Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

https://www.e-shop.gr/fysitiras-aporrofitiras-krausmann-380watt-6330-p-TLS.040144

Δυστυχώς τον αγόρασα πρίν λίγες μέρες στα 20 ευρώ, υπάρχει και στα 18,60 Σε άλλα σκρουτζομαγαζα αλλά 16,90 δεν το έχω δει ποτέ και δεν ξέρω τι τιμές έχουν παίξει απλα από το e-shop πιστεύω είναι κάτι που πραγματικά αξίζει για εμένα, ειδικά για όσους έχουν κοντά καταστήματα  απο τα οποία γλυτώνουν και τα μεταφορικα, είναι ότι καλύτερο και οικονομικότερο για αγορά , το έχω προσωπικά για να καθαρίζω τον υπολογιστή και είναι υπέρ αρκετά δυνατός ο αέρας. Φυσάει και ρουφάει.

Screenshot_20190224-193412_Chrome.jpg

Επεξ/σία από Ηλίας_1988
  • Like 3
  • Thanks 2
Δημοσ.

must have εργαλείο, όποιος δεν έχει πάρει μη το σκέφτεται, κάτι παρόμοιο είχα πάρει από leroy στα 15ε πριν 2 χρόνια. ξεσκονίζεις το pc στο πι και φι 

• Like 1
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, stelios18120 είπε

Πατάς κουμπί και φυσάει οκ αυτό.

Πώς ρουφάει το μαραφετι; Πώς γίνεται;

θα έχει διακόπτη εναλλαγής από φύσημα σε ρούφηγμα 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 λεπτά πριν, Dantε είπε

Thanks το πηρα αν και δε ξερω τι θα το κανω περα απο το ξεσκονισμα πισι :P

Δεν Υπάρχει λόγος για κάτι άλλο μόνο και μόνο εγώ προσωπικά που γλίτωσα το πήγαινε έλα στα βενζινάδικα μου είναι υπεραρκετά 😁

Επεξ/σία από Ηλίας_1988
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Ηλίας_1988 είπε

Δεν Υπάρχει λόγος για κάτι άλλο μόνο και μόνο εγώ προσωπικά που γλίτωσα το πήγαινε έλα στα βενζινάδικα μου είναι υπεραρκετά 😁

Δεν χρειαζόταν να πηγαίνεις βενζινάδικο

Μπορούσες και με το πιστολάκι των μαλλιων να κάνεις την ίδια δουλειά 

Εγώ το βάζω στον κρύο αέρα και κάνει καλή δουλειά ;)

Δημοσ.

Eμενα μου εχει σκασει στα χερια ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ

Στο βενζιναδικο θελει νεροπαγιδα , αλλιως μπορει να παθεις ζημια αν δεν κανω λαθος

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, stelios18120 είπε

..Πώς ρουφάει το μαραφετι; Πώς γίνεται;

μάλλον κουμπώνεις το μάυρο στόμιο στην είσοδο του σαλίγκαρου..

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, cmour79 είπε

μάλλον κουμπώνεις το μάυρο στόμιο στην είσοδο του σαλίγκαρου..

Ναι σωστά

Μάλλον έτσι γίνεται

Έχει και μια μεταλλική σχαριτσα εκεί,οπότε για την αναρρόφηση είναι,μην πάρει τίποτα μέσα το μοτεράκι.

👍

9 λεπτά πριν, captnemo είπε

Bulle 63478 στα 19€

Ισχυς: 400 Watt
Ρυθμιζόμενη ροή αέρα
Όγκος αέρα: 3.3 m³/min
Ταχύτητα: 6000-14000 rpm
Βάρος 1.26 kg

Ποιο δυνατό από του θέματος;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
41 λεπτά πριν, stelios18120 είπε

Πατάς κουμπί και φυσάει οκ αυτό.

Πώς ρουφάει το μαραφετι; Πώς γίνεται;

Στέλιο είσαι ο δεύτερος που ρωτάει και καλύτερα να απαντήσω εδω ώστε όποιος έχει απορία να λυθεί εδώ το πρόβλημα. 

Η σακούλα που έχει για τα σκουπίδια μπαίνει στην θέση όπου βάζεις αυτό το μακρύ μαύρο μαραφετη και το μαύρο μαραφετη το βάζεις στα πλάγια στην άλλη υποδοχή δλδ, δεν υπάρχει διακόπτης για ανάποδες στροφές. 

Link: 

Όποιος πρόλαβε πρόλαβεγια άμεση παραλαβή πλέον εξαντλήθηκε δυστυχώς.

Επεξ/σία από Ηλίας_1988
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Μπορείς να φυσάς και το αμάξι , να διώχνεις τα πολλά . Έχει πολύ δύναμη σε σχέση με πιστολάκι μαλλιών .  Στο πιο πάνω ποστ που αναφέρεται ότι έσκασε , δεν παθαίνει κάτι το μοτέρ , αυτό που χαλάει σε αυτά είναι το καλώδιο που καίγεται γιατί είναι μικρής διατομής  . Για να μη χαλάσει μην το δουλεύεται πολύ ώρα συνεχόμενα , αν καεί το καλώδιο το αλλάζεται με κάποιο άλλο από κάποια χαλασμένη συσκευή .

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...