Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα.Εδω και πολυ καιρο ενας απο τους φιλους μου εχει παθει εθισμο και ειναι 24/7 online facebook και σχολιαζει τα παντα.Κυριολεκτικα νιωθω πως εχει βαλει καμερα πανω μου η καποιο setting που οποτε σχολιασω οπουδηποτε και οτιδηποτε του στελνει ειδοποιηση.

Υπαρχει κατι να κανω περαν του να του πω ευγενικα να το σταματησει ; κατι στο privacy δηλαδη χωρις να χρειαστει διαγραφη η μπλοκ.

Δημοσ.

Μιλαμε για καλο μου φιλο παιδια οχι random φιλο του facebook.

Προφανος δεν θελω να τον διαγραψω αλλα ουτε και να τον προσβαλω λεγοντας του ρε μ*****α θα νιωσεις να μην το κανεις αυτο.

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Chocobo είπε

Προφανος δεν θελω να τον διαγραψω αλλα ουτε και να τον προσβαλω λεγοντας του ρε μ*****α θα νιωσεις να μην το κανεις αυτο.

Το ότι είναι καλός σου φίλος δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να εκφράζεις την  ενόχληση-δυσαρέσκεια σου. Δεν χρειάζεται να του πεις ρε μαλάκα κλπ, δηλαδή να του βάλεις χέρι. Πες του απλώς ότι σε ενοχλεί και να μην το κάνει.

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, Chocobo είπε

Κοίτα να δεις , άσχετα από το facebook , αν πεις ότι σε ενοχλεί κάτι που σου κάνει ένας φίλος και απλά σε αγνοεί και δεν το σταματάει απλά δεν είναι άξιος για φίλος. Και αυτό προσωπικά ισχύει για ότι έχει σχέση με την φιλία.

Από εκεί και πέρα κάνεις ότι νομίζεις

Δημοσ.

Βρες του γυναίκα να ξεκολλήσει από το facebook. Εναλλακτικά φτιάξε γυναικείο profile να τα λέτε από εκεί 😛

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στα ποσταρισματα σου βαλε μια φορα τη ρυθμιση εκτος του ταδε ...αυτη θα μεινει ετσι και για τα επομενα ποσταρισματα σου

Επεξ/σία από bilios40
Δημοσ.
10 ώρες πριν, bilios40 είπε

Στα ποσταρισματα σου βαλε μια φορα τη ρυθμιση εκτος του ταδε ...αυτη θα μεινει ετσι και για τα επομενα ποσταρισματα σου

Δεν ειναι το θεμα τα δικα μου ποστ.Οπουδηποτε αλλου και αν κανω πχ αν σχολιασω κατι σε μια δημοσιευση ενως ασχετου site καπως το βλεπει και μεσα σε 1-2 λεπτα κατι θα πει.Πραγμα που με κανει να σκεφτομαι πως πρεπει να υπαρχει καποιο settings που τον ειδοποιει καπως.Οποτε λογικα θα πρεπει και για μενα να υπαρχει αναλογη ρυθμυση στο privacy που απλα δεν βρισκω.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Chocobo είπε

Δεν ειναι το θεμα τα δικα μου ποστ.Οπουδηποτε αλλου και αν κανω πχ αν σχολιασω κατι σε μια δημοσιευση ενως ασχετου site καπως το βλεπει και μεσα σε 1-2 λεπτα κατι θα πει.Πραγμα που με κανει να σκεφτομαι πως πρεπει να υπαρχει καποιο settings που τον ειδοποιει καπως.Οποτε λογικα θα πρεπει και για μενα να υπαρχει αναλογη ρυθμυση στο privacy που απλα δεν βρισκω.

δεν το ξερω για googlare...

Δημοσ.

Λογικά εκεί που σχολιάζεις,είναι πόστ κοινών σας φίλων ή σε σελίδες που έτσι και αλλιώς έχουν δημόσιες τις δημοσιεύσεις τους...Οπότε στη πλαινή μπάρα,ακόμα και στις ενημερώσεις του,φαίνεται η δραστηριότητά σου.. 

• Thanks 1
Δημοσ.
50 λεπτά πριν, akis_tzev είπε

Λογικά εκεί που σχολιάζεις,είναι πόστ κοινών σας φίλων ή σε σελίδες που έτσι και αλλιώς έχουν δημόσιες τις δημοσιεύσεις τους...Οπότε στη πλαινή μπάρα,ακόμα και στις ενημερώσεις του,φαίνεται η δραστηριότητά σου.. 

αυτο θα ειναι , δεν υπαρχει τροπος η δραστηριοτητα μου να ειναι κρυφη ;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...