GiwrgosP- Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 Θελω να αγορασω ηχεια για τον υπολογιστη και ειμαι μεταξυ των z506 logitech και αυτου το soundbar. Ποιο πιστευετε οτι θα μου δωσει καλυτερη ποιοτητα ηχου; (κυρια χρηση ταινιες/μουσικη) Επισης η ηχομπαρα γραφει 130w.. Οντως θα εχω πιο δυνατο ηχο απο τα z506 μιας και αυτα ειναι 75w ή κανω λαθος;
Pleo Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 75W και 130W δεν έχουν αυτά που βλέπεις, ούτε σε γκρεμό με ούριο άνεμο και με ευνοικό καιρό. Είναι διαφορετικά προϊόντα. Η ηχομπάρα που κοιτάς δεν είναι για χρήση desktop. Τα ηχεία που κοιτάς είναι. Αντιστοίχως τα τελευταία δεν κάνουν για να τα βάλεις σε σαλόνι, αλλά κάνει η πρώτη. 1
emperor4her Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 δωσε κατι παραπανω και τσιμπα αυτη. 300w Και δουλευει υποδειγματικα 1
GiwrgosP- Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 47 λεπτά πριν, emperor4her είπε δωσε κατι παραπανω και τσιμπα αυτη. 300w Και δουλευει υποδειγματικα Ηδη τραβαω λιγο το budget στα 130 οποτε προτιμω να μεινω μεχρι εκει.. 1 ώρα πριν, Pleo είπε 75W και 130W δεν έχουν αυτά που βλέπεις, ούτε σε γκρεμό με ούριο άνεμο και με ευνοικό καιρό. Είναι διαφορετικά προϊόντα. Η ηχομπάρα που κοιτάς δεν είναι για χρήση desktop. Τα ηχεία που κοιτάς είναι. Αντιστοίχως τα τελευταία δεν κάνουν για να τα βάλεις σε σαλόνι, αλλά κάνει η πρώτη. Δεν καταλαβαινω τον λογο που δεν κανει η ηχομπαρα για desktop.. Τι πλεονεκτημα εχει η καθε επιλογη απεναντι στην αλλη; Επισης απο ποια επιλογη να περιμενω πιο ισχυρο ηχο;
dpolal Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 H ηχομπάρα είναι σχεδιασμένη έτσι ώστε η θέση ακρόασης να βρίσκεται μερικά μέτρα ποιό μπροστά από αυτήν. Αντίθετα στον Η/Υ κάθεσαι ακριβώς μπροστά από την οθόνη. 2 1
Pleo Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 1 ώρα πριν, dpolal είπε H ηχομπάρα είναι σχεδιασμένη έτσι ώστε η θέση ακρόασης να βρίσκεται μερικά μέτρα ποιό μπροστά από αυτήν. Αντίθετα στον Η/Υ κάθεσαι ακριβώς μπροστά από την οθόνη. Ακριβώς, πλην εάν πρόκειται για gaming ηχομπάρα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα