zoranb Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 Βρε παιδιά (κυρίως αναφέρομαι στις κοπέλες νοικοκυρές) πώς διπλώνονται σωστά τα κατωσέντονα που έχουν λάστιχο; Κάθε φορά μου βγαίνει ο κώτσος στο δίπλωμα, κ δεν το κάνω κ σωστά! 1
green gordon Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 26 λεπτά πριν, zoranb είπε κυρίως αναφέρομαι στις κοπέλες νοικοκυρές Στις χιλιάδες από αυτες που βρίσκονται κάθε μέρα στο μπλα μπλα... 1
zoranb Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 47 λεπτά πριν, green gordon είπε Στις χιλιάδες από αυτες που βρίσκονται κάθε μέρα στο μπλα μπλα... Είναι τέστ, όποια μου εξηγήσει την παντρεύομαι!
yilarakos Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 Doghouse Diaries: How to fold fitted sheets
Joshua21 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 2 ώρες πριν, zoranb είπε Βρε παιδιά (κυρίως αναφέρομαι στις κοπέλες νοικοκυρές) πώς διπλώνονται σωστά τα κατωσέντονα που έχουν λάστιχο; Κάθε φορά μου βγαίνει ο κώτσος στο δίπλωμα, κ δεν το κάνω κ σωστά! http://lmgtfy.com/?q=διπλωμα+κατωσεντονου+με+λαστιχο 1
tsofras Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 24 λεπτά πριν, Joshua21 είπε http://lmgtfy.com/?q=διπλωμα+κατωσεντονου+με+λαστιχο Φίλε μου το φόρουμ δεν είναι μόνο για να βρίσκεις απάντηση σε ενα ερώτημα γίνεται διάλογος και ακούς πολλές διαφορετικές απόψεις. Μπορούμε να καταργήσουμε ολα τα φόρουμ και απλά να κάνουμε search στο google ότι απορία έχουμε , οπότε συγνώμη αλλά δεν θεωρώ και τόσο έξυπνη την απάντηση σου. Μπορείς να μην σχολιάσεις αν δεν σου αρέσει και ειδικά σε αυτή την κατηγορία του φόρουμ. 3
zoranb Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 32 λεπτά πριν, Joshua21 είπε http://lmgtfy.com/?q=διπλωμα+κατωσεντονου+με+λαστιχο Έχω κλειδωμένο google 😉
Joshua21 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 10 λεπτά πριν, tsofras είπε Φίλε μου το φόρουμ δεν είναι μόνο για να βρίσκεις απάντηση σε ενα ερώτημα γίνεται διάλογος και ακούς πολλές διαφορετικές απόψεις. Μπορούμε να καταργήσουμε ολα τα φόρουμ και απλά να κάνουμε search στο google ότι απορία έχουμε , οπότε συγνώμη αλλά δεν θεωρώ και τόσο έξυπνη την απάντηση σου. Μπορείς να μην σχολιάσεις αν δεν σου αρέσει και ειδικά σε αυτή την κατηγορία του φόρουμ. Και εσύ θα μπορούσες να μην σχολιάσεις το δικό μου post μια και δεν σου άρεσε...
Iris_89 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 Υπαρχουν απειρα βιντεο στο YT. Καλυτερα μαθαινεις βλεποντας. 1
bluesattack Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, yilarakos είπε Doghouse Diaries: How to fold fitted sheets 😄 4 ώρες πριν, zoranb είπε Βρε παιδιά (κυρίως αναφέρομαι στις κοπέλες νοικοκυρές) πώς διπλώνονται σωστά τα κατωσέντονα που έχουν λάστιχο; Κάθε φορά μου βγαίνει ο κώτσος στο δίπλωμα, κ δεν το κάνω κ σωστά! Δηλαδη εμεις οι ανοικοκυρευτοι δεν εχουμε λογο ? Θα τα κανεις μπαλιτσα και θα τα χωνεις σε θηκες με κορδονι.Μη μου πεις οτι καθεσαι και...τα σιδερωνεις ? 😵 Επεξ/σία 24 Φεβρουαρίου 2019 από bluesattack
tsofras Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 1 ώρα πριν, Joshua21 είπε Και εσύ θα μπορούσες να μην σχολιάσεις το δικό μου post μια και δεν σου άρεσε... Οκ το έπιασα είναι πολύ έξυπνος , συγνώμη που ασχολήθηκα μαζί σου
Joshua21 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 Μόλις τώρα, tsofras είπε Οκ το έπιασα είναι πολύ έξυπνος , συγνώμη που ασχολήθηκα μαζί σου Δεν χρειαζόταν και πολύ εξυπνάδα για να εντοπίσει κάποιος την αντίφαση σου. Συγχωρεμένος
opcorsa Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 34 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Δεν χρειαζόταν και πολύ εξυπνάδα για να εντοπίσει κάποιος την αντίφαση σου. Συγχωρεμένος τυπε τον απαξιωσες τελειως 🙄
zoranb Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Παιδιά, please, ας μπούμε πάλι πίσω ontopic Επεξ/σία 24 Φεβρουαρίου 2019 από zoranb
Προτεινόμενες αναρτήσεις