johnnyman Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 Καλησπερα φιλοι μου!!Αμα υπαρχει καποιος λογιστης παρακαλω πολυ αμα μπορει να βοηθησει Η γυναικα μου εργαζεται συνεχομενα σαν αισθητικος απο το 2002 μεχρι και σημερα που μιλαμε. Το 2013 αλλαξε εργοδοτη και συνεχιζει να ειναι στον ιδιο μεχρι και σημερα.! Απο το 2013 μεχρι και σημερα επερνε 587 ευρω μεικτα. Αυτον το μηνα που ανεβηκε ο κατωτατος μισθος πηγε στα 650 μεικτα 546 καθαρα. Δικαιουται και αν ναι πως μπορει να τις παρει? Εχω διαβασει και με εχουν πει οτι πρεπει να περνει 845 ευρω μεικτα μαζι με τις τριετιες. Ευχαριστω πολυ!
NikosKallithea Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 Μας εβγαλες τα ματια, Φτιάξε λίγο το κείμενό σου να μην είναι μαύρο άσπρο 1
26ska Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 12 ώρες πριν, johnnyman είπε Καλησπερα φιλοι μου!!Αμα υπαρχει καποιος λογιστης παρακαλω πολυ αμα μπορει να βοηθησει Η γυναικα μου εργαζεται συνεχομενα σαν αισθητικος απο το 2002 μεχρι και σημερα που μιλαμε. Το 2013 αλλαξε εργοδοτη και συνεχιζει να ειναι στον ιδιο μεχρι και σημερα.! Απο το 2013 μεχρι και σημερα επερνε 587 ευρω μεικτα. Αυτον το μηνα που ανεβηκε ο κατωτατος μισθος πηγε στα 650 μεικτα 546 καθαρα. Δικαιουται και αν ναι πως μπορει να τις παρει? Εχω διαβασει και με εχουν πει οτι πρεπει να περνει 845 ευρω μεικτα μαζι με τις τριετιες. Ευχαριστω πολυ! Οι τριετιες που δικαιούται είναι μέχρι το 2012,προφανώς και μέχρι τώρα δεν τις έπαιρνε...Μια επίσκεψη στην επιθεώρηση εργασίας θα σας λύσει όλες τις απορίες.
chrisde Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 14 ώρες πριν, johnnyman είπε Καλησπερα φιλοι μου!!Αμα υπαρχει καποιος λογιστης παρακαλω πολυ αμα μπορει να βοηθησει Η γυναικα μου εργαζεται συνεχομενα σαν αισθητικος απο το 2002 μεχρι και σημερα που μιλαμε. Το 2013 αλλαξε εργοδοτη και συνεχιζει να ειναι στον ιδιο μεχρι και σημερα.! Απο το 2013 μεχρι και σημερα επερνε 587 ευρω μεικτα. Αυτον το μηνα που ανεβηκε ο κατωτατος μισθος πηγε στα 650 μεικτα 546 καθαρα. Δικαιουται και αν ναι πως μπορει να τις παρει? Εχω διαβασει και με εχουν πει οτι πρεπει να περνει 845 ευρω μεικτα μαζι με τις τριετιες. Ευχαριστω πολυ! Σωστά. Απλά πρέπει να τους προσκομίσει τα ένσημα. Μετά είναι υποχρεωμένοι να το δεχτούν.
vagos789 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 Αρκετα περιπλοκο θεμα,συμφωνα με αναλυση του ΣΕΒ δεν υπαρχουν πια τριετιες,η γιδοκυβερνηση προσπαθει να τις επιβαλλει μεσω εγκυκλιου δηλαδη οχι με νομο Επισης δεν αφορα ολες τις κατηγοριες μισθωτων
tsioulak Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 10 λεπτά πριν, vagos789 είπε Αρκετα περιπλοκο θεμα,συμφωνα με αναλυση του ΣΕΒ δεν υπαρχουν πια τριετιες,η γιδοκυβερνηση προσπαθει να τις επιβαλλει μεσω εγκυκλιου δηλαδη οχι με νομο Επισης δεν αφορα ολες τις κατηγοριες μισθωτων Ο ΣΕΒ υποστιριζει οτι ο καινουριος νομος δεν περιλαμβανει τις τριετιες, η κυβερνηση υποστιριζει οτι τις περιλαμβανει, για αυτο και θα βγει εγκυγκλιος και ισως αργοτερα παει και δικαστικος το θεμα. 2 ώρες πριν, 26ska είπε Οι τριετιες που δικαιούται είναι μέχρι το 2012,προφανώς και μέχρι τώρα δεν τις έπαιρνε...Μια επίσκεψη στην επιθεώρηση εργασίας θα σας λύσει όλες τις απορίες. Αυτο, μου κανει εντυπωση και εμενα γιατι δεν τις επαιρνε μεχρι τωρα, ας παει μια βολτα απο την επιθεωρηση εργασιας (μαζι με ολα τα ενσημα, συμβαση εργασιας καθως και χαρτια μισθοδοσιας) ετσι ωστε να τις πουνε αν επρεπε να τις παιρνει στις μισθοδοσιες απο το 2013 εως και το 2018 (για το 2019 θα πρεπει να περιμενουμε να δουμε τι θα γινει).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα