bilya Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 10 λεπτά πριν, aghsilaos είπε Ωραίος φίλε μου, σε υπερ-ευχαριστώ. Έτσι με συμβούλευσαν όλοι όσοι το συζήτησα, για να διεκδικήσω περισσότερα λεφτά και να κάνω καλύτερη εντύπωση, οπότε μου φάνηκε καλή ιδέα. κακές συμβουλές. Αυτό το ότι θα διεκδικήσεις περισσότερα λεφτά είναι τέρμα ηλίθιο καθώς ο καινούργιος εργοδότης ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ πόσα έπαιρνες πρίν. Στις συνεντεύξεις λες μικρό ψέματα όπου ΔΕΝ γίνονται να διασταυρωθούν. Έστω οτι πάρουν για feedback στην παλιά σου δουλειά κ του πουν "ο Αγησίλαος πολύ καλο παιδί κ εργατικός αλλά δυστυχώς λόγω περικοπών τον απέλυσα" για πες μου τι καλή εντύπωση έδωσες λέγοντας ψέματα???
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 25 λεπτά πριν, Helionar είπε 48 λεπτά πριν, jmmys είπε Για ποιο λόγο να πεις ψέμματα και να μην πεις ότι σε απέλυσαν λόγω περικοπών;;;; Μήπως είναι άλλος ο λόγος που σε απολυουν και δεν θέλεις να μαθευτεί; Σε τι ακριβώς χρησιμεύει το σχόλιο σου και μπήκες στη διαδικασία να το γράψεις...; Σε ενόχλησε που ρωτησα για ποιο λογο να πει ψέμματα στο μελλοντικό εργοδότη του; Συγγνώμη που δεν πήρα την άδεια σου.
Μάκαρος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 Το θεωρω κι εγω βλακεια να πεις ψεμματα απο τη στιγμη που δεν σε απολυουν επειδη εκανες κατι αλλα επειδη γινονται περικοπες. Επισης πως εισαι σιγουρος οτι ο νεος εργοδοτης δεν θα επικοινωνησει με τον παλιο ?
aghsilaos Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 45 λεπτά πριν, bilya είπε κακές συμβουλές. Αυτό το ότι θα διεκδικήσεις περισσότερα λεφτά είναι τέρμα ηλίθιο καθώς ο καινούργιος εργοδότης ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ πόσα έπαιρνες πρίν. Στις συνεντεύξεις λες μικρό ψέματα όπου ΔΕΝ γίνονται να διασταυρωθούν. Έστω οτι πάρουν για feedback στην παλιά σου δουλειά κ του πουν "ο Αγησίλαος πολύ καλο παιδί κ εργατικός αλλά δυστυχώς λόγω περικοπών τον απέλυσα" για πες μου τι καλή εντύπωση έδωσες λέγοντας ψέματα??? Έχεις απόλυτο δίκιο, έκανα μαλακία τώρα που το σκέφτομαι. Όπως έστρωσα, θα κοιμηθώ τώρα. Την επόμενη φορά θα είμαι ειλικρινής, δεν υπήρχε λόγος για τέτοιο μπέρδεμα. Ναι δεν ξέρει πόσα έπαιρνα πριν, αλλά όταν απολύομαι και δεν ψάχνω άλλη δουλειά με δική μου πρωτοβουλία, όπως νομίζει, τότε έχει μια βάση το να με χτυπήσει στην ανάγκη και να μου προσφέρει πολύ λίγα. Αλλά εντάξει, δεν αξίζει το ρίσκο. Πιστεύω ότι δε θα επικοινωνήσει με τον παλιό μου εργοδότη, μιας και δεν το έχει κάνει εδώ και 3 βδομάδες που διήρκεσε το hiring process και ήδη έχουμε συμφωνήσει πια ώστε να ξεκινήσω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα