Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Συνήθως δεν σχολιάζω στο forum αλλά μια και έπεσε το μάτι μου και τα διάβασα όλα από 2 φορές για να σιγουρευτώ, αλλά ακόμη δεν κατάλαβα γιατί δημιούργησες το θέμα.

1. Αν ήταν για βοήθεια ή συμβουλή, τότε θα έπρεπε να  ακολουθήσεις κάποια από τις συμβουλές που τα μέλη σου έδωσαν φιλικά.
Εσύ θα δεχόσουν ταυτότητα με σβησμένο ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ; Τι ακριβώς ταυτοποιεί;
2. Αν ήταν από θυμό προς την Google που ΕΚΑΝΕ το ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ, τότε μην ξαναχρησιμοποιήσεις τις υπηρεσίες της και μην μας το λες.
Εκτός αν ήταν θυμός προς την κόρη αλλά δεν μπορούσες να θυμώσεις μαζί της, ούτε μπορούσες, φυσικά, να θυμώσεις μαζί σου. Γιατί για τα σφάλματα μας δεν φταίμε ποτέ εμείς.
3. Δεν κατάλαβα; Έχεις έγγραφα, φωτογραφίες κτλ. τα οποία είναι σημαντικά μερικές φορές και όχι σημαντικά προς το τέλος.
Φίλε, δεν είναι στραβός ο γυαλός...

• Like 7
  • Thanks 1
Δημοσ.

L

1 λεπτό πριν, cp5120 είπε

Συνήθως δεν σχολιάζω στο forum αλλά μια και έπεσε το μάτι μου και τα διάβασα όλα από 2 φορές για να σιγουρευτώ, αλλά ακόμη δεν κατάλαβα γιατί δημιούργησες το θέμα.

1. Αν ήταν για βοήθεια ή συμβουλή, τότε θα έπρεπε να  ακολουθήσεις κάποια από τις συμβουλές που τα μέλη σου έδωσαν φιλικά.
Εσύ θα δεχόσουν ταυτότητα με σβησμένο ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ; Τι ακριβώς ταυτοποιεί;
2. Αν ήταν από θυμό προς την Google που ΕΚΑΝΕ το ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ, τότε μην ξαναχρησιμοποιήσεις τις υπηρεσίες της και μην μας το λες.
Εκτός αν ήταν θυμός προς την κόρη αλλά δεν μπορούσες να θυμώσεις μαζί της, ούτε μπορούσες, φυσικά, να θυμώσεις μαζί σου. Γιατί για τα σφάλματα μας δεν φταίμε ποτέ εμείς.
3. Δεν κατάλαβα; Έχεις έγγραφα, φωτογραφίες κτλ. τα οποία είναι σημαντικά μερικές φορές και όχι σημαντικά προς το τέλος.
Φίλε, δεν είναι στραβός ο γυαλός...

1 -Λοιπον , το θεμα το ανοιξα για να δω αν υπαρχει καποιος αλλος τροπος να αποκτησωπροσβαση στον λογαριασμο μου, περα απο αυτο που ζηταει η γοογλε.

2- Οταν ανοιξα τον λογαριασμο ΔΕΝ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΑΝ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ , οποτε πως ακριβως θα ταυτοποιησει οτι η ταυτοτητα ειναι δικη μου ??????

3- Αν θεωρεις αυτονοητο η γοογλε να μου ζηταει ΦΩΤΟ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ , ενω εχω ενεργοποιημενο την υπηρεσια 2 - step verification, η οποια μου στελνει μυνυμα στο Κινητο, επετρεψε μου να εχω διαφορετικη γνωμη, και να το λεω (αλλωστε δημοκρατια εχουμε, και το φορουμ γιαυτο ειναι, για να λεμε ο καθενας την γνωμη του)

4-Εχω καποια εγγραφα, και καποιες φωτογραφιες που ειναι σημαντικα για μενα, ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΖΩΤΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ, δηλαδη θα ζησω και χωρις αυτα...

Σιγουρα δεν ειναι στραβος ο γυαλος, σε αυτο συμφωνω...............

• Thanks 1
  • Sad 1
Δημοσ.

Από τη στιγμή που άφησες το μικρο να πάει να πει ότι είσαι 10 .... εδώ μπορεί να εχεις συνδεδεμένα payment και να στα ρημαξει στις αγορές . Και operator να το δει πάλι ύποπτο θα το βγάλει . Και πάνω στους γοογλολογαριασμους κάθονται όλα στα android devices τι σκ@τα θα κάνεις θα τα αφήσεις κλειδωμένα ; Πάντως καλά έκανες και άνοιξες θέμα γιατί και εγώ θα θεωρούσα λογικό να μπορείς να κάνεις 2 - step verification - recovery αλλά από ότι φαίνεται δεν ισχύει 

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Mhlogiatros είπε

Από τη στιγμή που άφησες το μικρο να πάει να πει ότι είσαι 10 .... εδώ μπορεί να εχεις συνδεδεμένα payment και να στα ρημαξει στις αγορές . Και operator να το δει πάλι ύποπτο θα το βγάλει . Και πάνω στους γοογλολογαριασμους κάθονται όλα στα android devices τι σκ@τα θα κάνεις θα τα αφήσεις κλειδωμένα ; Πάντως καλά έκανες και άνοιξες θέμα γιατί και εγώ θα θεωρούσα λογικό να μπορείς να κάνεις 2 - step verification - recovery αλλά από ότι φαίνεται δεν ισχύει 

Και εγω ετσι το ειχα καταλαβει, οτι με την επαληθευση σε 2 βηματα ολα θα ηταν πιο απλα, γιαυτο και το εκανα, οχι οτι ειχα καμια ορεξη να δωσω στην Γοογλε το κινητο μου.

Τελικα ομως ειναι Μουφα ...

Δημοσ.
6 ώρες πριν, Montezuma είπε

Απο μενα δεν εχει τιποτα...

Σε λίγο θα μας πεις πως και η EYΠ δεν έχει τίποτα όπως και το φβ-ινστα και πάει κλαίγοντας.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, nightwalker1990 είπε

Σε λίγο θα μας πεις πως και η EYΠ δεν έχει τίποτα όπως και το φβ-ινστα και πάει κλαίγοντας.

Νομιζω οτι εγραψες απλα για να γραψεις κατι...

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Montezuma είπε

Νομιζω οτι εγραψες απλα για να γραψεις κατι...

προφανώς όχι αλλά δεν στέκει αυτό που έγραψες όμως.

2 ώρες πριν, Montezuma είπε

Οταν δημηουργισα τον λογαριασμο δεν ειχα δωσει κανενα στοιχειο, οποτε δεν εχουν κανενα δικο μου στοιχειο , αρα και την ταυτοτητα να στειλω παλι δεν θα ξερουν αν πραγματικα ειναι δικη μου.

Όταν κάνουμε καινούργιο λογαριασμό μαιλ βάζουμε όνομα επίθετο ημερομηνία γεννήσεως  κινητό προαιρετικό και ερώτηση ασφαλείας.. κάνω λάθος?

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, nightwalker1990 είπε

προφανώς όχι αλλά δεν στέκει αυτό που έγραψες όμως.

Τι ακριβως πιστευεις οτι δεν στεκει ??

Επισκέπτης
Δημοσ.

Πάντως όταν στέλνεις την ταυτότητα δεν κάθεται να την διαβάσει κάποιος που δουλεύει στην Google. Όλη η δουλειά γίνεται με OCR που διαβάζει τα γράμματα από την ταυτότητα. Κανένας άνθρωπος δεν πρόκειται να δει τα στοιχεία σου. 

Δημοσ.

Καλησπέρα, 

και εγώ συνήθως δεν γράφω στο φόρουμ απλά χωρίς να κάνω τον έξυπνο θα ήθελαν να πω μερικά πράγματα.

Πολύ κακώς αλλά όλες οι εταιρείες κάνουν διαμοιρασμό αλλά πώληση των στοιχείων μας.

Αυτό είναι γεγονός άρα όπως δεν θέλει να συμβαίνει απλά δεν κάνει λογαριασμό πουθενά.

Τα βασικά στοιχεία που μοιράζουν είναι σε σχέση με την ηλικία μας, τις επιλογές μας, και γενικά ότι μας ενδιαφέρει για να τις χρησιμοποιήσουν για τις  διαφημίσεις για αυτό είναι το ζητούμενο τους.

Κανένας δεν μας υποχρεώνει να κάνουμε λογαριασμούς πουθενά, όταν όμως κάνουμε ειδικά σε εταιρείες όπως η google είμαστε υποχρεωμένοι

να τηρήσουμε τους κανόνες είτε θέλουμε είτε όχι, και αυτό δεν το διαπραγματεύονται.

Βασικό στοιχείο λοιπόν σε λογαριασμό της Google είναι η ηλικία επομένως όταν πάμε να την αλλάξουμε άσχετα για πιό λόγο τότε παραβιάζουμε τους κανόνες που μας έγιναν γνωστοί όταν κάναμε τον λογαριασμό.

Αν μας ζητηθεί να επιβεβαιώσουμε τα στοιχεία του λογαριασμού με κάποιο έγγραφο απλά πρέπει να το κάνουμε αν θέλουμε να ξεμπλοκάρει ο λογαριασμός.

Οταν λοιπόν τους στείλουμε ένα επίσημο έγγραφο στο οποίο κρύβουμε τα στοιχεία μας τότε απλά καταλαβαίνουν ότι τους κοροϊδεύουμε και μας κρατάνε τον λογαριασμό μπλοκαρισμένο.

Οσο για το τι γράφετε στο φβ για την google ή τι γράφεται για την ασφάλεια του φβ στην google απλά ας έχουμε στο μυαλό μας ότι πρόκειται για ανταγωνιστικές εταιρείες κυρίως τις διαφημίσεις.

• Like 1
Δημοσ.

Η "Gmail" δεν εκανε τιποτα ξαφνικα. Εδωσες τον λογαριασμο στην ανηλικη κορη σου και το συστημα λειτουργησε ακριβως οπως θα επρεπε μπλοκαρωντας την προσβαση στη μικρη. Δες μηπως το κανεις με καρτα αντι για ταυτοτητα. 

https://support.google.com/accounts/answer/1333913?hl=en

• Like 2
Δημοσ.
7 ώρες πριν, elorant είπε

Έχει πολύ περισσότερα από όσα νομίζεις. Ξέρουν ποια sites επισκέπτεσαι και πότε, τι ψάχνεις στο Internet, τις καταναλωτικές σου συνήθειες, τι αγοράζεις κλπ. Αν δε, έχεις και Android ξέρουν που μένεις, που δουλεύεις, πότε είσαι σπίτι και πότε εκτός, πόση ώρα κάθεσαι στο κάθε μέρος που επισκέπτεσαι, ποιες είναι οι καθημερινές σου διαδρομές κλπ.

Το αν θα στείλεις ταυτότητα βέβαια είναι δικό σου θέμα, αλλά μην έχεις αυταπάτες ότι δεν γνωρίζουν πληροφορίες για σένα.

Επίσης, για θέματα δουλειάς δεν χρησιμοποιούμε ποτέ δωρεάν e-mails. Αγόρασε ένα domain και βάλε το GMail να δουλεύει σε αυτό. Κόστος $5 το μήνα. Αν σε κάνουν ban χάνεις το web interface, όχι το λογαριασμό. Ή πάρε ένα λογαριασμό στην fastmail.com με €3/μήνα.

Να ρωτήσω. Σε τι διαφέρει κάποιος που δεν είναι επαγγελματίας; Θέλω να πω, ο καθένας πλέον έχει μια χρεωστική και ένα δηλωμένο e-mail σε e-banking, ιντερνετικές αγορές, από το κλειδί των windows μέχρι το πιο άκυρο! Εγώ ας πούμε που χρησιμοποιώ outlook, πέρα από επικοινωνία με κάποιους προμηθευτές όπως το Viber, Messenger, SMS και ενημερωτικά εξόφλησης των POS, άντε και κάνα pdf δεν το χρησιμοποιώ για τίποτα παραπάνω. Θεωρώ λοιπόν πως εάν δεν πέσεις θύμα απάτης, και απλά σου κλείσουν το λογαριασμό, απλά δημιουργείς καινούργιο και τελειώνει εκεί η ιστορία. Συμβιβάζομαι προσωπικά στο να χάσω το onedrive μου, ο καθένας κρατάει το backup που θεωρεί σοβαρό κάπου κάπως. Θα συμφωνήσω λοιπόν με τον φίλο πως δεν σημαίνει πως επειδή μας παρακολουθούν από παντού, πρέπει απλόχερα να τα δίνουμε όλα. Τι σε κάνει να πιστεύεις πως το fastmail σου παρέχει παραπάνω ασφάλεια; 

Βέβαια δεν γνωρίζουμε τι πραγματικά έγινε με την περίπτωση του φίλου παραπάνω.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Η διαφορά έγκειται στο ότι αν έχεις δώσει το e-mail σου σε εκατό πελάτες και για κάποιο λόγο αυτό το e-mail πάψει να λειτουργεί μπορεί να έχεις σοβαρό πρόβλημα να κάνεις την δουλειά σου. Θα πρέπει να επικοινωνήσεις με όλους και να τους πεις να το καινούργιο μου e-mail. Κάτι που σε κάνει να φαίνεσαι ερασιτέχνης. Γιατί τα επαγγελματικά e-mail έχουν την λογική ότι δεν αλλάζουν. Δεν λέω ότι θα χάσεις πελάτες από αυτό, αλλά είναι ένας μπελάς που δεν θες. Από την άλλη, αν είσαι ιδιώτης και χάσεις ένα e-mail χέστηκε η φοράδα στο αλώνι, φτιάχνεις ένα καινούργιο και δεν τρέχει μια.

Η διαφορά του fastmail από το GMail είναι ότι επειδή πληρώνεις υπάρχει ένας άνθρωπος να μιλήσεις αν χρειαστείς κάτι. Με την Google μιλάς με μηχανές. Μόνο αν πας στο GMail Pro που είναι επί πληρωμή έχεις υποστήριξη.

Δημοσ.
12 ώρες πριν, Montezuma είπε

Τους εστειλα την ταυτοτητα ,απλα εκρυψα ονομα-επιθετο κτλ, αφησα μονο ημ.γενν, και καποιες αλλες πληροφοριες αλλα δεν το δεχτηκαν, με λιγα λογια θελουν τα παντα να μαθουν.

Προφανος δεν διαβασες ολο το θεμα

Μήπως είσαι τρολ; Δεν μπορεί να τα λες σοβαρά όλα αυτά. Και βλέπω οτι σου απαντάνε όλοι και πολύ σοβαρά και με πολύ υπομονή παρόλα αυτά.

• Like 1
  • Thanks 1
  • Sad 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...