Giannisma Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 Καλή σας ημέρα, σε καμία δεκαριά μέρες συμπληρώνεται ένας χρόνος που είχα βρει μερικά χρήματα με ένα boarding pass σε έναν δερμάτινο φάκελο στο αεροδρόμιο.τα παρέδωσα στο τμήμα του έλ Βενιζέλος.βρηκα σήμερα το αποδεικτικό μου..ξέρετε τι ισχύει με τα απολεσθέντα πχ αν δεν έχει βρεθεί ο άνθρωπος ποτε τα παίρνω αν υπάρχει κάποιο αποδεικτικό ότι το πήρε (αν). ευχαριστωω!
k_w_t Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Εαν δεν τα εχει ζητησει ο κατοχος λογικα στα δινουν πισω οταν κλεισει χρόνος αρθρο 1088 Αστικου κωδικα. Εαν σου πουν οτι τα παραδωσαν στον κατοχο ζητα καποιο εγγραφο και τα ευρετρα που δικαιουσε βαση του αστικου κωδικα αρθρο 1086... Επεξ/σία 25 Φεβρουαρίου 2019 από k_w_t 4
Giannisma Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 20/3 είναι ο χρόνος,εδώ είμαι κάθε μέταλ όποτε θα περάσω από εκεί να δω.!
Giannisma Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 270€.αν απλά τα έβρισκα θα τα έπαιρνα αλλά είχε μέσα boarding pass με αραβικό όνομα και ώρα μεσημέρι ενώ τα βρήκα πρωί. Ευελπιστώ να τα έχει βρει..ίσως τα έχει πραγματικά ανάγκη Επεξ/σία 25 Φεβρουαρίου 2019 από Giannisma
k_w_t Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 Δεν ειναι μεγαλο ποσο τα ευρετρα να ξερεις.. Εαν τα εχουν παραδοσει παιζει και να μην αξιζει να ανεβαινεις Αεροδρομιο.
Giannisma Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 3 λεπτά πριν, k_w_t είπε Δεν ειναι μεγαλο ποσο τα ευρετρα να ξερεις.. Εαν τα εχουν παραδοσει παιζει και να μην αξιζει να ανεβαινεις Αεροδρομιο. Κάθε μέρα εδώ είμαι αν είναι τα ευρετρα πολύ λίγα ίσως τα αφήσω σ αυτούς..είδωμεν ευχαριστώ για τις πληροφορίες
haris_216 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 @ ts Ενημέρωσέ μας για την εξέλιξη (όχι για να σου 'ρθω για δανεικά ). Έχω απορία, αν τελικά δόθηκαν, αν στο πουν στο μιλητό ή θα δείξουν κάποιο παραστατικό.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 Δεν θα δώσουν σε αυτόν που τα βρήκε τα χρήματα αν δεν τα διεκδικήσει κανείς. Μετά από 12-15 μήνες περίπου, όσα αντικείμενα κλπ δεν αναζητούνται στο γραφείο απωλεσθέντων του Αεροδρομίου, εκποιούνται από το Ελληνικό δημόσιο.
k_w_t Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, billdanos είπε Δεν θα δώσουν σε αυτόν που τα βρήκε τα χρήματα αν δεν τα διεκδικήσει κανείς. Μετά από 12-15 μήνες περίπου, όσα αντικείμενα κλπ δεν αναζητούνται στο γραφείο απωλεσθέντων του Αεροδρομίου, εκποιούνται από το Ελληνικό δημόσιο. Οταν εχει χαρτι οτι τα βρηκε αυτος και τα παρεδωσε δεν μπορει να κανει κατι το αεροδρομιο... Ισχυει κανονικα ο νομος... Εκποιηση κανουν σε ξεχασμενες βαλιτσες και πραγματα που βρισκει το προσωπικο του Αεροδρομιου.... Επεξ/σία 25 Φεβρουαρίου 2019 από k_w_t
Silverage Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 Ένας φίλος δούλευε στο ταμείο παρακαταθηκών μέσω ενός προγράμματος και βρήκε 50€. Τα παρέδωσε και την επόμενη χρονιά αφού δεν εμφανίστηκε κανένας του τα δώσανε.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 3 minutes ago, k_w_t said: Οταν εχει χαρτι οτι τα βρηκε αυτος και τα παρεδωσε δεν μπορει να κανει κατι το αεροδρομιο... Ισχυει κανονικα ο νομος... Εκποιηση κανουν σε ξεχασμενες βαλιτσες και πραγματα που βρισκει το προσωπικο του Αεροδρομιου.... Το πολύ πολύ να πάρει τα εύρετρα που νομίζω πως για τέτοιο ποσό είναι κάπου στο 2%?
k_w_t Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 Μόλις τώρα, billdanos είπε Το πολύ πολύ να πάρει τα εύρετρα που νομίζω πως για τέτοιο ποσό είναι κάπου στο 2%? Ναι αυτο ειπα και εγω ... Το θεμα ειναι οτι εαν δεν υπαρχει χαρτι οτι παραδωθηκαν στον ιδιοκτητη που πηγαν τα λεφτα ?
Lanike71 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 3 λεπτά πριν, billdanos είπε Το πολύ πολύ να πάρει τα εύρετρα που νομίζω πως για τέτοιο ποσό είναι κάπου στο 2%? Από παλιά ήξερα για 10%. Ίσως έχει αλλάξει.
k_w_t Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 Μόλις τώρα, Lanike71 είπε Από παλιά ήξερα για 10%. Ίσως έχει αλλάξει. Μεχρι 500δρχ ηταν 10% τωρα ειναι μεχρι 3€ μετα πέφτει στο 2%
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα