεσία από τον τελευταίο κανονικό μηνιαίο λογαριασμό. Εκτός κι αν είσαι άτυχος και δημιουργηθεί κάποιο θέμα κατά την φορητότητα (σπάνιο μεν, υπαρκτό δε). Στις 4 του μήνα μίλησες τηλεφωνικά με τον πάροχο. Το 14ήμερο ξεκινά από την υπογραφή του αιτήματος και όχι πριν από αυτό. Πότε το υπέγραψες και το έστειλες (διότι αναφέρεις "μετά από μερικές μέρες"); Η Nova (Forthnet) δεν δίνει πακέτο VDSL σε ταχύτητα πάνω από 50Mbps (πουθενά μέχρι σήμερα). Την περιοχή σου την έχει αναλάβει η Wind (αυτή βάζει της καμπίνες) και όλοι οι άλλοι παίρνουν (αν θέλουν) από αυτήν υπηρεσία. Αυτή την περίοδο έχει ξεκινήσει και δίνει VDSL από αυτές τις καμπίνες. Λογικά έχει ενεργοποιηθεί η δικιά σου, αλλά επίσημα και έγκυρα θα το μάθεις τώρα με το αίτημα που έκανες. 1
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 1 ώρα πριν, akishellas1979 είπε εσας ποσο καιρο σας πηρε να φυγετε να πατε στον οτε απο αλλο παροχο ? 1 εβδομαδα μου πηρε εμενα. Όμως ειχα ηδη VDSL. Ημουν Forthnet με ADSL με ενημερωνουν μια μερα ότι μπορω να παρω VDSL 50. Τους λεω οκ. Σε 15μερες μεσα μου ηρθε το VDSL κανονικα. Και μετα από έναν χρονο πηγα οτε μεσα σε 5-6 εργασιμες. Σεπτεμβριο του 17' εγινε αυτό ενώ ειχα αλλαξει σε VDSL Φεβρουαριο του 17. 1
akishellas1979 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 "ΣAΣ ENHMEPΩNOYME OTI, H AITHΣH METAΦOPAΣ THΣ ΣTAΘEPHΣ ΣAΣ ΣYNΔEΣHΣ ΣTO ΔIKTYO TOY OTE ME APIΘMO 1-71........ EΓINE ΔEKTH AΠO TON ΠPOHΓOYMENO ΠAPOXO ΣAΣ KAI BPIΣKETAI ΣE EΞEΛIΞH. ΣAΣ EYXAPIΣTOYME ΓIA THN EΠIΛOΓH ΣAΣ ΣTA ΠPOΓPAMMATA COSMOTE." Αυτο το μηνυμα ηρθε στις 13 του μηνα . Οι πρωτες υπογραφες μεχρι κ σελφι γινανε στις 4 του μηνα κ στις 12 με πηραν τηλ για να μου στειλουν αλλο χαρτι να υπογραψω που λεει οτιβφευγω απο την προηγουμενη εταιρια κ δεσμευομαι πως θα την εξοφλησω κ παω σε αυτους κ την επομενη μερα μου στειλανε το μυνημα που γραφω πιο πανω. Παντως δεν μπορω να διακοψω για υπηρεσια που δεν μου προσφερει εφοσον συμφωνα με τα λεγομενα τους μλορουν να προσφερουν . Επισης κ εγω αυτο σκεφτηκα θα παρουνε μεσο της wind που εχει εξω καμπινα. Στη φορθνετ δεν μου ειπαν οτι εχουν ουτε καν 50 διοτι 50ρα εκανα κ στον οτε. Ευχαριστω γαι τις απαντησεις. 4 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε 1 εβδομαδα μου πηρε εμενα. Όμως ειχα ηδη VDSL. Ημουν Forthnet με ADSL με ενημερωνουν μια μερα ότι μπορω να παρω VDSL 50. Τους λεω οκ. Σε 15μερες μεσα μου ηρθε το VDSL κανονικα. Και μετα από έναν χρονο πηγα οτε μεσα σε 5-6 εργασιμες. Σεπτεμβριο του 17' εγινε αυτό ενώ ειχα αλλαξει σε VDSL Φεβρουαριο του 17. Ναι γιαυτο μου εκανε εντυπωση κ εμενα που το καθυστερουν κ σκεφτηκα μηπως τελικα δεν υπαρχει vdsl μιας ππυ μου εβαλε υποψιες η κοπελα απο το καταστημα αλλα οπως λεει ο φιλος πιο πανω μαλλον πλεον ειναι λογικη η καθυστερηση .
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 6 λεπτά πριν, akishellas1979 είπε Ναι γιαυτο μου εκανε εντυπωση κ εμενα που το καθυστερουν κ σκεφτηκα μηπως τελικα δεν υπαρχει vdsl μιας ππυ μου εβαλε υποψιες η κοπελα απο το καταστημα αλλα οπως λεει ο φιλος πιο πανω μαλλον πλεον ειναι λογικη η καθυστερηση . Εσυ εχεις και αλλαγη παροχου και αλλαγη σε VDSL οποτε η μεχρι στιγμης αναμονη θεωρείται λογικη. Από 13 του μηνα που σου ηρθε αυτό το μηνυμα σε υπολογιζω να εισαι κομπλε την άλλη εβδομαδα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα