Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Θα ήθελα να ακούσω την γνώμη σας. Ξεκίνησα δουλειά πριν μια εβδομάδα σε ένα κατάστημα, αλλά βρήκα αλλού κάτι πιο σταθερό και πιο σίγουρο και σε περίπου 2 εβδομάδες θα ξεκινήσω κατά 99% εκεί. Το θέμα μου είναι οτι δεν ξέρω πως να παραιτηθώ καθώς πριν με προσλάβει ο τωρινός εργοδότης μου,  μου είχε πει πολλές φορές να μην παραιτηθώ εφόσον ξεκινήσω εκεί, στο σύντομο μέλλον, και αν έχω σκοπό να σταματήσω σύντομα να μην ξεκινούσα εκεί. 

Περιμένω της γνώμες σας. Ευχαριστώ.

PS. Η θέση μου είναι θέση στην υποδοχή καταστήματος και ίσως υπάρξει πρόβλημα εάν σταματήσω απο την μια μέρα στην άλλη καθώς θα πρέπει να κάνουν υπερωρίες οι συναδέλφοι μου.

• Απαντ. 72
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Οταν λες πιο σταθερό? Σε έχει με συμβάσεις? μπερδεμένες ώρες είναι νέα επιχείρηση κτλ ?

Δημοσ.

του λες στα ισια οτι την αλλη βδομαδα (οχι σε 2, την επομενη) σταματας γιατι σου εκαναν μια πολυ καλη προταση και δε γινοταν να πεις οχι. πες και ενα συγγνωμη και ευχαριστω που σε πηρε και παμε παρακατω.

• Like 14
  • Thanks 4
  • Moderators
Δημοσ.

Θα του πεις ακριβως πως εχει η κατασταση. Το οτι φευγεις στην πρωτη εβδομαδα δεν ειναι αυτο που εννοουσε ο εργοδοτης σου οταν ελεγε μην φυγεις στο αμεσο μελλον. Μαλλον ειχε στο μυαλο του να μην του φυγεις σε κανενα διμηνο με εξαμηνο και καθεται να εκπαιδευει νεο εργαζομενο.

Στην μια εβδομαδα δεν εχεις καν εκπαιδευτει και στο κατω κατω μπορεις να πεις πως "δοκιμασες και δε σου αρεσε" η θεση. Οσο για τις υπερωριες μην τρελαινεσαι, θα λειτουργησει το καταστημα οπως λειτουργουσε και την προηγουμενη εβδομαδα, εισαι τοσο νεος εκει που αμφιβαλλω αν εχουν επενδυσει τοσο πολυ στις ωρες που θα τους καλυπτεις :)

• Like 18
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, tsipakis είπε

καλημερα σας  παραιτουμαι

οπως σου λενε καλημερα απολυεσαι  

Αυτό ακριβώς έχουν απολύσει συνάδελφο μου Παρασκευή απόγευμα χωρίς καμία προειδοποίηση και όταν τους είπα εγώ παραιτουμαι μου φέρθηκαν λες παρατούσα γκόμενα. Το πρώτο που τους είπα ήταν , όταν απολυσατε τον συνάδελφο στα ξαφνικά ήταν σωστό? 

Επίσης εννοείται ότι όλοι ψάχνουν για κάτι καλύτερο , στην τελική πας και του λες βρήκα αυτό με τόσα λεφτά δωστα μου και μένω.

Δεν υπάρχουν συναισθηματισμοι στις δουλειές, είναι απλά δουλειά

• Like 18
  • Thanks 3
Δημοσ.
36 λεπτά πριν, dimitrissot είπε

Καλησπέρα. Θα ήθελα να ακούσω την γνώμη σας. Ξεκίνησα δουλειά πριν μια εβδομάδα σε ένα κατάστημα, αλλά βρήκα αλλού κάτι πιο σταθερό και πιο σίγουρο και σε περίπου 2 εβδομάδες θα ξεκινήσω κατά 99% εκεί. Το θέμα μου είναι οτι δεν ξέρω πως να παραιτηθώ καθώς πριν με προσλάβει ο τωρινός εργοδότης μου,  μου είχε πει πολλές φορές να μην παραιτηθώ εφόσον ξεκινήσω εκεί, στο σύντομο μέλλον, και αν έχω σκοπό να σταματήσω σύντομα να μην ξεκινούσα εκεί. 

Περιμένω της γνώμες σας. Ευχαριστώ.

PS. Η θέση μου είναι θέση στην υποδοχή καταστήματος και ίσως υπάρξει πρόβλημα εάν σταματήσω απο την μια μέρα στην άλλη καθώς θα πρέπει να κάνουν υπερωρίες οι συναδέλφοι μου.

αν αυτουνού δε του βγαίνανε τα κουκιά θα πήγαινες ένα πρωί στη δουλειά και θα σου έλεγε το μπούλο.

Κάνε ακριβώς το ίδιο. "Μου έχει γίνει καλύτερη πρόταση και άντε γεια."

Δε χρειάζεται να το σκέφτεσαι καθόλου, όπως δε θα το σκέφτοταν κι αυτός αν ήταν να σε απολύσει.

Μ αρέσει που προβληματίζεστε κιόλας. 

Και σε μένα έχουν απολύσει συνάδελφο την πρώτη μέρα που είχαμε γυρίσει από διακοπές, νομίζω Χριστουγέννων.

Με το καλημέρα, διακόπτεται η συνεργασία μας.

• Like 5
  • Super Moderators
Δημοσ.
30 minutes ago, tsipakis said:

καλημερα σας  παραιτουμαι

οπως σου λενε καλημερα απολυεσαι  

Like a baus!

• Like 4
Δημοσ.

Καταρχήν ευχαριστώ για τις άμεσες απαντήσεις σας. Το μοναδικό μου θέμα είναι ότι επειδή όπως μου είπε ότι του έφυγε και παλαιότερα στις δύο εβδομάδες κάποιος δεν θέλει να του γίνει πάλι ούτε να εκπαιδεύει κάθε δύο μήνες άλλον. ( Εκπαίδευση δεν πληρώθηκα. Ήταν μια εβδομάδα μαύρα εννοείται από 3ωρα κάθε μέρα). Απλά αυτό που σκέφτομαι είναι ότι δεν θέλω να τσακωνομαι γενικά και φοβάμαι μην μου ζητήσει τον λόγο και δεν έχω τι να του πω, καθώς δεν έχω κάποιο συγκεκριμένο πρόβλημα (μέχρι στιγμής τουλάχιστον)

Ευχαριστώ και πάλι 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, dimitrissot είπε

Καταρχήν ευχαριστώ για τις άμεσες απαντήσεις σας. Το μοναδικό μου θέμα είναι ότι επειδή όπως μου είπε ότι του έφυγε και παλαιότερα στις δύο εβδομάδες κάποιος δεν θέλει να του γίνει πάλι ούτε να εκπαιδεύει κάθε δύο μήνες άλλον. ( Εκπαίδευση δεν πληρώθηκα. Ήταν μια εβδομάδα μαύρα εννοείται από 3ωρα κάθε μέρα). Απλά αυτό που σκέφτομαι είναι ότι δεν θέλω να τσακωνομαι γενικά και φοβάμαι μην μου ζητήσει τον λόγο και δεν έχω τι να του πω, καθώς δεν έχω κάποιο συγκεκριμένο πρόβλημα (μέχρι στιγμής τουλάχιστον)

Ευχαριστώ και πάλι 

Αν δεν θελει να εκπαιδευει καθε 2 μηνες αλλον, να μην παιρνει για μαυρα 3ωρα υπαλληλους και να φερεται πιο σωστα!

Πριν ανακοινωνησεις οτι φευγεις, αν υπογραψεις συμβαση με τον νεο εργοδοτη. 

Οσον αφορα το τροπο, κοιταξε να φυγεις με ευγενικο τροπο. ..του στυλ ηθελα να μεινω αλλα μου εκαναν προταση που δεν μπορω να αρνηθω! Δυστυχως η αγορα ειναι πολυ μικρη και ποτε δεν ξερεις τι κρυβει το μελλον

• Like 10
  • Thanks 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Ntinaras είπε

Τι σοι υποδοχη καταστηματος ειναι και θελει εκπαιδευση?

Εκπαίδευση δύο προγραμμάτων στον υπολογιστή και γενικά αποδείξεις τιμολόγια όλα αυτά. Από ότι κατάλαβα περίμενα να φύγει το παιδί που θα έπαιρνα την θέση του και το τράβηξαν πάρα πάνω ημέρες μέχρι να φύγει. 

Οωπς είπε και ο φίλος πιο πάνω πάντα θέλω και προσπαθώ να είμαι ευγενικός. Για αυτό θα προσπαθήσω να φύγω ευγενικά χωρίς καυγάδες. Απλά φοβάμαι μήπως μου πει τίποτα που φεύγω και ότι τα είχαμε συμφωνήσει αλλιώς.

Παιδιά ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας . Κάθε απάντηση με βοηθάει 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...