xtrmsnpr Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 NGO Greeks Reloaded Γκρουπ με αποκλειστική ιδιότητα, την εύρεση εργασίας σε ΜΚΟ εντός Ελλάδας. Έλληνες ή αλλοδαποί εργαζόμενοι στην Ελλάδα, που ασχολούνται με φιλανθρωπικές και ανθρωπιστικές εργασίες, με σκοπό να μοιράζονται θέσεις εργασίας, ειδήσεις, φωτογραφίες και πληροφορίες πάνω στο προσφυγικό.
DrLo Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Όταν λέμε "εργασία" εννοούμε νόμιμη εργασία (μισθό, ασφάλιση, άδειες κλπ) ή "ψάχνουμε μαλάκες / εθελοντές" για να φάμε κανα λεφτό από τους κουτόφραγκους Επίσης, αν είναι : Γκρουπ με αποκλειστική ιδιότητα, την εύρεση εργασίας σε ΜΚΟ εντός Ελλάδας. Έλληνες ή αλλοδαποί εργαζόμενοι στην Ελλάδα, που ασχολούνται με φιλανθρωπικές και ανθρωπιστικές εργασίες, με σκοπό να μοιράζονται θέσεις εργασίας, ειδήσεις, φωτογραφίες και πληροφορίες πάνω στο προσφυγικό. Δηλαδή δεν απευθύνεται μόνο σε έλληνες και έχει ως "πελάτες" (=ανθρώπους που βοηθά) κατά κανόνα μη Έλληνες προς τι το "Greeks" στο τίτλο. Θεωρώ αυτό σημάδι ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ των υπευθυνων του forum και συνεπώς θα πρέπει να γίνει report γιατί μερολξπτεί υπέρ των Ελληνων Ερώτηση που πιθανόν να έχει κάποιος που ενδιαφέρεται να εργαστεί στο αντικείμενο αυτό: - Σε ποιά συλλογική σύμβαση θα υπάγεται; 12 λεπτά πριν, xtrmsnpr είπε Δεν υπάρχουν λαθραίοι άνθρωποι ρε γελοίε! Δεν νομίζω να έχει σχρησιμοποιηθεί ποτέ ο όρος "λαθράνθρωπος". Επεξ/σία 24 Φεβρουαρίου 2019 από DrLo 1 1
santac Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 επειδή δεν έχω fb, το γρουπ προσφέρει βοήθεια αποκλειστικά σε πρόσφυγες ή έχει κι άλλες δράσεις;
nipoa Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 το βραδυ πρεπει να βγαινεις με μασκα και σπρει και να γραφεις στους τοιχους "φερτε κιαλλους για να φαμε κιαλλα"
DrLo Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 32 λεπτά πριν, santac είπε επειδή δεν έχω fb, το γρουπ προσφέρει βοήθεια αποκλειστικά σε πρόσφυγες ή έχει κι άλλες δράσεις; Σύμφωνα με τα όσα γράφει στη περιγραφή του το γκρουπ δε προσφέρει καμία βοήθεια σε πρόσφυγες. Προσφέρει δυνατότητα διαφήμισης θέσεων εργασίας σε NGO στην Ελλάδα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις