Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βρε παιδιά (κυρίως αναφέρομαι στις κοπέλες νοικοκυρές) πώς διπλώνονται σωστά τα κατωσέντονα που έχουν λάστιχο; Κάθε φορά μου βγαίνει ο κώτσος στο δίπλωμα, κ δεν το κάνω κ σωστά!

• Like 1
Δημοσ.
26 λεπτά πριν, zoranb είπε

κυρίως αναφέρομαι στις κοπέλες νοικοκυρές

Στις χιλιάδες από αυτες που βρίσκονται κάθε μέρα στο μπλα μπλα...

• Thanks 1
Δημοσ.
47 λεπτά πριν, green gordon είπε

Στις χιλιάδες από αυτες που βρίσκονται κάθε μέρα στο μπλα μπλα...

Είναι τέστ, όποια μου εξηγήσει την παντρεύομαι! :D

Δημοσ.
2 ώρες πριν, zoranb είπε

Βρε παιδιά (κυρίως αναφέρομαι στις κοπέλες νοικοκυρές) πώς διπλώνονται σωστά τα κατωσέντονα που έχουν λάστιχο; Κάθε φορά μου βγαίνει ο κώτσος στο δίπλωμα, κ δεν το κάνω κ σωστά!

http://lmgtfy.com/?q=διπλωμα+κατωσεντονου+με+λαστιχο

• Thanks 1
Δημοσ.
24 λεπτά πριν, Joshua21 είπε

Φίλε μου το φόρουμ δεν είναι μόνο για να βρίσκεις απάντηση σε ενα ερώτημα γίνεται διάλογος και ακούς πολλές διαφορετικές απόψεις.

Μπορούμε να καταργήσουμε ολα τα φόρουμ και απλά να κάνουμε search στο google ότι απορία έχουμε , οπότε συγνώμη αλλά δεν θεωρώ και τόσο έξυπνη την απάντηση σου. 

Μπορείς να μην σχολιάσεις αν δεν σου αρέσει και ειδικά σε αυτή την κατηγορία του φόρουμ.

• Like 3
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, tsofras είπε

Φίλε μου το φόρουμ δεν είναι μόνο για να βρίσκεις απάντηση σε ενα ερώτημα γίνεται διάλογος και ακούς πολλές διαφορετικές απόψεις.

Μπορούμε να καταργήσουμε ολα τα φόρουμ και απλά να κάνουμε search στο google ότι απορία έχουμε , οπότε συγνώμη αλλά δεν θεωρώ και τόσο έξυπνη την απάντηση σου. 

Μπορείς να μην σχολιάσεις αν δεν σου αρέσει και ειδικά σε αυτή την κατηγορία του φόρουμ.

Και εσύ θα μπορούσες να μην σχολιάσεις το δικό μου post μια και δεν σου άρεσε...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, yilarakos είπε

😄

4 ώρες πριν, zoranb είπε

Δηλαδη εμεις οι ανοικοκυρευτοι δεν εχουμε λογο ? Θα τα κανεις μπαλιτσα και θα τα χωνεις σε θηκες με κορδονι.Μη μου πεις οτι καθεσαι και...τα σιδερωνεις ? 😵:D

Επεξ/σία από bluesattack
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Joshua21 είπε

Και εσύ θα μπορούσες να μην σχολιάσεις το δικό μου post μια και δεν σου άρεσε...

Οκ το έπιασα είναι πολύ έξυπνος , συγνώμη που ασχολήθηκα μαζί σου

Δημοσ.
Μόλις τώρα, tsofras είπε

Οκ το έπιασα είναι πολύ έξυπνος , συγνώμη που ασχολήθηκα μαζί σου

Δεν χρειαζόταν και πολύ εξυπνάδα για να εντοπίσει κάποιος την αντίφαση σου.

Συγχωρεμένος 

Δημοσ.
34 λεπτά πριν, Joshua21 είπε

Δεν χρειαζόταν και πολύ εξυπνάδα για να εντοπίσει κάποιος την αντίφαση σου.

Συγχωρεμένος 

τυπε τον απαξιωσες τελειως 🙄

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...