chris00 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 Καλησπέρα σας, Εχω νοικιάσει ένα σπίτι και θέλω να βάλω άλλο πάροχο ρεύματος απο τη ΔΕΗ. Από την άλλη εταιρία μου ζητήσανε όμως το τελευταίο λογαριασμο του ακινήτου που το είχε ο προηγούμενος ενοικιαστής και εγώ δε μπορώ να το βρω. Ηθελα να ρωτήσω, αν πάρω τη ΔΕΗ και της δώσω στοιχεία του ακινήτου θα μπορέσει να μου στείλει ενα αντιγραφο του τελευταιου λογαριασμου? Ευχαριστώ.
takoulou Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 Καλησπερα... Θα πρεπει να πας το παρεις απο κοντα στην Δεη...Ειναι στο ονομα σου το ρευμα αυτο; Να ξερεις οτι μπορεις να χρειαστεις και πιστοποιητικο ηλεκτρολογου..
alfeios Δημοσ. 2 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2019 Στις 28/2/2019 στις 8:03 ΜΜ, takoulou είπε Να ξερεις οτι μπορεις να χρειαστεις και πιστοποιητικο ηλεκτρολογου.. με κοστος περιπου 150€
Zerg13 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2019 120€ πληρωσα για 50τμ αλλα εκτος Αττικης. Με κλεψανε; Μου ελεγε δεν παει με τα τμ 5 ώρες πριν, alfeios είπε με κοστος περιπου 150€
alfeios Δημοσ. 2 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2019 5 λεπτά πριν, Zerg13 είπε 120€ πληρωσα για 50τμ αλλα εκτος Αττικης. Με κλεψανε; Μου ελεγε δεν παει με τα τμ Πλήρωσες λιγωτερα από όσα γράφω και με ρωτάς αν σε κλέψανε; Δεν καταλαβαίνω τι θέλεις να πεις
Zerg13 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2019 26 λεπτά πριν, alfeios είπε Πλήρωσες λιγωτερα από όσα γράφω και με ρωτάς αν σε κλέψανε; Δεν καταλαβαίνω τι θέλεις να πεις Μας κλεψαν και τους 2 μαλλον αλλα εσυ δεν εγραψες τμ
papoys1 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2019 Στις 28/2/2019 στις 7:41 ΜΜ, chris00 είπε Καλησπέρα σας, Εχω νοικιάσει ένα σπίτι και θέλω να βάλω άλλο πάροχο ρεύματος απο τη ΔΕΗ. Από την άλλη εταιρία μου ζητήσανε όμως το τελευταίο λογαριασμο του ακινήτου που το είχε ο προηγούμενος ενοικιαστής και εγώ δε μπορώ να το βρω. Ηθελα να ρωτήσω, αν πάρω τη ΔΕΗ και της δώσω στοιχεία του ακινήτου θα μπορέσει να μου στείλει ενα αντιγραφο του τελευταιου λογαριασμου? Ευχαριστώ. Είναι πολύ απλό. Θα πληρώσεις τον πρώτο λογαριασμό στη ΔΕΗ οπότε μετά θα έχεις χαρτί να τους πας.
Joshua21 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2019 Στις 28/2/2019 στις 7:41 ΜΜ, chris00 είπε Καλησπέρα σας, Εχω νοικιάσει ένα σπίτι και θέλω να βάλω άλλο πάροχο ρεύματος απο τη ΔΕΗ. Από την άλλη εταιρία μου ζητήσανε όμως το τελευταίο λογαριασμο του ακινήτου που το είχε ο προηγούμενος ενοικιαστής και εγώ δε μπορώ να το βρω. Ηθελα να ρωτήσω, αν πάρω τη ΔΕΗ και της δώσω στοιχεία του ακινήτου θα μπορέσει να μου στείλει ενα αντιγραφο του τελευταιου λογαριασμου? Ευχαριστώ. Η ΔΕΗ φυσικά και ΔΕΝ πρόκειται να σου δώσει αντίγραφο λογαριασμού παροχής που δεν σου ανήκει. Η άλλη εταιρεία φαντάζομαι πως σου ζήτησε λογαριασμό ώστε να δει τον αριθμό παροχής, τον αριθμό αυτό μπορείς να τον δεις και πάνω στον μετρητή.
alfeios Δημοσ. 2 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2019 27 λεπτά πριν, Zerg13 είπε Μας κλεψαν και τους 2 μαλλον αλλα εσυ δεν εγραψες τμ Δεν με κλεψανε. (2Χ96 τα τετραγωνικά). Ο ηλεκτρολόγος πήρε 60€ μαζί με το ΦΠΑ και ο Σύλλογος ηλεκτρολόγων 90€ για θεώρηση. Το δεύτερο μπορείς βέβαια να το πεις κλοπή, αλλά νόμιμη κλοπή
Zerg13 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 2 ώρες πριν, alfeios είπε Δεν με κλεψανε. (2Χ96 τα τετραγωνικά). Ο ηλεκτρολόγος πήρε 60€ μαζί με το ΦΠΑ και ο Σύλλογος ηλεκτρολόγων 90€ για θεώρηση. Το δεύτερο μπορείς βέβαια να το πεις κλοπή, αλλά νόμιμη κλοπή Η θεωρηση τι ειναι; Εγω δεν ειχα τετοιο
alfeios Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 8 ώρες πριν, Zerg13 είπε Η θεωρηση τι ειναι; Εγω δεν ειχα τετοιο Για να δεχτεί η ΔΕΔΗΕ το σχέδιο έπρεπε να έχει ένα αυτοκόλλητο και μια σφραγίδα από τον Σύλλογο ηλεκτρολόγων του Νομού. Δεν ξέρω αν ισχύει παντού. Για να μπει το αυτοκόλλητο ο Σύλλογος έκοψε γραμμάτιο είσπραξης και εισέπραξε από εμένα 89,00€
Zerg13 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 51 λεπτά πριν, alfeios είπε Για να δεχτεί η ΔΕΔΗΕ το σχέδιο έπρεπε να έχει ένα αυτοκόλλητο και μια σφραγίδα από τον Σύλλογο ηλεκτρολόγων του Νομού. Δεν ξέρω αν ισχύει παντού. Για να μπει το αυτοκόλλητο ο Σύλλογος έκοψε γραμμάτιο είσπραξης και εισέπραξε από εμένα 89,00€ Μονο σε εσενα. 1
alfeios Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 1 λεπτό πριν, Zerg13 είπε Μονο σε εσενα. Μην είσαι τόσο απόλυτος. Μπορεί να είναι τοπικό στο νομό μου και να μην ισχύει σε πολλές περιοχές της Ελλάδας, αλλά το "μόνο σε εσένα" δεν ισχύει
nvel Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 όλες οι ΥΔΕ (εκτός από αυτές που υπογράφουν διπλωματούχοι μηχανικοί) πρέπει να έχουν και επικύρωση της υπογραφής από το σωματείο ή ένωση που ανήκει ο εγκαταστάτης. Αυτό που αλλάζει είναι η χρέωση του κάθε σωματείου για την επικύρωση 1
alfeios Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, nvel είπε όλες οι ΥΔΕ (εκτός από αυτές που υπογράφουν διπλωματούχοι μηχανικοί) πρέπει να έχουν και επικύρωση της υπογραφής από το σωματείο ή ένωση που ανήκει ο εγκαταστάτης. Αυτό που αλλάζει είναι η χρέωση του κάθε σωματείου για την επικύρωση Ετσι ...... Με την ευκαιρια να ρωτησω κατι που το εχω απορια τοσα χρονια. Τι εννοουμε "διπλωματουχοι" μηχανικοι ; Υπαρχουν και "μη διπλωματουχοι" ; Επεξ/σία 3 Μαρτίου 2019 από alfeios
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα