Adamakis01 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 Σας ευχαριστώ όλους για τα σχόλια σας εχω σκεφτεί και εμπορικό ναυτικό και είναι στα μόρια που περιμένω αλλά δεν θέλω να λείπω από το σπίτι !! Τα λεφτά στα ναυτικό από ότι κοίταζα έχουν ταβάνι τα 2000 κάτι που λογικα θ πρέπει να περάσουν πολλά χρόνια για να φτάσει κανείς εκεί ! Σκέφτηκα την σμυν γιατί είναι στρατός και είναι άλλη φάση ,σίγουρα λεφτά και έχεις κάποια προνομία που άλλοι δεν έχουν τωρα βέβαια δεν έχουν στερέψει οι σχολές.
opcorsa Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 32 λεπτά πριν, Adamakis01 είπε Σας ευχαριστώ όλους για τα σχόλια σας εχω σκεφτεί και εμπορικό ναυτικό και είναι στα μόρια που περιμένω αλλά δεν θέλω να λείπω από το σπίτι !! Τα λεφτά στα ναυτικό από ότι κοίταζα έχουν ταβάνι τα 2000 κάτι που λογικα θ πρέπει να περάσουν πολλά χρόνια για να φτάσει κανείς εκεί ! Σκέφτηκα την σμυν γιατί είναι στρατός και είναι άλλη φάση ,σίγουρα λεφτά και έχεις κάποια προνομία που άλλοι δεν έχουν τωρα βέβαια δεν έχουν στερέψει οι σχολές. και στο ναυτικο θα λειπεις απο το σπιτι εκτος και αν κανεις 29 παιδια και παρεις στεριανη ειδικοτητα οπως οι περισσοτεροι καραβαναδες.. δεν ειναι ρατσιστικο, κολλητου μπαμπας ειναι στο ναυτικο και το εκανε ετσι για να μην πηγαινει ταξιδια..και το "υπερηφανευεται" κιολας
andrapos Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 Η ειδικότητα που θα πάρεις δεν παίζει ρόλο με τα παιδιά.Ξέρω 2 που είναι ακόμα καράβι και έχουν από 3 παιδιά.Τωρα που δεν έχει κόσμο πάνε αυτα..Αυτό που παίρνεις με τα παιδιά είναι 9 μήνες άδεια με αποδοχές όμως με τα λεφτά που πέρνουμε δεν είναι να κάνεις(πολλά)παιδιά).Αυτοί που κάνουν πολλά είναι σαν τους τύπους και εκτός Ναυτικού που κάνουν παιδιά για να παίρνουν οικογενειακό επίδομα.Στο πολεμικό θα λείπεις απ' το σπίτι 5 μέρες το μήνα που είναι οι βάρδιες σου+τα ταξίδια.Αυτο παίζει όμως από το τι καράβι θα είσαι(δεν το διαλέγεις αυτό).Παίζει από 0 μέρες το χρόνο μέχρι και 250 μέρες το χρόνο.Αυτα που δεν ταξιδεύουν πολύ πάντως τα κινηγανε όλοι αυτοί με τα πολλά παιδιά και όλα τα βύσματα.Μην νομίζει δηλαδή ότι επειδή ξέρετε κάποιον που είναι στεριά ή δεν πάει ταξίδια το καράβι του είναι παντού έτσι.Ακομα και η ειδικότητα παίζει πολύ ρόλο,καμία σχέση να είσαι διαχειριστής με το να είσαι μηχανικός.Ο ένας είναι στο γραφείο του και κουβαλάει και τρόφιμα(βοηθάνε όλοι)και ο άλλος είναι όλη μέρα μαύρος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις