Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το να αλλάξεις σύνδεση στο ίντερνετ δεν θα σε κάνει μη ανιχνευσιμο. Υπάρχουν χίλιοι δύο άλλοι τρόποι που μπορούν να το κάνουν,και είναι και τζάμπα, αλλά όχι ο συγκεκριμένος. 

Δημοσ.

Δεν είπα ότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι (για την ακρίβεια υπάρχουν χίλιοι τρεις) αλλά αναφέρομαι στον συγκεκριμένο ενδεχόμενο τρόπο και δεν φαίνεται να ξέρεις σίγουρα αφού δεν παραθέτεις επιχειρήματα. 

Δημοσ.

Να μην μπορούν να βρουν που είμαι με κανέναν τρόπο. Στην σταθερή τηλεφωνία και στην κινητή σε βρισκουν αμέσως. Αυτό που ρωτάω είναι αν υπάρχει τέτοια δυνατότητα και στο ίντερνετ από δορυφόρο. Αν λειτουργεί σας gps ας πούμε και βλέπουνε από που το χρησιμοποιώ.

Δημοσ.

Θα έλεγα πως ναι (χωρίς να είμαι βέβαιος), δεδομένου ότι για να έχεις ίντερνετ δεν λαμβάνεις μόνο κύματα από το δορυφόρο αλλά ταυτόχρονα του στέλνεις.  

Δημοσ.

Ε και; Όταν μου εγκατέστησε ο τεχνικός την δορυφορική τηλεόραση μου είχε πει ότι πιάνει καλό σήμα (νομίζω το μετράνε με db). Αν στέλνω και εγώ στον δορυφόρο με αυτήν την λογική θα βλέπει και αυτός πόσο καλό σήμα λαμβάνει από εμένα. Αυτό δεν λέει κάτι. Μπορεί να είμαι παντού στην εμβέλεια που εκπέμπει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Konstantinos91 είπε

Ε και; Όταν μου εγκατέστησε ο τεχνικός την δορυφορική τηλεόραση μου είχε πει ότι πιάνει καλό σήμα (νομίζω το μετράνε με db). Αν στέλνω και εγώ στον δορυφόρο με αυτήν την λογική θα βλέπει και αυτός πόσο καλό σήμα λαμβάνει από εμένα. Αυτό δεν λέει κάτι. Μπορεί να είμαι παντού στην εμβέλεια που εκπέμπει.

AN θελησει να βρει καποιος που εισαι και εχει την τεχνογνωσια θα σε βρει οπως και να μπαινεις στο ιντερνετ. Και με δορυφορικη να μπεις το απο που στελνεις και δεχεσαι σημα υπαρχει καταγεγραμμενο (βεβαια ισως αντι για περιοχη πχ Αθηνα να εχει συντεταγμενες του σηματος).

Επεξ/σία από Salvation81
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...