Freshmangr Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 Γεια σας. έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα όπως στο βίντεο, βοήθεια;; (note: το βράδυ που έκλεισα το pc δεν είχε πρόβλημα και το πρωί που μπήκα σε ένα παιχνίδι άρχισε το flickering, το δοκίμασα και σε ένα άλλο παιχνίδι πάλι τα ίδια,τα παιχνίδια φορτώνει κανονικά). Έκανα επανεγκατάσταση τo driver της GPU σε safe mode και έβαλα από το site της AMD για τον συγκεκριμένο κάρτα γραφικών άλλα δεν άλλαξε τίποτα.. Επεξεργαστής: Intel Q6600 (2.4GHz) Μνήμη RAM: 6GB Κάρτα γραφικών: Sapphire amd R7 250X (1GB) Τροφοδοτικό: Spire sp-atx-420w-c1-pfc (420W) Σκληρός δίσκος: Kingston A400 (120GB) Οθόνη: Turbo-X Monitor 21.5" TX-215MXC Λειτουργικό σύστημα: Win 10 (64bit)
Psionicos Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 Δυστυχώς, η GPU μάλλον είναι στα τελευταία τής. Άμα είχες κάνει κάποιο overclock στην κάρτα, γυρνα πάλι στο default. Τσεκαρε και θερμοκρασίες με κάποιο πρόγραμμα. Εμένα μια 8800GT έκανε artifacts μέχρι που έφτασε να μην ανοίγει καν 3D προγράμματα και μας άφησε. Για αρχή τσεκαρε αυτά που σου είπα. Στο κάνει και σε όλα τα παιχνίδια;
Freshmangr Δημοσ. 2 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) ναι σε όλα τα παιχνίδια το κάνει..και δεν έχω κάνει overclock! Επεξ/σία 2 Μαρτίου 2019 από Freshmangr
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα