Andrewgamerx Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 Οι πιο πολλοί δεν κάνουν αντικαταβολή, να τους εμπιστευτώ ,θα κλαίω τα λεφτά μου?
kormos Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 9 λεπτά πριν, Andrewgamerx είπε Οι πιο πολλοί δεν κάνουν αντικαταβολή, να τους εμπιστευτώ ,θα κλαίω τα λεφτά μου? Δε φέρει καμμία ευθύνη το φόρουμ... Επιλογή σου πως θα κάνεις μια συναλλαγή!
Andrewgamerx Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 Οκ λογικά θα μπορώ να δώσω στις αρχές στοιχεία πχ τηλέφωνο ή αριθμό κάρτας κα Αν με εξαπατήσουν
Salvation81 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 1 ώρα πριν, Andrewgamerx είπε Οκ λογικά θα μπορώ να δώσω στις αρχές στοιχεία πχ τηλέφωνο ή αριθμό κάρτας κα Αν με εξαπατήσουν Οπως σου απαντησε και αλλος υπαρχει συστημα αξιολογησεων. Βεβαια καποιοι το καταχρηζονται (καποια ατομα βαζουν ο ενας στον αλλο συνεχεια θετικες) αλλα αυτα κανουν μπαμ.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 8 hours ago, Andrewgamerx said: Οι πιο πολλοί δεν κάνουν αντικαταβολή, να τους εμπιστευτώ ,θα κλαίω τα λεφτά μου? Η ερώτηση που θα πρέπει να σε απασχολεί είναι: “Ειναι αξιόπιστοι όλοι οι άνθρωποι?” Δεν αγοράζεις κάτι από το insomnia και δεν δίνεις χρήματα στο insomnia. 5
Andrewgamerx Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 8 ώρες πριν, zx1234r είπε Υπάρχει και σύστημα αξιολογήσεων..... Ναι μόνο που ο καθένας μπορεί να φτιάξει πολλούς λογαριασμούς και να πάει να αξιολογήσει θετικά τον εαυτό του 34 λεπτά πριν, billdanos είπε Η ερώτηση που θα πρέπει να σε απασχολεί είναι: “Ειναι αξιόπιστοι όλοι οι άνθρωποι?” Δεν αγοράζεις κάτι από το insomnia και δεν δίνεις χρήματα στο insomnia. Έχεις δίκιο, δικό μου λάθος, αυτό ακριβώς ήθελα να ρωτήσω
Billator Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 2 ώρες πριν, Andrewgamerx είπε Ναι μόνο που ο καθένας μπορεί να φτιάξει πολλούς λογαριασμούς και να πάει να αξιολογήσει θετικά τον εαυτό του Έχεις δίκιο, δικό μου λάθος, αυτό ακριβώς ήθελα να ρωτήσω Χωρίς παρεξήγηση αν κάποιος έχει κριτική ικανότητα καταλαβαίνει από τις αξιολογήσεις. Οι αξιολογήσεις έχουν πάνω ημερομηνία, αν κάποιος μάζεψε 10-50 αξιολογήσεις σε 4-5 μήνες ναι ΙΣΩΣ είναι υποπτο, ΑΛΛΑ αν οι αξιολογήσεις του είναι χρόνων; Αν τα άτομα που αφήνουν αξιολογήσεις σε αυτόν είναι χρόνια μέλη στο insomnia με πολλές αξιολογήσεις και οι ίδιοι; Τροφή για σκέψη δεν σου λέω ποιον να εμπιστευτείς. Προσωπικά τα τελευταία 8 χρόνια έχω κάνει πάνω από 500 συναλλαγές στο insomnia και πρόβλημα είχα 2 φορές με άτομα που ζητούσαν αντικαταβολή και δεν παρέλαβαν ποτέ. Δεν έχει σχέση αντικαταβολή ή κατάθεση ο άλλος για να σου κάνει μαιμουνια.
stelios18120 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 Να βλέπετε αν είναι ενεργο μέλος. Επισεις να βλέπετε ημερομηνίες αξιολογήσεων,πλήθος αυτών + να μπαίνετε στο προφίλ του μέλους. Μπορείτε να δείτε πολλές χρήσιμες πληροφορίες. Επισεις να αποφεύγετε γενικά τις αντικαταβολες και τις καταθέσεις μεγάλων ποσών. Έχω κάνει άπειρες συναλλαγές και εδώ μέσα και από άλλα φόρουμ και ποτέ δεν είχα κανένα θέμα.
gg i carry Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Το να κανεις καταθεση η αντικαταβολη ειναι το ιδιο για μενα ως αγοραστης Τι αλλαζει με την αντικαταβολη παλι λεφτα θα δωσεις πριν το ανοιξεις Οποτε ο αλλος ειτε με αντικαταβολη ειτε με καταθεση αν θελει να σου κανει π@π@ρι@ μπορει Απο την αλλη με αντικαταβολη αν ο πωλητης στειλει και ο ενδιαφερομενος το μετανιωσει η απλα βρει κατι καλυτερο ποιος θα μεινει ξεκρεμαστος και θα πληρωνει τα μεταφορικα + ταλαιπωρια? Οποτε για αυτο σχεδον κανεις δεν δεχεται να στελνει με αντικαταβολη Επεξ/σία 6 Μαρτίου 2019 από gg i carry
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα