corsair04 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, gdouris είπε Καλησπέρα παίδες, μιας που λέμε για ΕΛΤΑ να ρωτήσω κι εγώ κάτι: Ετοιμάζω μια παραγγελία και ο παραλήπτης μου είπε ότι εκεί που μένει δεν έχει διεύθυνση κι απλά μου έδωσε την πόλη(επαρχία) και τον ταχυδρομικό κώδικα και μου είπε ότι θα το παραλάβει ο ίδιος από τα ΕΛΤΑ εκεί. Είναι αυτό εφικτό; Ναι χωριό και τα πηγαίνει ταχυδρομικός πράκτορας.... Τα μικρά χωριά δεν έχουν οδούς και αριθμούς έχουμε συνήθως οι θυρίδες ταχυδρομικές στο δημαρχείο η κάποιο σημείο συνάντησης (ήμερα και ώρα) ή στην καλύτερη να έχει το χωρίο σου ταχυδρομικό πράκτορα.. π.χ Στο χωρίο μου δεν έχουμε τίποτα ούτε θυρίδες αλλά ούτε και ταχυδρομικό πράκτορα έρχεται από άλλο χωριό (Δευτέρα -Τετάρτη Παρασκευή) και τα αφήνει σε κάποιο καφενείο (ακόμα και στα συστημένα ) έχει τύχει φορές να περιμένω και χρήματα και πακέτα και να τα έχει και να τα παραλάβω μετά από μια-δυο εβδομάδες .... Η συστημένο μου πακέτο να το παραδώσει αλλού (κινητό) Επεξ/σία 27 Φεβρουαρίου 2019 από corsair04
gdouris Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 10 λεπτά πριν, corsair04 είπε Ναι χωριό και τα πηγαίνει ταχυδρομικός πράκτορας.... Τα μικρά χωριά δεν έχουν οδούς και αριθμούς έχουμε συνήθως οι θυρίδες ταχυδρομικές στο δημαρχείο η κάποιο σημείο συνάντησης (ήμερα και ώρα) ή στην καλύτερη να έχει το χωρίο σου ταχυδρομικό πράκτορα.. π.χ Στο χωρίο μου δεν έχουμε τίποτα ούτε θυρίδες αλλά ούτε και ταχυδρομικό πράκτορα έρχεται από άλλο χωριό (Δευτέρα -Τετάρτη Παρασκευή) και τα αφήνει σε κάποιο καφενείο (ακόμα και στα συστημένα ) έχει τύχει φορές να περιμένω και χρήματα και πακέτα και να τα έχει και να τα παραλάβω μετά από μια-δυο εβδομάδες .... Η συστημένο μου πακέτο να το παραδώσει αλλού (κινητό) Καταρχας ευχαριστω για την απαντηση.. Μπορώ να τους πω ότι θα το παραλαβει ο ιδιος απο τα ΕΛΤΑ της περιοχης (Λευκαδα) και να μην γραψω αλλη διευθυνση περαν της Λευκαδας και του Τ.Κ.;
corsair04 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, gdouris είπε Καταρχας ευχαριστω για την απαντηση.. Μπορώ να τους πω ότι θα το παραλαβει ο ιδιος απο τα ΕΛΤΑ της περιοχης (Λευκαδα) και να μην γραψω αλλη διευθυνση περαν της Λευκαδας και του Τ.Κ.; Ναι αρκεί και να βολεύει και αυτόν να παραλάβει από το συγκεκριμένο κατάστημα... Εσύ θα γράψεις κανονικά τα στοιχειά του και θα το στείλεις τώρα "συνήθως εάν είναι κάτι που βιάζεσαι και το ταχυδρομείο είναι κοντά θα πας να το πάρει ο ιδίως και δεν θα περιμένεις να στο φέρουν.." Επεξ/σία 27 Φεβρουαρίου 2019 από corsair04
gdouris Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 16 λεπτά πριν, corsair04 είπε Ναι αρκεί και να βολεύει και αυτόν να παραλάβει από το συγκεκριμένο κατάστημα... Εσύ θα γράψεις κανονικά τα στοιχειά του και θα το στείλεις τώρα "συνήθως εάν είναι κάτι που βιάζεσαι και το ταχυδρομείο είναι κοντά θα πας να το πάρει ο ιδίως και δεν θα περιμένεις να στο φέρουν.." Έγινε σ ευχαριστώ!
tsipakis Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 2019 και ο κοσμος ρωταει πως στελνουμε κατι με το ταχυδρομειο ... 2
nightwalker1990 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 2 ώρες πριν, corsair04 είπε Γνωρίζεις ότι με την συγκεκριμένη αποστολή Σε περίπτωση ζημιάς ή χαθεί το πακέτο το ποσο αποζημιώσεις είναι 31€ Γνωρίζεις ότι εάν δεν το παραλάβει κανείς και μετανιώσει ο παραλήπτης θα παραμείνει για 20 ήμερες στο ταχυδρομείο Για μένα στείλε το πακέτο με courier (γενική ταχυδρομική) και ζητά να σου κάνει κατάθεση τα χρήματα της αντικαταβολής έτσι και να μην εμφανιστεί θα γυρίσει πίσω σε εσένα χωρίς χρέωση άμεσα και σε περίπτωση ζημιάς με την απόδειξη αγοράς θα αποζημιωθείς .... Η αντικαταβολή μόνο αρνητικά έχει... Να επισημάνω ότι η αποζημίωση αφορά την Αξία κτήσης άνευ ΦΠΑ με βάση απόδειξη η τιμολόγιο του πελάτη. Τουλάχιστον σε εταιρία που εργαζόμουν ως πωλητής έτσι λειτουργεί. Επίσης σε εταιρίες courier το δέμα επιστρέφετε εντός 3-5 ημερών. Αθήνα-Πάτρα- Σαλόνικα παράδοση next day χερσαίους 3 μέρες και Νησιά εντός 5 ημερών. Λόγο κακοκαιρίας ίσως καθυστερήσει προφανώς. Επίσης η αποστολή με ότι συνεπάγεται σε αυτό δέμα-φάκελος για να αποζημιωθεί πρέπει να είναι σαφώς συσκευασμένη πλήρως, όλες οι αποστολές ζυγίζονται και ελέγχονται πρώτα πριν φύγουν γι'αποστολή ειδικά αυτές που αναγράφουν απ'έξω ΕΥΘΡΑΥΣΤΟΝ . Τα Ελτά είναι φθηνά λόγο ότι πάνε παντού. Οι εταιρίες courier *χτυπάνε* τιμές γι'αποστολή λόγο ότι δεν είσαι πελάτης. Το Courier είναι υπηρεσία, γι'αυτό το πληρώνεις για να στο φέρει στην πόρτα σου είτε είναι γραφείο είτε αυλή. Αυτά απο εμένα.
corsair04 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 48 λεπτά πριν, nightwalker1990 είπε Να επισημάνω ότι η αποζημίωση αφορά την Αξία κτήσης άνευ ΦΠΑ με βάση απόδειξη η τιμολόγιο του πελάτη. Τουλάχιστον σε εταιρία που εργαζόμουν ως πωλητής έτσι λειτουργεί. Επίσης σε εταιρίες courier το δέμα επιστρέφετε εντός 3-5 ημερών. Αθήνα-Πάτρα- Σαλόνικα παράδοση next day χερσαίους 3 μέρες και Νησιά εντός 5 ημερών. Λόγο κακοκαιρίας ίσως καθυστερήσει προφανώς. Επίσης η αποστολή με ότι συνεπάγεται σε αυτό δέμα-φάκελος για να αποζημιωθεί πρέπει να είναι σαφώς συσκευασμένη πλήρως, όλες οι αποστολές ζυγίζονται και ελέγχονται πρώτα πριν φύγουν γι'αποστολή ειδικά αυτές που αναγράφουν απ'έξω ΕΥΘΡΑΥΣΤΟΝ . Τα Ελτά είναι φθηνά λόγο ότι πάνε παντού. Οι εταιρίες courier *χτυπάνε* τιμές γι'αποστολή λόγο ότι δεν είσαι πελάτης. Το Courier είναι υπηρεσία, γι'αυτό το πληρώνεις για να στο φέρει στην πόρτα σου είτε είναι γραφείο είτε αυλή. Αυτά απο εμένα. Όσον αφορά το τελευταίο σκέλος της απάντησή σου υπάρχουν αρκετές εταιρίες courier που έχουν φθηνές αποστολές ακόμα και σε δυσπρόσιτες περιοχές ...Τώρα εγώ προσωπικά τα ΕΛΤΑ δεν τα εμπιστεύομαι για τίποτα στην συγκεκριμένη κατάσταση που είναι....!!! 1 ώρα πριν, tsipakis είπε 2019 και ο κοσμος ρωταει πως στελνουμε κατι με το ταχυδρομειο ... Αυτό είναι το κακό ότι κάποιοι δεν ρωτούν κάνοντας τον " ξερόλα " και μετά τρέχουν και δε φτάνουν εν έτη 2019 Επεξ/σία 27 Φεβρουαρίου 2019 από corsair04 1
tsipakis Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 Μόλις τώρα, corsair04 είπε Όσον αφορά το τελευταίο σκέλος της απάντησή σου υπάρχουν αρκετές εταιρίες courier που έχουν φθηνές αποστολές ακόμα και σε δυσπρόσιτες περιοχές ...Τώρα εγώ προσωπικά τα ΕΛΤΑ δεν τα εμπιστεύομαι για τίποτα στην συγκεκριμένη κατάσταση που είναι....!!! Αυτό είναι το κακό ότι κάποιοι δεν ρωτούν κάνοντας τον " ξερόλα " και μετά τρέχουν και δε φτάνουν εν έτη 2019 τρεχεις δλδ πολλες φορες εσυ ;
agamoi-thytai Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 Από συνεργάτη γνωρίζω πως τα ΕΛΤΑ έχουν τη χειρότερη διαχείρηση δέματος. Τα μισά πήγαιναν σπασμένα στους πελάτες και έτσι τους έκοψε σιγά σιγά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα