Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γεια σας και παλι φιλοι μου .

Εχω την  MSI B450-A PRO μητρικη και καρτα γραφικων την gtx 970 g1 ! 

Και σε αλλα pc που δοκίμασα τα ιδια οπως βλέπετε την παρακάτω εικόνα ..Καθάρισα τα pins αλλα τιποτα ,με αποχαιρετάει η καρτα η υπάρχει καποιος τρόπος ?

gtx 970.jpg

Επεξ/σία από dennissgr
  • Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ναι σε ολα εχω την τελευταια εκδοση ! Η μητρική μου εχει μονο μια θυρα pcie 3.0 x16 ,σε αυτην λοιπον ανακάλυψα οτι αν μεσα απο το bios κανω την θυρα 4x η καρτα γραφικων δουλευει ως pcie 3.0 x4 αν την βαλω x16 δεν κανει post το pc και αναβει vga led πανω στην μητρικη .

Αν τωρα την βαλω στην 2ρη pcie που ειναι 2.0 x16 μου συγχρονίζει με την ταχυτητα που εδειξα στην εικονα στο απο πανω post !

Δεν μπορω να βγαλω ακρη !

Υ.Γ Δοκιμασα και σε αλλο pc την καρτα γραφικών και στο αλλο άναβε vga led στην μητρική και δεν εκανε εκανε boot post !

Δημοσ.

Αν μπορείς ανέβασε λίγο φωτογραφία από το βιος με ποια επιλογή στη μητρική δουλεύει και κε ποια όχι το απόγευμα θα ειμαι στον φίλο μου που έχει ryzen και την 970 που του έχω δώσει 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για κανε κλικ στο ερωτηματικό διπλα.

εχεις κατι αλλο κουμπωμένο στα αλλα σλοτ της μητρικής /

Χωρίς τίτλο.png

Επεξ/σία από spyros007
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μια καρτα ηχου αλλα και να την βγαλω το ιδιο κανει .. Εδω αν δεν εχω κανει την ρυθμισει απο το bios να ειναι η pcie x16 σε  x4 το pc δεν booταρη καν !

Οταν ειναι σε αυτην επιλογη το pc δεν bootαρη  (χ16) αν ομως το βαλω σε αυτο που λεει x4x4x4x4 ανοιγει μια χαρα αλλα ειναι σε pci 3.0 x4 ...

53264628_2536699563071035_2866746754315845632_n.jpg

Aν ομως το βαλω σε αυτο που λεει x4x4x4x4 ανοιγει μια χαρα αλλα ειναι σε pci 3.0 x4 ... 

53071308_2536699656404359_2645432492621824000_n.jpg

Αυτην την εικονα την βαζω μηπως βοηθησει 

52927509_2536699379737720_3732644089976324096_n.jpg

Χωρίς τίτλο.jpg

Επεξ/σία από dennissgr
Δημοσ.

Αυτό είναι πολύ παράξενο ποιο πιθανό μου φαίνεται είναι να έχει η μητρική το θέμα αλλά αυτό θα το καταλάβεις αν δοκιμάσεις άλλη κάρτα κάνει κάνει το ίδιο bios update και γενικά μια ενημέρωση με το driver booster ίσως βοηθήσει σε τίποτα 

Του φίλου μου είναι στο χ16 αλλά δεν έχει ούτε έξτρα κάρτα ήχου ούτε τίποτα στα pci μόνο την γραφικών... Δοκίμασε να φυσήξεις τις θύρες με πιστολάκι αλλά με κρύο αέρα από απόσταση 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σκέφτηκα μήπως τα pinακια της κάρτας γραφικών αλλά ρε γ..το μου φαίνονται μια χαρά !

Επεξ/σία από dennissgr
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
50 λεπτά πριν, dennissgr είπε

Σκέφτηκα μήπως τα pinακια της κάρτας γραφικών αλλά ρε γ..το μου φαίνονται μια χαρά !

Μπορείς να δοκιμάσεις την κάρτα σε υπολογιστή φίλου σου είναι και αυτό μια λύση. 

Τώρα βάση με αυτό το βίντεο δεν δείχνει και τρομερή διαφορά αν είναι χ16 ή χ4 ίσως στα επόμενα gen pci να παίζει. 

Επεξ/σία από LIGHT1NG
  • Like 1
Δημοσ.
Στις 1/3/2019 στις 12:13 ΜΜ, dennissgr είπε

Υ.Γ Δοκιμασα και σε αλλο pc την καρτα γραφικών και στο αλλο άναβε vga led στην μητρική και δεν εκανε εκανε boot post !

Αρα καρτα καπουτ.

Δοκιμασε και σε ενα ακομα πσ αν βρεις για να σιγουρευτεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
37 λεπτά πριν, dennissgr είπε

Σύμφωνα με άλλο vid έχουν και 10 fps ίσος και παραπάνω διαφορά!

Σιγά, τη παιχνίδια παίζεις? 

Και κατι ακόμα να η οθόνη σου είναι 60-75 hz θα κοιτάς να έχεις 75 fps ώστε να αξιοποιηθεί η κάρτα μη κοιτάς παιχνίδια που βγάζουν 500 και 1000 fps (lol, cs:go) τα fps =hz monitor και φυσικά πάντα το v sync off 

ΠΧ άτομα που έχουν 240 hz οθόνες και από γραφικών έχουν rx 580, nvidia 1050ti,1060,1660ti mid range γραφικών δηλαδή δεν ακουμπάνε την οθόνη στο 100% δεν λέω ότι δεν κάνουν την δουλειά τους αλλά καλό είναι ποιο πολλά λεφτά σε gpu πάρα σε μόνιτορ (το έχει κάνει φίλος μου πήρε την alienware με τα 240hz 300+ και από γραφικών μια 570 4gb πραγματικά γέλαγα.) 

Επεξ/σία από LIGHT1NG
Δημοσ.

Τωρα εμφανίστηκαν και αλλα προβλήματα ..Σημερα μου ερχετε να τον πεταξω απο το μπαλκονι απο τα νευρα μου .

Μου πεταει μπλε οθονες λεω μνημη ειναι , αν ορίσω της τιμες ακριβώς στα timings που ειναι μνημες + volts το pc δεν bootαρη .Αν ορισω auto στα volts ανοίγει αλλα εχω μπλε οθονες  , Αν βαλω σε  XMP 2   σε 2933MHz ανοιγει αλλα εχω randoms bsod με καθε φορα διαφορετικη αίτια σφάλματος . Λεω λες να ειναι οι σκληροί ? Πλεον σε οποιο σκληρο παω να εγκαταστησω τα windows μου βγαζει σφαλμα κατα την εγκατάσταση η bsod κατα την εγκατασταση ..

Δημοσ.

Βάλε λίγο τα χαρακτηριστικά από τον υπολογιστή δηλαδή τη ραμ έχεις, επεξεργαστή, μητρική κλπ αν κάνεις καθαρή εγκατάσταση πάλι σου βγάζει bsod? 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...