Προς το περιεχόμενο

Blacview Max 1: Εκκίνηση των προπαραγγελιών για το smartphone προβολέα από $399,99 με έκπτωη 43%


insomnia.gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Members

Στην καθημερινή μας εργασία, πολλές φορές βρισκόμαστε σε μια αίθουσα συνεδριάσεων ή χρειάζεται να προβάλουμε κάποιο περιεχόμενο μας. Σε τέτοιες περιπτώσεις, η σημασία ενός προβολέα είναι σημαντική. Αν βαρεθήκατε να έχετε μαζί σας έναν προβολέα και ένα φορητό υπολογιστή για τέτοιες περιπτώσεις , το Blackview Max 1 είναι η λύση, ικανό να προβάλει μια παρουσίαση.

Από τον Ιούνιο του 2017 όταν και ξεκίνησε η ανάπτυξή του, το Max 1 μπορεί να περηφανεύεται για το πόσο μπροστά βρίσκεται από τις υπόλοιπες παρόμοιες προτάσεις της αγοράς. Χρησιμοποιεί την τεχνολογία MEMS laser point με εγγενή ανάλυση FHD+ (1080x2160), ικανό να χαρίζει ψηλή φωτεινότητα έτσι ώστε να φαίνονται τα πάντα με λεπτομέρεια και ευκρινή χρώματα.

Η χρήση του σε σκοτεινά περιβάλλοντα χαρίζει επιδόσεις με μια κορυφαία LCD τηλεόραση, ανάλυσης 4K ενώ η πλήρης αυτόματη τεχνολογία εστίασης, χρειάζεται μόλις ένα δευτερόλεπτο για να φέρει τη συσκευή στη βέλτιστη κατάσταση πριν την προβολή σε διαστάσεις 200 ιντσών.

49599901_Picture1.jpg.747ec5e3ab509cdfa902c7bb0324707e.jpg

Στη συσκευασία του Max 1 οι ενδιαφερόμενοι θα βρουν ένα τηλεχειριστήριο προκειμένου ο έλεγχος αναπαραγωγής των αγαπημένων ταινιών και τηλεοπτικών σειρών να γίνεται πανεύκολα. Η μπαταρία της συσκευής χαρίζει 5 ώρες αυτονομία κατά την αναπαραγωγή βίντεο και 150 ώρες για την αναπαραγωγή μουσικών αρχείων. Μία ακόμη χρήση του Max 1 που αναμένεται να χρησιμοποιηθεί αρκετά από όσους προχωρήσουν σε αγορά είναι η αναπαραγωγή παιχνιδιών σε τόσο μεγάλες διαστάσεις οθόνης, αν και η συσκευή χωράει στην τσέπη σας.

Στα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά, το Max 1 διαθέτει οθόνη 6.01 ιντσών με αναλογία διαστάσεων 18:9, η οποία στηρίζεται στην τεχνολογία Super AMOLED. Στο πίσω μέρος βρίσκουμε την κύρια κάμερα με αισθητήρα 16MP ενώ στην πρόσοψη υπάρχει διπλή κάμερα με αισθητήρες στα 16MP αλλά και στα 0.3MP. Παράλληλα η οθόνη προστατεύεται από Gorilla Glass ενώ στο εσωτερικό βρίσκουμε το Helio P23 chipset με οκταπύρηνο επεξεργαστή χρονισμένο στα 2.5GHz, 6GB RAM και Mali-G71 MP2 GPU. Ο αποθηκευτικός χώρος φτάνει τα 64GB και μπορεί να επεκταθεί με επιπλέον 128GB. Σύμφωνα με την αγορά των προβολέων, τα παραπάνω τεχνικά χαρακτηριστικά μπορούν να θεωρηθούν κορυφαία.

234319835_Picture2.jpg.89698645b17609c82045f403049140e5.jpg

Οι προπαραγγελίες του Max 1 είναι ήδη διαθέσιμες. Από την 1η έως τις 11 Μαρτίου, η συσκευή θα είναι διαθέσιμη για αγορά με την τιμή των $399,99, ενώ στη συνέχεια η τιμή της θα ανεβαίνει σταδιακά. Η προωθητική ενέργεια θα ολοκληρωθεί στις 10 Απριλίου με τη συσκευή να κοστίζει τότε $699.99. Όσοι προχωρήσουν σε προπαραγγελία θα λάβουν δώρο ένα bluetooth ηχείο, ένα stick προβολής μια προστασία για την οθόνη αλλά και ένα χειριστήριο. Όπως αναφέρει η Blackview, όσο πιο γρήγορα προχωρήσει κάποιος σε προπαραγγελία, τόσο περισσότερα δώρα θα λάβει, γι' αυτό μη χάσετε την ευκαιρία.

http://bit.ly/2WnYn1y

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επισκέπτης

Περιμένω φορητό τηλέφωνο που από τη πλευρά της μπαταρίας θα έχει αντίσταση για να ψήνεις καφέ σε μπρίκι.

Σημασία δεν έχει αν έχει νόημα αλλά αν χωράει σε μια βολική συσκευή για το χέρι.

Εφόσον δεν ενοχλεί και δεν αυξάνει τον όγκο ''βαλ'το κι αυτό''!

Όταν θα χωρέσει συμπιεστής μέσα θα κάνει και εσπρέσο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...