Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 127
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, spartak1 είπε

Κάνεις λάθος

Έχεις χρησιμοποιήσει sepa direct debit , έχεις βάλει σωστά iban-ονοματεπώνυμο και δεν έχει περάσει από την τράπεζα;

Σε ποιά επιχείρηση;

Επεξ/σία από user2163
Δημοσ.

Βρε διαβάστε τι λέμε. Δεν ήταν το θέμα αν είχε ή όχι χρήματα ο λογαριασμός, αλλά ότι επέλεξε λάθος τρόπο πληρωμής, που για τον συγκεκριμένο ρητά αναφέρει η εταιρεία αφορά γερμανικούς και αυστριακούς λογαριασμούς.

Εν τω μεταξύ το γερμανικό Amazon, έχει κάτω χαμηλά επιλογή της αγγλικής γλώσσας, ώστε να γνωρίζουμε τι πατάμε.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
30 λεπτά πριν, jkoukos είπε

Βρε διαβάστε τι λέμε. Δεν ήταν το θέμα αν είχε ή όχι χρήματα ο λογαριασμός, αλλά ότι επέλεξε λάθος τρόπο πληρωμής, που για τον συγκεκριμένο ρητά αναφέρει η εταιρεία αφορά γερμανικούς και αυστριακούς λογαριασμούς.

Εν τω μεταξύ το γερμανικό Amazon, έχει κάτω χαμηλά επιλογή της αγγλικής γλώσσας, ώστε να γνωρίζουμε τι πατάμε.

Και το σύστημα της amazon γιατί τον δέχτηκε το λογαριασμό το GR μπροστά στο iban?Άρα φταίει και η amazon.

Πάντως όντως δεν φένεται να δουλεύει το direct debit από amazon.de προσωπικά δεν το έχω χρησιμοποιήσει ποτέ αλλά δεν θα έπρεπε το amazon από μόνο του να απορρίψει το iban αυτόματα αφού το είδε Ελληνικό;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 ώρες πριν, Salvation81 είπε

H επιλογη που διαλεξε ξεκαθαρα αναφερει οτι το προιον θα αποσταλει πρωτα και μετα θα χρεωθει ο λογαριασμος, αν δεν ξερεις που και σε τι πατας δεν το πατας, εγω ετσι εχω μαθει.

Οσο για την συσκευασια και εγω μαζι σου αλλα το θεμα μας εδω δεν ειναι η συσκευασια (εξαλλου η συσκευη μια χαρα δουλευει - αν δεν δουλευε θα το ειχε αναφερει).

Προσωπικα θεωρω + οτι στελνουν παραγγελια Χωρις να εχουν πληρωθει πρωτα για τον λογο που αναφερα πριν. Αν ο φιλος που ανοιξε το θεμα ηξερε τι ειχε πατησει θα ειχε βαλει τα χρηματα εκει που επρεπε και δεν θα υπηρχε κανενα θεμα τωρα.

Και με τι απόδειξη ταξιδεύει το προιον αν πληρωθεί μετά την αποστολή;

Βάλε την amazon να ασχοληθεί... Έχουν άμεσο ενδιαφέρον & συμφέρον να ξεκαθαρίσουν τέτοιες καταστάσεις απο το site τους

Επεξ/σία από Dvs
Δημοσ.

Αφού δεν σου έστειλε και κινέζικο δικαστήριο πάλι καλά. Τι  συζητάτε 100 σελίδες... Κακός πλήρωσες και τα πρώτα. Να σου κάνει μήνυση ο Γερμανός  και να στο φέρει κλητηρας σπίτι σου. Βέβαια μέχρι τότε θα έχει σκάσει 300+. Ιστορίες λέτε να περνάμε γελοντας

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

επανερχομαι λέγοντας οτι τελικα πληρωσα του τοκογλυφους.

στελνοντας ολο το θεμα μου στην κουμπαρα μου οπου ζει και εργαζεται στην Γερμανια για 5 χρονια και δινοντας το σε φιλους γνωστες περι παραγγελειων η κουμπαρα μου, μου ειπε οτι ακριβως της ειπαν Γερμανοι φιλοι:

πρωτον: πληρωσε τους γιατι δεν θα σε αφησουν ησυχο, και οταν φουσκοσουν το χρεος θα αξιζει να το πανε δικαστικα, και δευτερον: μην ξαναψωνιζεις απο amazon, ειναι συνηθες ειδικα το τελευταιο διαστημα ειδικα σε Γερμανους πολιτες....

26/2 εκανα την πληρωμη και μετα απο 2 email που τους ρωτουσα αν πηραν τα χρηματα, σημερα μου εστειλαν οτι ειναι στην ευχαριστη θεση να μου πουν οτι δεν χρωσταω τιποτα....

παιδια προσεχετε απο που ψωνιζεται...

• Confused 1
  • Sad 2
  • 2 μήνες μετά...
Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μάλλον καλά έκανες διότι τελικά θα έτρεχες πολύ περισσότερο 

Επεξ/σία από Επισκέπτης

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...