Gkostas2007 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 1 ώρα πριν, gatokoritso είπε το πιο τραγικό για εμένα είναι που κάθε εβδομάδα θα δώσουν νέο όνομα στη κακοκαιρία.πειτε το απλά χειμώνας να τελειώνουμε... Μα πραγματικα, τι εξυπηρετει να δινεις ενα ονομα καθε φορα ριχνει χιονι? Αυτο το κανουν για τυφωνες κλπ. Φυσιολογικος χειμωνας ειναι ο φετινος με εξαιρεση τις πολυ συχνες βροχες
Gregory_House Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλά ο Κακαλιάνος την έχει δει ροκσταρ, για κάποιο λόγο περνιέται για άτομο που μας ενδιαφέρει η άποψή του —πέρα από την επιστημονική. Πες απλά τι καιρό θα κάνει αύριο-μεθαύριο, χωρίς προσωπικά σχόλια, χωρίς φανφάρες, χωρίς μεγαλοστομίες για να τρομάξουν οι γριές, και απλά κάνε τη δουλειά σου. ΔΕΝ μας ενδιαφέρει τίποτα άλλο δικό σου. Επεξ/σία 24 Φεβρουαρίου 2019 από Gregory_House
hdonoblepsias Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Σαφεστατα τα μμε κανουν την τριχα τριχια αλλα κακα τα ψεματα ο καιρος εχει αλλαξει. Μενω νοτια Ελλαδα και αυτο που ειδα με τον ζορμπα ηταν πρωτογνωρο για μενα. Μονο σε κατι ταινιες ή πλανα απο αμερικη το εχω δει. Δεν θελω να ακουστω κλισε αλλα θα πω μια κλισε εκφραση Η φυση εκδικειται για ολον αυτο το βιασμο που της εχει κανει ο ανθρωπος Επεξ/σία 24 Φεβρουαρίου 2019 από hdonoblepsias
adi32 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 https://www.lifo.gr/now/greece/227583/aisio-telos-gia-tis-egklovismenes-oikogeneies-sti-xionismeni-parnitha Ο κλασικός ο Έλληνας
margaritagr Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 14 λεπτά πριν, adi32 είπε https://www.lifo.gr/now/greece/227583/aisio-telos-gia-tis-egklovismenes-oikogeneies-sti-xionismeni-parnitha Ο κλασικός ο Έλληνας Αστον εκει λοιπόν τον μαλάκ@ τον Έλληνα να μάθει. ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ να προειδοποιούν ολοι τόσες μέρες πριν και να πηγαίνεις ν ανέβεις στο βουνό για να κανεις το χαβαλέ σου. Μεινε εκει και περνά τη νύχτα στους - βαθμούς, κι αν ζήσεις να δω αν θα το ξανακάνεις π@παρα. 1
adi32 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 Κρίμα μόνο για τα παιδάκια που είχαν μαζί. Ρίξε στους γονείς ένα πρόστιμο 10000 να στρώσουν. Πήρανε ένα τζιπάκι και το παίζουν οδηγαρες και γενναίοι οι ανεγκέφαλοι
liakjim Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 Εξαιρετικά κοντά πέφτει και το okairos.gr Πλεονέκτημα επίσης που έχει πολλές πόλεις και χωριά. Για αυτούς που αρέσουν τα όμορφα γραφικά, υπάρχει το windy.com Επίσης ακριβές.
georgeγ Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 η πλειοψηφια οσων εγραψαν στο θεμα κατηγορει τον Καλιανο οτι κινδυνολογει και τρομαζει τον κοσμο ανευ αιτιας παραλληλα κατηγορουν και αυτους που αποκλειστηκαν στην Παρνηθα γιατι αψηφησαν τις προειδοποιησεις των μετεωρολογων
Ison_ Δημοσ. 21 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2020 Καλό θερινό ηλιοστάσιο! Να προσέχετε στα μπάνια. Μπορεί ο Ιούνιος να μην είναι ο πιο ζεστός μήνας του καλοκαιριού, αλλά είναι ο πιο επικίνδυνος από θέμα ηλιακής ακτινοβολίας.
liakjim Δημοσ. 21 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2020 3 ώρες πριν, Ison_ είπε Καλό θερινό ηλιοστάσιο! Να προσέχετε στα μπάνια. Μπορεί ο Ιούνιος να μην είναι ο πιο ζεστός μήνας του καλοκαιριού, αλλά είναι ο πιο επικίνδυνος από θέμα ηλιακής ακτινοβολίας. Δεν είναι ακόμα (21:44 σήμερα).
neosstoforum Δημοσ. 21 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2020 Τόσες πλημμύρες, χαλαζοπτώσεις μέσα σε ελάχιστους μήνες δεν έχω ξαναδεί στη ζωή μου. Η φύση μας εκδικείται.
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2020 1 λεπτό πριν, neosstoforum είπε Τόσες πλημμύρες, χαλαζοπτώσεις μέσα σε ελάχιστους μήνες δεν έχω ξαναδεί στη ζωή μου. Η φύση μας εκδικείται. Πιο ψεκασμένο κλισέ κι από οτι η καραντίνα του κωρονοιού ήταν για να εγκαταστήσουν κεραίες 5G και να μην μπορεί ο κόσμος να αντιδράσει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα