Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημερα κανω λιγο multitasking downloading και μεταφορα αρχειων απο στικακι

στη φωτο τι φαινεται οτι δουλευει στο τέρμα ο επεξεργαστης? δηλαδη ζορίζεται?

τιπρεπει να παρακολουθω απο αυτα?

Screenshot_2.png

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, panoutsi είπε

Screenshot_2.png

Κοίτα στις διεργασίες πρώτα, εκεί μπορείς να δεις ποια εφαρμογή απασχολεί περισσότερο τον επεξεργαστή 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, leros2004 είπε

Κοίτα στις διεργασίες πρώτα, εκεί μπορείς να δεις ποια εφαρμογή απασχολεί περισσότερο τον επεξεργαστή 

πηγαινει ετσι οταν ανοιγω το storage boost

Screenshot_3.png

Screenshot_4.png

Δημοσ.
Στις 24/2/2019 στις 12:00 ΜΜ, panoutsi είπε

Screenshot_2.png

Είναι απλά το boost που έχει ο 2600 το 3.8~3.9 δεν έχει θέμα ούτε η θερμοκρασία που είναι στο 50 τώρα αν για λόγους ψυχολογίας άλλαξε την στοκ ψύκτρα σε κάποια aftermarket εγώ στου φίλου μου είχα βάλει την freezer 33 και είναι κομπλέ 

Δημοσ.
6 ώρες πριν, LIGHT1NG είπε

Είναι απλά το boost που έχει ο 2600 το 3.8~3.9 δεν έχει θέμα ούτε η θερμοκρασία που είναι στο 50 τώρα αν για λόγους ψυχολογίας άλλαξε την στοκ ψύκτρα σε κάποια aftermarket εγώ στου φίλου μου είχα βάλει την freezer 33 και είναι κομπλέ 

Έβαλα τώρα την stock που έχει η ryzen  την amd wraith max

λέει τίποτα αυτή??

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 λεπτά πριν, panoutsi είπε

Έβαλα τώρα την stock που έχει η ryzen  την amd wraith max

λέει τίποτα αυτή??

Η wraith max είναι στοκ σε ryzen 2700 και 2700Χ η οποία είναι αρκετά καλή εκτός και αν μπερδεύτηκες και ήθελες να πεις την spire, εγώ γενικά είμαι κατά των στοκ διότι προφανώς δεν θα έχεις ίδια θερμοκρασία με μια aftermarket και φυσικά το throttling αλλά στους 50 που είναι δεν έχεις θέμα αν έλεγε 70+ τότε ναι θα είχε γιατί θα δούλευε σε μεγάλη θερμοκρασία επίσης μέσα στο κουτί απο ανεμιστήρες πως πάει παίρνει από πουθενά αλλού αέρα πχ μπροστά, πάνω, πλάγια 

Επεξ/σία από LIGHT1NG
Δημοσ.
1 ώρα πριν, LIGHT1NG είπε

Η wraith max είναι στοκ σε ryzen 2700 και 2700Χ η οποία είναι αρκετά καλή εκτός και αν μπερδεύτηκες και ήθελες να πεις την spire, εγώ γενικά είμαι κατά των στοκ διότι προφανώς δεν θα έχεις ίδια θερμοκρασία με μια aftermarket και φυσικά το throttling αλλά στους 50 που είναι δεν έχεις θέμα αν έλεγε 70+ τότε ναι θα είχε γιατί θα δούλευε σε μεγάλη θερμοκρασία επίσης μέσα στο κουτί απο ανεμιστήρες πως πάει παίρνει από πουθενά αλλού αέρα πχ μπροστά, πάνω, πλάγια 

τα screenshot απο πανω ειναι με  amd wraith stealth και χωρις καθολου fans το κουτι. ανοιχτο ομως.

σημερα θα βαλω την amd wraith max αλλο κουτι και 2 fans για αρχη ενα εμπρος και ενα πισω! και αργοτερα θα βαλω ενα ακομη εμπρος και 2 πανω!

Δημοσ.

Να ξηλώσεις τα πάντα απο βοηθητικά προγράμματα και να μην χρησιμοποιείς boosters για μεταφορές αρχείων.

Επίσης κάτι δεν παει καλά με το σύστημα, ειναι αδιανόητο ενα πρόγραμμα που μετρά θερμοκρασίες ( Ηwmonitor) να θέλει 15% του επεξεργαστή. Κανονικά ούτε 1% δεν θα έπρεπε να θέλει.

Ξήλωσε τα X-boosts και τις λοιπές βλακειούλες της MSI και δες τι χρήση επεξεργαστή θα έχεις. Ούτε αλλη ψύκτρα θα θες ουτε τίποτα.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...