Jim.Panag. Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 Πρόσφατα έληξε η σύμβαση ορισμένου χρόνου που είχα για ένα χρόνο με την εργασία μου....Κ όταν Εκτύπωσε τα ένσημα μ....η λογίστρια μου είχε πει ότι θα μπω κανονικά ταμείο...Κ ότι αυτά τα 80 ένσημα που χρειαζονται από 2 χρόνια πριν υπαρχουν..!! Και ξαφνικά μου τα βγάζουν 64 και Απορριπτικό γκολ δεν μπαινω ταμείο. Υπάρχει περίπτωση να έχει παιχτεί τπτ αλλο??? Έχει πάθει κανείς κάτι αναλογο?? Πώς έχει κινηθεί?? Μπορώ να κάνω κατι??
chsam Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Αν βγαινεις πρωτη φορα ταμειο, χρειαζεσαι απο 80 ενσημα για καθε χρονο τα δυο τελευταια χρονια πριν την λυση της συμβασης. Επεξ/σία 25 Φεβρουαρίου 2019 από chsam 1
Jim.Panag. Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 Οκ... το δεχομαι...μα Κ η λογίστρια Κ όταν τα πήγα πρώτη φορά μου είπαν ότι έχω 80 ένσημα Κ ξαφνικά μ τα έβγαλαν 64...!!! Είναι μεγάλη η διαφορά. Κ μ κάνει εντύπωση. Πώς όλοι μ είπαν ότι είναι 80 Κ ξαφνικά μ έκοψαν Κ μ τα έκαναν 64?? Αυτό μ κάνει εντύπωση.
agrio.imeros Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 Να πας στο μητρώο του ΙΚΑ και να εκτυπώσεις τα ένσημα σου. Μόνο έτσι θα καταλάβεις τι έχεις και τι δεν έχεις. Και αν υπάρχει κάποιο λάθος προχωράς σε ένσταση. 1
chsam Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 15 λεπτά πριν, Jim.Panag. είπε Οκ... το δεχομαι...μα Κ η λογίστρια Κ όταν τα πήγα πρώτη φορά μου είπαν ότι έχω 80 ένσημα Κ ξαφνικά μ τα έβγαλαν 64...!!! Είναι μεγάλη η διαφορά. Κ μ κάνει εντύπωση. Πώς όλοι μ είπαν ότι είναι 80 Κ ξαφνικά μ έκοψαν Κ μ τα έκαναν 64?? Αυτό μ κάνει εντύπωση. Μπες εδω https://apps.ika.gr/eAccess/login.xhtml με κωδικους taxis κ δες τα ενσημα σου. 1
Jim.Panag. Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 Ζήτησα ένσταση Κ μ είπε ότι δεν μπορώ να κάνω επειδή έχω κάτω από 70 ενσημα.!!! Θα το ψάξω παραπάνω να δω. Δεν μπορεί να λένε μια έτσι ...Μια αλλιως!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα