Ntinaras Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 5 λεπτά πριν, sezebo είπε θα σε βαλει να πας στο ατμ ο καθε αφεντικος... μπορει και να σου πει να του αφησεις το κινητο σου για ασφαλεια. τα εχω δει ολα εγω... ΜΜΜ σιγουρα θα πηγαινα.
sezebo Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, tsofras είπε Εντάξει σχεδόν παντού έξω πληρώνεις με κάρτα και εδώ ακόμη κοιτάς να έχεις μετρητά. Και οκ να μην καταγγείλει τον κακόμοιρο τον καταστηματάρχη , αλλά εφόσον έλεγε ότι είχε POS ας άφηνε τον TS να φύγει χωρίς να πληρώσει ( βέβαια όλοι υποθέσεις κάνουμε τώρα , αν μιλάμε για 2 καφέδες έλεος που τον έτρεξε στο ΑΤΜ , αν έφαγε αστακούς άλλου καπέλο) κοιτα να δεις πιο ειναι το κακο με την καρτα. Καρτα θα πει τραπεζικος λογαριασμος. Και τραπεζικος λογαριασμος σημαινει εφορια και ποθεν εσχες. Οταν στη χωρα μας υπαρχει τοσο χρημα που ειναι μαυρο δεν γινεται να εχουν ολλοι καρτα καθως σε εναν ελεγχο αν βρουν μαυρα λεφτα στο λογαριασμο σου στα φορολογουν. Απλα πραγματα, τα μετρητα ειναι ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ και θα ειναι για ΠΟΛΛΑ χρονια ακομα. Επεξ/σία 25 Φεβρουαρίου 2019 από sezebo
Ntinaras Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 Μόλις τώρα, sezebo είπε κοιτα να δεις πιο ειναι το κακο με την καρτα. Καρτα θα πει τραπεζικος λογαριασμος. Και τραπεζικος λογαριασμος σημαινει εφορια και ποθεν εσχες. Οταν στη χωρα μας υπαρχει τοσο χρημα που ειναι μαυρο δεν γινεται να εχουν ολλοι καρτα καθως σε εναν ελεγχο αν βρουν μαυρα λεφτα στο λογαριασμο σου στα φορολογουν. Απλα πραγματα, τα μετρητα ειναι ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ και θα ειναι για ΠΟΛΛΑ χρονια ακομα. Αυτο ειναι προβλημα αυτουνου που εισπραττει τα λεφτα. Οχι δικο μου που πληρωνω με καρτα. 3
sezebo Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, Ntinaras είπε Αυτο ειναι προβλημα αυτουνου που εισπραττει τα λεφτα. Οχι δικο μου που πληρωνω με καρτα. και δικο σου ειναι, πχ εγω εχω επισημα στο ελληνικο κρατος εισοδημα 0 ευρω. Οταν εχω πληρωσει με την καρτα μου 10.000 το χρονο ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ σε ελεγχο, εχουν δικαιομα να ζητησουν την κινηση του λογαριασμου μου 5 χρονια πριν και να το συγκρινουν με την φορολογικη μου δηλωση. που παει να πει την γαμησα... οποτε μετρητα παντου και παντα για πολλα χρονια ακομα Επεξ/σία 25 Φεβρουαρίου 2019 από sezebo
Ntinaras Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 Μόλις τώρα, sezebo είπε και δικο σου ειναι, πχ εγω εχω επισημα στο ελληνικο κρατος εισοδημα 0 ευρω. Οταν εχω πληρωσει με την καρτα μου 10.000 το χρονο ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ σε ελεγχο, εχουν δικαιομα να ζητησουν την κινηση του λογαριασμου μου 5 χρονια πριν και να το συγκρινουν με την φορολογικη μου δηλωση. Δικο μου δεν ειναι γιατι δεν εχω μαυρο εισοδημα. 5
sezebo Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 Μόλις τώρα, Ntinaras είπε Δικο μου δεν ειναι γιατι δεν εχω μαυρο εισοδημα. ειναι ομως εκατομμυρίων ελληνων
tsofras Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 Μόλις τώρα, sezebo είπε κοιτα να δεις πιο ειναι το κακο με την καρτα. Καρτα θα πει τραπεζικος λογαριασμος. Και τραπεζικος λογαριασμος σημαινει εφορια και ποθεν εσχες. Οταν στη χωρα μας υπαρχει τοσο χρημα που ειναι μαυρο δεν γινεται να εχουν ολλοι καρτα καθως σε εναν ελεγχο αν βρουν μαυρα λεφτα στο λογαριασμο σου στα φορολογουν. Απλα πραγματα, τα μετρητα ειναι ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ και θα ειναι για ΠΟΛΛΑ χρονια ακομα. Ναι το καταλαβαίνω αλλά κακώς. Εγώ πλέον δεν αγοράζω από πουθενά χωρίς κάρτα. Το καλοκαίρι είχα πάει Κεφαλλονιά σε μία πισίνα με τα παιδιά και η πρώτη ερώτηση που έκανα ήταν αν είχαν POS. Μου είπαν ναι και όταν ήρθε η ώρα να πληρώσω ξαφνικά είχε χαλάσει. Που να πάω να βρώ λεφτά στα κατσάβραχα? Μέχρι και να του κάνω κατάθεση απο το κινητό του είπα. Τεσπα έφυγα έτσι και πήγα την άλλη μέρα και τον πλήρωσα (που το POS ήταν ακόμη χαλασμένο ). Το θέμα είναι γιατί να τραβήξω εγώ την ταλαιπωρία επειδή ο άλλος θέλει να τα βγάλει μαύρα? Την χάρη δεν του την έκανα μου έκοψε όλοφρεσκη απόδειξη 2
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 παιδες τι συζηταμε... η καρτα ειναι αποδεκτος τροπος συναλλαγης, αμα ο αφεντικος για τον Α ή Β λογο δεν εχει pos τοτε να αφησει τον ανθρωπο να φυγει (αν το προιον καταναλωθηκε) ή να μη τον εξυπηρετησει αυτα για ταυτοτητες και κινητα ειναι ηλιθια, και πραγματικα αξιος της μοιρας του οποιος τα δεχτει. προσωπικα λεω να του αφησω τον αριθμο του κινητου μου και οταν βρει pos να μου ριξει ενα τηλ να περασω να πληρωσω. ξαφνικα εμφανιζεται το pos (αλλα μονο πισω απ τη "μπαρα", μη μας παρουν χαμπαρι και οι υπολοιποι θαμωνες )
Ntinaras Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 4 λεπτά πριν, sezebo είπε ειναι ομως εκατομμυρίων ελληνων Προβλημα τους. Καιρος λοιπον να αλλαξει αυτο. 4
Agis2000 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 Θέλω ονομασία καφέ για να πάω αύριο να πιώ τσάμπα.
christopher0016 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 23 λεπτά πριν, Ntinaras είπε (ΜΜΕ) σιγουρα θα πηγαινα. Στον Αυτιά η Παπαδάκη να πας Επεξ/σία 25 Φεβρουαρίου 2019 από christopher0016
bromiaris Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 1 ώρα πριν, zanskou είπε και αντί να πας να πιεις αλλού τον καφέ σου κοιτάς πώς θα κάνεις ζημιά σε έναν μικρο επαγγελματία και πιθανόν πώς θα διεκδικήσεις χρήματα λες και σου προκάλεσε κάποια βλάβη. Έχεις δίκιο... Πρέπει να προστατεύσουμε το λαμόγιο και να συνεχίσει να λειτουργεί εις βάρος των υπολοίπων, είτε καταναλωτών είτε συναδέλφων που έχουν pos... Βρε 1000 χρόνια Μνημόνιο και λίγα μας είναι... 8
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 10 λεπτά πριν, sezebo είπε και δικο σου ειναι, πχ εγω εχω επισημα στο ελληνικο κρατος εισοδημα 0 ευρω. Οταν εχω πληρωσει με την καρτα μου 10.000 το χρονο ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ σε ελεγχο, εχουν δικαιομα να ζητησουν την κινηση του λογαριασμου μου 5 χρονια πριν και να το συγκρινουν με την φορολογικη μου δηλωση. που παει να πει την γαμησα... οποτε μετρητα παντου και παντα για πολλα χρονια ακομα ΚΟΡΥΦΑΙΟ, δηλαδή με 0 εισόδημα που βρέθηκαν τα 10 χιλιάρικα στην κάρτα σου; Λεφτόδεντρα; Δεν έχει λογική αυτό που λες , δηλαδή σου αρέσει ο άλλος να έχει 0 εισόδημα και 1000000 το χρόνο έξοδα χωρίς φορολογία; Το βλέπεις λογικό;
spyros007 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 Στη γερμανια πανω απο το 40% των συναλλαγών γίνονται με μετρητά.
sezebo Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 5 λεπτά πριν, Ntinaras είπε Προβλημα τους. Καιρος λοιπον να αλλαξει αυτο. Τροφη για σκεψη: μαλλον δικο σου ειναι το προβλημα που πληρωνεις για ολους τους αλλους που πληρωνουν και πληρωνοντε μαυρα. Στο κατω κατω εσυ θα αλλαξεις τη χωρα? μαυρα μεχρι να σβησει ο ηλιος.... Μόλις τώρα, giotis1982 είπε ΚΟΡΥΦΑΙΟ, δηλαδή με 0 εισόδημα που βρέθηκαν τα 10 χιλιάρικα στην κάρτα σου; Λεφτόδεντρα; Δεν έχει λογική αυτό που λες , δηλαδή σου αρέσει ο άλλος να έχει 0 εισόδημα και 1000000 το χρόνο έξοδα χωρίς φορολογία; Το βλέπεις λογικό; αυτα υπαρχουν και ειναι μια πραγματικοτητα απο πριν γεννηθουμε ολοι εμεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις