Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Σκέφτομαι να κάνω ανακαίνιση στο μπάνιο επειδή είναι παλιό.

Έχετε εμπειρία από πατητή στο μπάνιο; Γενικά ξέρω ότι αντέχει, αλλά επειδή μιλάμε για δωμάτιο με πολλή υγρασία (και λόγω περιοχής, είναι και μικρό) δεν θέλω να βρεθώ μετά με κανένα φούσκωμα.
Ξέρω ότι μπορεί να έχει πρόβλημα με βαριά καθαριστικά, αν δεν γίνει σωστή εφαρμογή ή καλή προετοιμασία του τοίχου που θα μπει.

Προσωπική εμπειρία κανείς;

Ευχαριστώ 😺

Δημοσ.

Για την πατητη λίγους μάστορες καλούς και γνώστες θα βρεις.

Οπότε αν θέλεις να κάνεις την συγκέκριμενη εργασια πρέπει να προσέξεις ποιον θα βάλεις 

Εσύ θέλεις συγκεκριμένα αυτό να κάνεις η το κοιτάς σαν ιδεα; Γιατι υπάρχουν πολλές λύσεις για το μπάνιο και να δείχνει το ίδιο όμορφο.

• Like 1
Δημοσ.

Ισχύει...

Έχω δει κάποιες εταιρείες (ΠΡΟΛΑΤ & Σουλτανίδης) που το κάνουν αυτό και δίνουν και μια εγγύηση.

Είναι πιο ακριβό γενικά αλλά πέρα από το αισθητικό κομμάτι γλιτώνων και μερεμέτια - ξήλωμα πλακάκια.
Θα δω έναν σήμερα που μου είπε ότι θα το κάνει με 500 (οι εταιρείες 800-1000). Φαίνεται να ξέρει, δηλαδή ότι πρέπει να βάλει πλέγμα, θα μιλήσουμε και πιο αναλυτικά βέβαια...
Το φοβάμαι βέβαια γτ σε περίπτωση που κάτι πάει στραβά είναι μεγάλο το κόστος.

Αλλιώς σκέφτομαι συνδυασμό...Πλακάκια πάτωμα + ντουζιέρα, ενώ τον τοίχο πατητή.

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, tazos87 είπε

Αλλιώς σκέφτομαι συνδυασμό...Πλακάκια πάτωμα + ντουζιέρα, ενώ τον τοίχο πατητή.

Αυτό είναι το καλύτερο. Το δάπεδο και η ντουζιέρα τραβάνε ζόρι . Κατι άλλο, έχεις αλλάξει σωληνώσεις στο μπανιο? ή είναι σε καλή κατάσταση και απλά θέλεις μια αλλαγή?

Δημοσ.

Είναι πιο παλιές (όχι όλες γιατί είχε γίνει μια αλλαγή παλιά). Θα αλλαχτούν πάντως όλα.

Οι εταιρείες που μίλησα μου είπαν να κάνω και το ταβάνι πατητή...Το σκέφτομαι γιατί από πάνω είναι ταράτσα με όχι καλή μόνωση και φοβάμαι μη βγάλει πρόβλημα

Δημοσ.

Είμαι ο μόνος που ποτέ δε κατάλαβε για ποιο λόγο αρέσει σε κάποιους (ως αισθητική) αυτή η αηδία της πατητής;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω δει από κοντά καλή πατητη,και αν συνδυαστεί με καλά είδη υγιεινής και καλή δουλειά γενικά δίνει αρκετά την αισθηση του κυριλέ 😁😁😎

2 ώρες πριν, tazos87 είπε

Είναι πιο παλιές (όχι όλες γιατί είχε γίνει μια αλλαγή παλιά). Θα αλλαχτούν πάντως όλα.

Οι εταιρείες που μίλησα μου είπαν να κάνω και το ταβάνι πατητή...Το σκέφτομαι γιατί από πάνω είναι ταράτσα με όχι καλή μόνωση και φοβάμαι μη βγάλει πρόβλημα

Σωληνώσεις τι θα βάλεις; (Ελπίζω επενδυμένο χαλκό και όχι καμια σωλήνα της πλάκας για να γλυτωσεις μερικά €€€)

:)

Επεξ/σία από stelios18120
Ts ελπίζω να αλλάξεις και σωλήνες και αποχετευτικά όχι μόνο κυριλέ και από μέσα όλα σάπια 😋😋
Δημοσ.

ΕΝΝΟΕΊΤΑΙ όλες οι σωληνώσεις κλπ όπως είπα... Αφού το κάνω, να γίνει σωστά χωρίς ανεπιθύμητες εκπλήξεις. 

Μάλλον όχι τσιμεντοκονια τελικά γτ αντί για το μικρό μπάνιο που έχω, θα κάνω ανακαίνιση μάλλον στο διπλανό δωμάτιο που είναι ψιλοαχρηστο... Περίπου ίδια τετραγωνικά αλλά δεν είναι στενο σαν το άλλο. Είναι και ψιλοταβανο οπότε με τσιμεντοκονια θα πάει ο κούκος αηδόνι. 

Να δω πως θα μονωσω τον τοίχο ψηλά που δεν θα έχει πλακάκια! 

7 ώρες πριν, ison είπε

φιλε αν το προχωρησεις δωσε Info γιατι και εγω σκεφτομαι τελευταια για ανακαινιση μπανιου...

Εννοείται! Ένα έτοιμο πακέτο έχω δει που στο δίνει έτοιμο, με πιο μαζεμένη τιμή καπως και οι φωτογραφίες από έργα είναι καλες. 

Κατά τα άλλα νομίζω πιο πολύ συμφέρει να ψαχτεί κανείς τι πλακάκια, είδη υγιεινής κλπ θα αγοράσει, να βρει και εναν "δικό του" ή φτηνό πλακά και υδραυλικό και ειναι οκ. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Update :

Ήρθε ένας που είχε ταχα πακέτο 1800 έτοιμο μπάνιο με όλες τις εργασίες και ειδη υγιεινής... 

Μετά είπε ότι αυτά είναι πιο φτηνά από πρακτικερ και αν θέλω κάτι άλλο θα πρέπει να πληρώσω διαφορά. 

Ότι χρεώνει 30-50€ παραπάνω επειδή θα ανεβάσουν τα υλικά 2ο όροφο και δεν έχει ασανσέρ... 

Για ενα χτίσιμο 1*0,50 χρεωνε έξτρα 200€.....😑

Γενικά φτηνός απατεώνας, οπότε κατέληξα στο συμπέρασμα ότι για να βγει πιο φτηνά (και όχι με υλικά της πλάκας), πρέπει να κάνεις έρευνα, να αγοράσεις ότι σου αρέσει και να βρεις έστω από γνωστούς κάποιον υδραυλικό και πλακά που δεν χρεώνουν παραπάνω 150€+ γιατί απλά τόσα τους λείπουν. 

Ευτυχώς έχω εναν δοκιμασμένο στη γειτονιά για πλακάκια όπου σαν γείτονας κάνει καλη τιμή (και καλη δουλειά). 

Υδραυλικός μένει και κομπλέ 

Επεξ/σία από tazos87

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...