DRAKO1313 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 Καλησπέρα, Ενοικίασα την 01-02-2019 ένα σπίτι 45τμ και έδωσα, με το που κάναμε το μισθωτήριο μέσω του taxisnet και έκανα και την αποδοχή διάρκειας ενός έτους ως 31-01-2020, 2 ενοίκια. Ο ιδιοκτήτης είχε κάποιες εργασίες να ολοκληρώσει και με πήγαινε από μέρα σε μέρα. Μετά από 10 ημέρες κοροϊδίας και αφού ακόμη δεν είχα μπει στο σπίτι του ζήτησα τα χρήματα μου πίσω και να μην ενοικιάσω το σπίτι. Αυτός όχι μόνο δεν μου έδωσε τα χρήματα αλλά μου είπε ότι επειδή δεν έχει εκδοθεί ΠΕΑ δεν έχει ισχύ και το συμβόλαιο μου πέρα από τις 28-02-2019. Επίσης μου άλλαξε και κλειδαριά στο σπίτι και δεν μπορούσα ούτε μέσα να μπω. Χθες πήγα άλλαξα την κλειδαριά εγώ και του είπα ότι αν δε μου δώσει τα χρήματά μου δε θα φύγω. Τι ισχύει ρε παιδιά γιατί θα τρελαθώ...??? Επίσης να αναφέρω ότι στο συμβόλαιο είχαμε γράψει 100,00€ ενώ το κανονικό ενοίκιο ήταν 300,00€.
Nauths Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 300,00 για 45 τ.μ; Τι νοίκιασες; Ρετιρέ στον 10ο; 2 1
basilis_k6 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 10 λεπτά πριν, Nauths είπε 300,00 για 45 τ.μ; Τι νοίκιασες; Ρετιρέ στον 10ο; με αλουμινια μην σου πω οτι ειναι και λίγα τα 300... 1 1 1 2
kleo1 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 ερώτηση πάνω σε αυτό. Έστω ότι τελικά ο TS μπαίνει στο σπίτι. Τι τον εμποδίζει από εδώ και πέρα να δίνει κάθε μήνα 100€ όπως αναγράφεται στο συμβόλαιο; Μπορεί να κάνει κάτι ο ιδιοκτήτης; Και αν δε κάνω λάθος το συμβόλαιο 1 έτους δεν ισχύει, είναι υποχρεωτικά 3 έτη. Οπότε γιατί να φύγεις φίλε; Βρήκες σπίτι με 100€/μήνα. 20
ManFromEarth Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, kleo1 είπε ερώτηση πάνω σε αυτό. Έστω ότι τελικά ο TS μπαίνει στο σπίτι. Τι τον εμποδίζει από εδώ και πέρα να δίνει κάθε μήνα 100€ όπως αναγράφεται στο συμβόλαιο; Μπορεί να κάνει κάτι ο ιδιοκτήτης; Και αν δε κάνω λάθος το συμβόλαιο 1 έτους δεν ισχύει, είναι υποχρεωτικά 3 έτη. Οπότε γιατί να φύγεις φίλε; Βρήκες σπίτι με 100€/μήνα. Η συμφωνια να δινει 300; λεω εγω τωρα. θα ηθελα πολυ να σε δω να νοικιαζεις με το 1/3 της τιμης που συμφωνησες και να μη σου κανει τη ζωη πατινι ο ιδιοκτητης :)
kleo1 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, ManFromEarth είπε Η συμφωνια να δινει 300; λεω εγω τωρα. θα ηθελα πολυ να σε δω να νοικιαζεις με το 1/3 της τιμης που συμφωνησες και να μη σου κανει τη ζωη πατινι ο ιδιοκτητης η συμφωνία όμως προϋποθέτει (φαντάζομαι) να του παραχωρηθεί και το σπίτι και όχι να πληρώνει προκαταβολικά και στο τέλος να μη του αφήνει να μπει μέσα. Προς το παρόν του την κάνει τη ζωή πατίνι. Ε ρε θράσος που έχουν μερικοί. Και ερωτώ λοιπόν, τι θα κάνει ο ιδιοκτήτης; θα κινηθεί νομικά; 4
cthulhucarbide Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 Δεν είμαι σίγουρος τι πρέπει ιδανικά να κάνεις, αν βέβαια μπεις μέσα και μπαστακωθείς δεν μπορεί να σου κάνει τίποτα. Η απορία που έχω εγώ είναι πως άλλαξες την κλειδαριά από την στιγμή που την άλλαξε πρώτα ο ιδιοκτήτης? 1
ManFromEarth Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 2 λεπτά πριν, kleo1 είπε η συμφωνία όμως προϋποθέτει (φαντάζομαι) να του παραχωρηθεί και το σπίτι και όχι να πληρώνει προκαταβολικά και στο τέλος να μη του αφήνει να μπει μέσα. Προς το παρόν του την κάνει τη ζωή πατίνι. Ε ρε θράσος που έχουν μερικοί. Και ερωτώ λοιπόν, τι θα κάνει ο ιδιοκτήτης; θα κινηθεί νομικά; σωστα, δεν τον αφηνει να μπει μεσα. οποτε γιατι προτεινεις να δινει 100 euro το μηνα; ουτε σεντ δεν πρεπει να δωσει.
DRAKO1313 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, cthulhucarbide είπε Δεν είμαι σίγουρος τι πρέπει ιδανικά να κάνεις, αν βέβαια μπεις μέσα και μπαστακωθείς δεν μπορεί να σου κάνει τίποτα. Η απορία που έχω εγώ είναι πως άλλαξες την κλειδαριά από την στιγμή που την άλλαξε πρώτα ο ιδιοκτήτης? κλειδαράς με το συμβόλαιο και την ταυτότητα. άνοιξα και άλλαξα! 5
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Το ότι ο λόγος του ήταν να ολοκληρώσει εργασίες αυτό δεν σημαίνει ότι είναι υποχρεωμένος να τελειώσει εργασίες. Δεν είναι όρος του συμβολαίου. Το ότι το συμβόλαιο είναι 100 αυτό δεν σημαίνει ότι είσαι υποχρεωμένος να δώσεις 300 ευρώ. Μείνε εκεί με τα 100 κι ασ' τον να κωλοχτυπιέται. Κατάθεση μόνο σε λογαριασμό τραπέζης για να υπάρχει αποδεικτικό. Δεν μπορεί να κάνει τίποτα. Σε περίπτωση που θελήσει να ξαναλλάξει κλειδαριά κάλεσε την αστυνομία. Επεξ/σία 21 Φεβρουαρίου 2019 από Επισκέπτης
RedPriest Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 100 ευρώ τον μήνα και Άστον να χτυπιέται.
vagos789 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 49 λεπτά πριν, DRAKO1313 είπε Ο ιδιοκτήτης είχε κάποιες εργασίες να ολοκληρώσει και με πήγαινε από μέρα σε μέρα. Μετά από 10 ημέρες κοροϊδίας και αφού ακόμη δεν είχα μπει στο σπίτι του ζήτησα τα χρήματα μου πίσω Δεν ειναι καθολου σπανιο καποιες εργασιες να μην τελειωσουν στον χρονο που εχει υπολογιστει αρχικα Θα επρεπε και οι δυο σας να εισαστε λιγο πιο ηρεμοι νομιζω Αυτο που σου ειπε για το ΠΕΑ ειναι ισως σωστο,οποτε αν εχει δικιο, βρισκεσαι μεσα παρανομα και κινδυνευεις να σε "γλεντησει" 2
paylidis Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 Το ΠΕΑ δεν είναι ευθύνη του ενοικιαστή αλλά τπυ ιδιοκτήτη. Είναι λοιπόν πρόβλημα του ιδιοκτήτη. Εφόσον είναι τέτοιος (κλεφτησ του κράτους και απατεώνας εν γενεί) κάτσε μέσα 3 μήνες κάνε ότι γουστάρεις κ φύγε κύριος στην συνέχεια έχοντας βρει σπίτι. 4
opcorsa Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 το οτι υπαρχουν τα γνωστα αποβρασματα της κοινωνιας που νοικιαζουν σπιτι με 500 και γραφουν 100 στο συμβολαιο απλα με ξεπερναει σε αυτη την πηθικοχωρα με ξεπερναει επισης το οτι καποιοι το δεχεστε και αρα δεν εμφανιζεται και εξοδα σωστα στην δηλωση σας... καλα παμε 14 4
mclein Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 15 λεπτά πριν, DRAKO1313 είπε κλειδαράς με το συμβόλαιο και την ταυτότητα. άνοιξα και άλλαξα! αν σου ανοιξε το σπιτι, καν'του κ μια μηνυση οτι σου πηρε 100€ πανω απ το τραπεζι
Προτεινόμενες αναρτήσεις