panoutsi Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 καλημερα κανω λιγο multitasking downloading και μεταφορα αρχειων απο στικακι στη φωτο τι φαινεται οτι δουλευει στο τέρμα ο επεξεργαστης? δηλαδη ζορίζεται? τιπρεπει να παρακολουθω απο αυτα?
leros2004 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 10 λεπτά πριν, panoutsi είπε καλημερα κανω λιγο multitasking downloading και μεταφορα αρχειων απο στικακι στη φωτο τι φαινεται οτι δουλευει στο τέρμα ο επεξεργαστης? δηλαδη ζορίζεται? τιπρεπει να παρακολουθω απο αυτα? Κοίτα στις διεργασίες πρώτα, εκεί μπορείς να δεις ποια εφαρμογή απασχολεί περισσότερο τον επεξεργαστή
panoutsi Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 3 λεπτά πριν, leros2004 είπε Κοίτα στις διεργασίες πρώτα, εκεί μπορείς να δεις ποια εφαρμογή απασχολεί περισσότερο τον επεξεργαστή πηγαινει ετσι οταν ανοιγω το storage boost
LIGHT1NG Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 Στις 24/2/2019 στις 12:00 ΜΜ, panoutsi είπε καλημερα κανω λιγο multitasking downloading και μεταφορα αρχειων απο στικακι στη φωτο τι φαινεται οτι δουλευει στο τέρμα ο επεξεργαστης? δηλαδη ζορίζεται? τιπρεπει να παρακολουθω απο αυτα? Είναι απλά το boost που έχει ο 2600 το 3.8~3.9 δεν έχει θέμα ούτε η θερμοκρασία που είναι στο 50 τώρα αν για λόγους ψυχολογίας άλλαξε την στοκ ψύκτρα σε κάποια aftermarket εγώ στου φίλου μου είχα βάλει την freezer 33 και είναι κομπλέ
panoutsi Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 6 ώρες πριν, LIGHT1NG είπε Είναι απλά το boost που έχει ο 2600 το 3.8~3.9 δεν έχει θέμα ούτε η θερμοκρασία που είναι στο 50 τώρα αν για λόγους ψυχολογίας άλλαξε την στοκ ψύκτρα σε κάποια aftermarket εγώ στου φίλου μου είχα βάλει την freezer 33 και είναι κομπλέ Έβαλα τώρα την stock που έχει η ryzen την amd wraith max λέει τίποτα αυτή??
LIGHT1NG Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 17 λεπτά πριν, panoutsi είπε Έβαλα τώρα την stock που έχει η ryzen την amd wraith max λέει τίποτα αυτή?? Η wraith max είναι στοκ σε ryzen 2700 και 2700Χ η οποία είναι αρκετά καλή εκτός και αν μπερδεύτηκες και ήθελες να πεις την spire, εγώ γενικά είμαι κατά των στοκ διότι προφανώς δεν θα έχεις ίδια θερμοκρασία με μια aftermarket και φυσικά το throttling αλλά στους 50 που είναι δεν έχεις θέμα αν έλεγε 70+ τότε ναι θα είχε γιατί θα δούλευε σε μεγάλη θερμοκρασία επίσης μέσα στο κουτί απο ανεμιστήρες πως πάει παίρνει από πουθενά αλλού αέρα πχ μπροστά, πάνω, πλάγια Επεξ/σία 1 Μαρτίου 2019 από LIGHT1NG
panoutsi Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 1 ώρα πριν, LIGHT1NG είπε Η wraith max είναι στοκ σε ryzen 2700 και 2700Χ η οποία είναι αρκετά καλή εκτός και αν μπερδεύτηκες και ήθελες να πεις την spire, εγώ γενικά είμαι κατά των στοκ διότι προφανώς δεν θα έχεις ίδια θερμοκρασία με μια aftermarket και φυσικά το throttling αλλά στους 50 που είναι δεν έχεις θέμα αν έλεγε 70+ τότε ναι θα είχε γιατί θα δούλευε σε μεγάλη θερμοκρασία επίσης μέσα στο κουτί απο ανεμιστήρες πως πάει παίρνει από πουθενά αλλού αέρα πχ μπροστά, πάνω, πλάγια τα screenshot απο πανω ειναι με amd wraith stealth και χωρις καθολου fans το κουτι. ανοιχτο ομως. σημερα θα βαλω την amd wraith max αλλο κουτι και 2 fans για αρχη ενα εμπρος και ενα πισω! και αργοτερα θα βαλω ενα ακομη εμπρος και 2 πανω!
Xristaras12 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 Να ξηλώσεις τα πάντα απο βοηθητικά προγράμματα και να μην χρησιμοποιείς boosters για μεταφορές αρχείων. Επίσης κάτι δεν παει καλά με το σύστημα, ειναι αδιανόητο ενα πρόγραμμα που μετρά θερμοκρασίες ( Ηwmonitor) να θέλει 15% του επεξεργαστή. Κανονικά ούτε 1% δεν θα έπρεπε να θέλει. Ξήλωσε τα X-boosts και τις λοιπές βλακειούλες της MSI και δες τι χρήση επεξεργαστή θα έχεις. Ούτε αλλη ψύκτρα θα θες ουτε τίποτα. 2
LIGHT1NG Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 Επίσης παρατήρησα 32bit στο antivirus 🙄🤔 ποια windows έχεις 32 ή 64?
Vkngs Δημοσ. 2 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2019 Δεν χρειάζεται τίποτα από αυτά. Το ίδιο είχα. Αυτό θα κάνεις. https://youtu.be/eooTin5GMN4
planetman Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 Δοκίμασε και πες μας αν όντως ήταν αυτό το πρόβλημα. Γενικά λοιπόν προτείνεται το ryzen profile;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα