Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 ώρες πριν, BigNickDigger είπε

4. Αν στο συμβόλαιο αναγράφει ότι το σπίτι πρέπει να παραδοθεί φρεσκοβαμμένο, μπορείς να το βάψεις όλο μαύρο φεύγοντας ώστε να είσαι σωστός ως προς τα συμφωνηθέντα.

Σχεδον παντα οφείλει ο μισθωτής να το αφήσει όπως το βρήκε.

Υπαρχουν ιδιοκτήτες αλήτες και απανθρωποι,

αλλά υπαρχουν και ενοικιαστές εξίσου αλήτες και απάνθρωποι.

Όλα είναι θέμα χαρακτήρα και ανθρώπου.

• Απαντ. 97
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
8 ώρες πριν, basilis_k6 είπε

με αλουμινια μην σου πω οτι ειναι και λίγα τα 300...

με καινουρια αλουμινια καινουριο διαμερισμα 52τμ 200 ευρω...απο ποια αποψη ειναι λιγα 300 γιατι θα τρελαθουμε...απο την αποψη του ιδιοκτητη ενος;

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, razorblade334 είπε

με καινουρια αλουμινια καινουριο διαμερισμα 52τμ 200 ευρω...απο ποια αποψη ειναι λιγα 300 γιατι θα τρελαθουμε...απο την αποψη του ιδιοκτητη ενος;

και οι δυο εντωμεταξυ σχολιαζεται την τιμη χωρις να ξερεται την σημαντικοτερη πληροφορια για ενα σπιτι... ΤΗΝ ΠΟΛΗ.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, billiboo είπε

και οι δυο εντωμεταξυ σχολιαζεται την τιμη χωρις να ξερεται την σημαντικοτερη πληροφορια για ενα σπιτι... ΤΗΝ ΠΟΛΗ.

σε χωριο δεν παιζει να ειναι αλλα με 300 ευρω μονο στο κεντρο του κολωνακιου ειναι αποδεκτο κατι τετοιο...πουθενα αλλου...

• Confused 4
Δημοσ.
30 λεπτά πριν, razorblade334 είπε

σε χωριο δεν παιζει να ειναι αλλα με 300 ευρω μονο στο κεντρο του κολωνακιου ειναι αποδεκτο κατι τετοιο...πουθενα αλλου...

ποσο καιρο εχεις να τσεκάρεις τιμες? τωρα αθηνα και περιξ δεν βρισκεις με 200 ουτε υπογειο. δυστυχως ετσι ειναι και αν δινεις τοσα εκει μεινε για παντα....

• Like 7
  • Thanks 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, basilis_k6 είπε

ποσο καιρο εχεις να τσεκάρεις τιμες? τωρα αθηνα και περιξ δεν βρισκεις με 200 ουτε υπογειο. δυστυχως ετσι ειναι και αν δινεις τοσα εκει μεινε για παντα....

εχω 1 χρονο κ κατι ψιλα...αυτο ειν αληθεια. τοσο ειμαι εδω...στην εφημεριδα που κοιταξα ειδα μεν λιγοτερα σπιτια αλλα οχι μεγαλη διαφορα στις τιμες σε σχεση με περυσι... 

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, razorblade334 είπε

εχω 1 χρονο κ κατι ψιλα...αυτο ειν αληθεια. τοσο ειμαι εδω...στην εφημεριδα που κοιταξα ειδα μεν λιγοτερα σπιτια αλλα οχι μεγαλη διαφορα στις τιμες σε σχεση με περυσι... 

Μετα την ραγδαια αυξηση του airbnb, στην Αθηνα για να παρει μια οικογενεια ενα 3αρι, πρεπει να υπολογιζει τουλαχιστον 450 ενοικιο. 

• Thanks 1
  • Sad 1
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, razorblade334 είπε

εγω δινω 280 για 40τμ σε σπιτι δεκαετιας κομπλε διπλα στο μετρο με παρκιγνκ. τωρα τετοιο σπιτι φιλοι και γνωστοι που ψαχνουν (αν βρουν) πάει στην καλύτερη 350.

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, basilis_k6 είπε

εγω δινω 280 για 40τμ σε σπιτι δεκαετιας κομπλε διπλα στο μετρο με παρκιγνκ. τωρα τετοιο σπιτι φιλοι και γνωστοι που ψαχνουν (αν βρουν) πάει στην καλύτερη 350.

διπλα στο μετρο ειναι και ηταν παντοτε πιο ακριβα...νοικιαζα πριν απο εδω κηπουπολη περιστερι με 220 νεοδμητο με αυτονομη 220... αν ηταν διπλα σε μετρο θα ειχε 350

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η ελάχιστη περίοδος μίσθωσης είναι τα 3 χρόνια, ό,τι κι αν γράφει το συμβόλαιο. Και το λέω ως ιδιοκτήτης. Αν δηλώνει 100 ενοίκιο, τόσα να του δώσεις. Δεν είμαστε μ... οι υπόλοιποι που τα δηλώνουμε όλα, ενώ άλλοι χαίρονται επιδόματα κλπ. Το πιστοποιητικό είναι πλέον υποχρεωτικό ανεξάρτητα από τα πιστοποιητικά και ο ιδιοκτήτης οφείλει να το έχει βγάλει κατά την ενοικίαση. Όχι μετά. Δεν καταχωρείται το μισθωτήριο χωρίς το πιστοποιητικό στο taxis.

Τα ενοίκια που γράφετε μερικοί/πολλοί εδώ μέσα είναι διαστημικά για την αγορά, όταν η μισή Αθήνα και ο μισός Πειραιάς είναι με ξενοίκιαστα διαμερίσματα, εκτός αν μιλάμε για πανάκριβες περιοχές. Κι ας έχουν καινούργια αλουμίνια. Αμφιάλη, Κορυδαλλό, Νίκαια υπάρχουν σπιταρόνες, σχετικά καινούργιες,  με 300-350 ευρώ, που μπαίνεις μέσα και παθαίνεις πλάκα. 

Σαρωνίδα που είναι και πανάκριβη περιοχή με πανάκριβο ΕΝΦΙΑ,  έχει μονοκατοικίες με κήπους, γκαζόν, κλπ, με ενοίκιο 500-600 ευρώ, αλλά μιλάμε για 150+τμ σπίτια στα οποία χαίρεσαι να ζεις και αλλάζει εντελώς η ποιότητα ζωής σου. Τα διαμερίσματα είναι πολύ φτηνότερα.

Όλα αυτά βέβαια δεν τα βρίσκεις σε μεσίτες ή στην εφημερίδα, αλλά με τα πόδια και επιμένω σ' αυτό.

Επεξ/σία από BritGreek
  • Like 6
  • Thanks 3
Δημοσ.

εγω πιστευω οτι πρεπει να σταματησουμε σαν φορουμ να απανταμε σε  ατομα με 0 ποστ, επισης πιστευω οτι πρεπει να σταματησουμε να απανταμε σαν φορουμ σε ατομα που εχουν τετοιες αποριες, ο καθενας επιτελους σε αυτη τη χωρα να ειναι υπευθυνος για τις πραξεις του και να εποικοινωνει με τους αρμοδιους επαγγελματιες για το καθε προβλημα που εχει, δε γινεται να βλεπω σε τεχνολογικο φορουμ συζητησεις για υδραυλικα / εγκατασταση aircontition/ ενοικιαση πωληση κατοικιων κοκ. Αλλο να εχω μια απορια που να απευθυνθω για ακτι και αλλο να βρω λυση απο ατομα με εμπειρικη γνωμη και οχι τεχνικα /φορολογικα /νομικα καταρτισμενα . Ημαρτον πια που τον τελευταιο καιρο ολοι για να γλυτωσουν ενα ευρω ψαχνουν να βρουνε λυσεις μεσω ιντερνετ για τα προβληματα τους λες και θα τους χρεωσει κατι ο δικηγορος η ο λογιστης τους αν τον ρωτησουν τηλεφωνικα.

• Like 4
  • Confused 7
  • Sad 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, dancer είπε

εγω πιστευω οτι πρεπει να σταματησουμε σαν φορουμ να απανταμε σε  ατομα με 0 ποστ, επισης πιστευω οτι πρεπει να σταματησουμε να απανταμε σαν φορουμ σε ατομα που εχουν τετοιες αποριες, ο καθενας επιτελους σε αυτη τη χωρα να ειναι υπευθυνος για τις πραξεις του και να εποικοινωνει με τους αρμοδιους επαγγελματιες για το καθε προβλημα που εχει, δε γινεται να βλεπω σε τεχνολογικο φορουμ συζητησεις για υδραυλικα / εγκατασταση aircontition/ ενοικιαση πωληση κατοικιων κοκ. Αλλο να εχω μια απορια που να απευθυνθω για ακτι και αλλο να βρω λυση απο ατομα με εμπειρικη γνωμη και οχι τεχνικα /φορολογικα /νομικα καταρτισμενα . Ημαρτον πια που τον τελευταιο καιρο ολοι για να γλυτωσουν ενα ευρω ψαχνουν να βρουνε λυσεις μεσω ιντερνετ για τα προβληματα τους λες και θα τους χρεωσει κατι ο δικηγορος η ο λογιστης τους αν τον ρωτησουν τηλεφωνικα.

Την ιδια απορια εχω και εγω. Σαν νεο μελος μετραω λιγες αναρτησεις, παρολα αυτα πως γινεται το μελος που εχει μηδεν αναρτησεις να εχει γραψει μερικες και να ειναι ακομη μηδεν;  Ισως ειναι ιδιατεροτητα του φορουμ.

Αν βασιστει σε εμας τοτε σιγουρα καηκε, υπαρχουν τα ατομα που προανεφερες για αυτο. Τουλαχιστον αυτο θα εκανα και το τελευταιο θα ηταν να το ανεβαζα σε καποιο φορουμ για επιδειξω την κατινιά μου.

• Sad 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, razorblade334 είπε

Με 300€ Πας μόνο για άγιο Νικόλαο πατήσια ανακαινισμένο. Ισως να σου μείνουν λεφτά για κάρτα ΟΑΣΑ να πηγαίνεις να ανασάνεις αέρα στο Κολωνάκι. Για τσέκαρε λίγο τιμές 2018-2019

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.

Σε ένα φόρουμ, ανταλλάσεις απόψεις, λες τη γνωμη σου, ενίοτε προσφέρεις και μια λύση. Προσωπικά έχω βρει εδω μέσα, εξαιρετικούς επαγγελματίες, οι οποίοι με πέρισση χαρά, έγραψαν τη γνωμη τους για κάτι που ζήτησα. Αυτή ειναι και η έννοια του φόρουμ.

Το αν κάποιος έχει μηδέν ποστ μου ειναι αδιάφορο. Για το ίδιο θέμα ενδιαφέρονται δεκάδες ακομα

4 ώρες πριν, BritGreek είπε

Κι ας έχουν καινούργια αλουμίνια. Αμφιάλη, Κορυδαλλό, Νίκαια υπάρχουν σπιταρόνες, σχετικά καινούργιες,  με 300-350 ευρώ, που μπαίνεις μέσα και παθαίνεις πλάκα. 

Πολύ ενδιαφέροντα αυτά που γράφεις, διότι η δική μου εικόνα, ειδικά για τη περιοχή της Αθήνας, ειναι πως τέτοια σπίτια, γυρω στα 80 τετραγωνικά, δεπέφτουν κάτω απο 500ρικο, αν υπάρχουν, οπου και συνηθως γινεται παρέλαση.

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
51 λεπτά πριν, Loinen είπε

Την ιδια απορια εχω και εγω. Σαν νεο μελος μετραω λιγες αναρτησεις, παρολα αυτα πως γινεται το μελος που εχει μηδεν αναρτησεις να εχει γραψει μερικες και να ειναι ακομη μηδεν;  Ισως ειναι ιδιατεροτητα του φορουμ.

Αν βασιστει σε εμας τοτε σιγουρα καηκε, υπαρχουν τα ατομα που προανεφερες για αυτο. Τουλαχιστον αυτο θα εκανα και το τελευταιο θα ηταν να το ανεβαζα σε καποιο φορουμ για επιδειξω την κατινιά μου.

Δε μετράνε οι δημοσιεύσεις στο μπλα μπλα 

Επεξ/σία από paylidis
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...