Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, DrLo είπε

Συμφωνώ απολυτα με τη προσέγγισή σου. Σε καμία περίπτωση δε πρέπει να του ζητηθούν τα λεφτά πίσω. Αντίθετα πρέπει μόνο να γίνουν οι προβλεπόμενες διαδικασίες για να έχει την ευκαιρεία ο καθενας να αποδείξει ότι ήταν λάθος .... να κατηγορηθεί δηλαδή για υπεξαίρεση και εκεί να αποδείξει περίτρανα το τι συνέβη.

-

Aφου βεβαια αποδειχθει στο δικαστηριο οτι οντως ο πελατης εδωσε λεφτα.Η οτι ο πελατης και ο εργοδοτης δεν ανηκουν σε εγκληματικη οργανωση με στοχο τον  οικονομικο εκβιασμο εργαζομενων

Μου αρεσει που κανετε προσπαθεια να δικαιολογησετε αυτη την βαλκανια τσιφτετελο κατασταση, καταλληλη μονο για σκυλαδικο της εθνικης οδου.Να παριστανει ο απλος υπαλληλος των μεταφορεα χρηματων

• Απαντ. 70
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
34 λεπτά πριν, bluesattack είπε

Aφου βεβαια αποδειχθει στο δικαστηριο οτι οντως ο πελατης εδωσε λεφτα.Η οτι ο πελατης και ο εργοδοτης δεν ανηκουν σε εγκληματικη οργανωση με στοχο τον  οικονομικο εκβιασμο εργαζομενων

Μου αρεσει που κανετε προσπαθεια να δικαιολογησετε αυτη την βαλκανια τσιφτετελο κατασταση, καταλληλη μονο για σκυλαδικο της εθνικης οδου.Να παριστανει ο απλος υπαλληλος των μεταφορεα χρηματων

Ναι φυσικά, πιθανότατα με παραστατικά (αν και έχεις μια περίεργη αντίληψη της γραμμικότητας του χρόνου, δεν μπορεί να είναι "αφού αποδειχθεί στο δικαστήριο" ... δε μπορει κάτι να προηγείται χρονικά του εαυτού του)

για το 2ο ΟΧΙ φυσικά, για το αν κάποιος ανήκει σε εγληματική οργάνωση θα πρέπει να ασκηθεί δίωξη σε αυτόν σε ξεχωριστή δικογαφία.

Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να κατηγορηθεί και να πάει σε δίκη όπου θα αποδειχθεί ότι ήταν λάθος και όχι υπεξαίρεση (χωρίς αυτό να σημαίνει ότι και τα λάθη δεν έχουν συνέπειες).

Επεξ/σία από DrLo
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, DrLo είπε

Ναι φυσικά, πιθανότατα με παραστατικά.

Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να κατηγορηθεί και να πάει σε δίκη.

Ενας λογος παραπανω λοιπον  (μερικοι χιλιαδες λογοι καλυτερα ) να μην  ειναι κοροιδο καποιος, και να μην κανει τον χαμαλη σεκιουριτα-μεταφορεα

Επεξ/σία από bluesattack
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, bluesattack είπε

Ενας λογος παραπανω λοιπον  (μερικοι χιλιαδες λογοι καλυτερα ) να μην  ειναι κοροιδο καποιος, και να μην κανει τον χαμαλη σεκιουριτα-μεταφορεα

Ναι φυσικά.

Αν και δεν έχω ίδια αντίληψη, μπορώ βάσιμα να υποθέσω, ότι δεν απαγάγουν στο δρόμο άνθρωπους και τους εξαναγκάζουν στο να κάνουν τη δουλειά αυτή.

Δημοσ.

Να δέχεται η εταιρεία πληρωμή μόνο με pos. Ούτε πλαστά ούτε να χαθούν τα λεφτά ούτε κλοπή ούτε τίποτα. 

Ενημερώνεις τον πελάτη και δεν υπάρχει πρόβλημα. Το έχω δει και γιαυτό το λέω. Οδηγός - ξεφορτωσε - φόρτωσε επιστροφές - πληρώθηκε με pos

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

H ...συγχρονη επιχειρηματικοτητα που καταπιεζεται απο την...γραφειοκρατια και την ελλειψη φιλελευθερου περιβαλλοντος , που την ενοχλει ο ...Μαδουρο και πασχιζει να παρει την θεση που της αξιζει διπλα στην  Ελβετια και την Μαλτα προφανως εχει μεινει ακομα στον φακελο και στο χερι με χερι 🤣😂

Επεξ/σία από bluesattack
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 5/3/2019 στις 7:13 ΜΜ, Sanjuro είπε

Εγώ παλιά δούλευα σε βίντεοκλαμπ και είχα και ταμείο. Απαιτούσε ο βιντεοκλαμπατζής το ταμείο να μην βγαίνει ποτέ μείον αλλά αυτό ήταν αδύνατο, άνθρωποι είμαστε λάθη κάνουμε. Αποτέλεσμα αυτού ήταν πως όποτε έβγαινε το ταμείο μείον έβρισκε ευκαιρία να κράξει για να δείξει ποιος είναι το αφεντικό, και να μου πει να τα βάλω απ'την τσέπη μου. Εγώ βέβαια έλεγα πάντα όχι.

Όπως και να'χει, το "αστείο" της υπόθεσης ήταν που όταν ερχόταν αυτός και η γυναίκα του στο βίντεοκλαμπ (και εξυπηρετούσαν πελάτες μαζί μου) ήταν οι μέρες που έβγαινε περισσότερο μείον το ταμείο, αλλά δεν δεχόντουσαν την πιθανότητα πως μπορεί να έκαναν αυτοί κάποιο λάθος. Μετά από χρόνια (αφού σταμάτησα να δουλεύω εκεί) μια μέρα ήταν στο βιντεοκλαμπ η γυναίκα του τύπου αυτού, περιττό να πω πως έκανε λάθος στα ρέστα σε εμένα και όχι μικρό λαθάκι ~10 ευρώ έξω έπεσε. :P

Στην αρχική ερώτηση η απάντηση είναι... Άνθρωποι είμαστε λάθη κάνουμε, αν δεν τους αρέσουν τα λάθη μας να πάρουν άλλους ανθρώπους. Μπορεί να ήταν μια φορά μόνο που έπιασε χρήματα στα χέρια του αλλά αυτό δεν σημαίνει τίποτα. Ένα λάθος ήταν, όπως ένα λάθος θα ήταν αν π.χ. τράκαρε το αμάξι, ή αν διάλεγε τον λάθος δρόμο και αργούσε 1 ώρα να φτάσει ...ως οδηγός που είναι.

Τώρα πως θα πρέπει να το χειριστεί δεν ξέρω. Δυστυχώς στην εποχή που ζούμε (την νεοφιλελεδικη εποχή) τα εργατικά ζητήματα έχουν πάει στο διάολο. Ο κόσμος ασχολείται κυρίως με άλλα θέματα... αντιρατσισμό, λοατ, φεμινισμο κλπ δηλαδή αυτά που όχι τυχαία προάγει το χόλιγουντ, η τηλεόραση, πολλές απ'τις μεγάλες εταιριάρες κλπ και έχει αφήσει τα εργατικά ζητήματα να μαραζώσουν.

Είσαι τόσο στόκος που δεν καταλαβαίνεις ότι οι αντιρατσιστές έχουν μεγαλύτερη πιθανότητα να υπερασπιστούν τα δικαιώματα σου και δεν μιλάω για το Σύριζα. Στην Ελλάδα νεοφιλελευθεροι είναι ο... Μπογδάνος που ονειρεύεται τανκς και διάφοροι άλλοι "άριστοι" σαν τον Μπάμπη Παπαδημητρίου. Την ίδια πίπα την έχουν γράψει κι άλλοι κατά καιρούς εδώ γιατί μάλλον λόγω γενικότερου χαμηλού μορφωτικού επιπέδου θεωρούν ότι αυτό που λέμε φιλελές έχει κάποια σχέση με έστω και ένα κομμάτι της αριστεράς. Για την αριστερά μπορούν να ειπωθούν πολλά και πόσο μάλλον για το τσίρκο που κυβερνάει αλλά το συμπέρασμα που βγαίνει από τα γραφόμενα σου είναι οτι καλά κάνουν και σας πηδάνε τα αφεντικά σας αφού το πρόβλημα στη κατάσταση σας είναι οι πρόσφυγες, οι ομοφυλόφιλοι και οι γυναίκες που προφανώς δεν θα έπρεπε να έχουν τα ίδια (και εργασιακά) δικαιώματα με τον κάθε πουθενά. Τουλάχιστον τώρα δικαιολογούνται όσα έχεις γράψει και σε άλλο τοπικ. 

Επεξ/σία από Sethiros
  • Like 1
  • Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η απάντηση μου είναι η εξής και είναι πολύ γνωστό meme στα Αριστερά φόρουμ κλπ (π.χ. r/chapotraphouse ) του διαδικτύου.

gay-marriage-2-hey-lets-bomb-syria-tho-v

ΥΓ. Για τα υπόλοιπα π.χ. το νόημα κλπ υπάρχουν και pm, αν θέλεις. Αν απαντήσεις εδώ άλλη απάντηση δεν θα λάβεις. (Κάνω πως δεν βλέπω τους χαρακτηρισμούς σου προς το πρόσωπο μου... ξέρω πως δεν είναι εύκολο να μάθεις σε κάποιον πως να κάνει διάλογο, και δεν θέλω να βγούμε εκτός θέματος εδώ)

Επεξ/σία από Sanjuro
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
31 λεπτά πριν, Sanjuro είπε

Η απάντηση μου είναι η εξής και είναι πολύ γνωστό meme στα Αριστερά φόρουμ κλπ (π.χ. r/chapotraphouse ) του διαδικτύου.

gay-marriage-2-hey-lets-bomb-syria-tho-v

ΥΓ. Για τα υπόλοιπα π.χ. το νόημα κλπ υπάρχουν και pm, αν θέλεις. Αν απαντήσεις εδώ άλλη απάντηση δεν θα λάβεις. (Κάνω πως δεν βλέπω τους χαρακτηρισμούς σου προς το πρόσωπο μου... ξέρω πως δεν είναι εύκολο να μάθεις σε κάποιον πως να κάνει διάλογο, και δεν θέλω να βγούμε εκτός θέματος εδώ)

Ναι γιατί όσοι ενδιαφέρονται για τα δικαιώματα των gay είναι όλοι νεοφιλελευθεροι και δεν γίνεται να είναι αντιιμπεραλιστες-αντιρατσιστες κλπ

Επεξ/σία από splanis
  • Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

μακάρι να ήμασταν νεοφιλελεδικη χωρα τύπου ΗΠΑ ή Η.Β. Εδώ δυστυχώς είμαστε λάτρεις του Τσε και του Μαδουρο ή του Φιντέλ.

Ανέκαθεν αντιαμερικανοι και υποστηρικτες του καθε "επαναστάτη" που ζει σε χρυσά παλάτια και ο λαός του με 5 ευρώ/μηνα χωρίς δικαιώματα λογου,ψηφου ή διαφορετικοτητας (εκ του ασφαλούς φυσικά...)

Επι του θέματος δεν μπορούμε να κρίνουμε χωρίς να γνωρίζουμε το αντικείμενο της εργασίας. 

Προφανώς και δεν μπορεί να έχει μια μικρή εταιρεία ειδικο υπαλληλο ή εταιρεία security για να εισπράττει μικροποσα τύπου 100 ευρώ τη μέρα. Ούτε μπορεί μια εταιρεία να αρνείται να εξυπηρετεί πελάτες με μετρητά.

Αν μιλάμε για εταιρεία μεγάλο τζίρο καλο είναι να αποφεύγονται οι κινήσεις μετρητων για λόγους ασφαλείας.

οποιοσδήποτε ομως έχει δουλέψει σε δουλεια γραφείου ή ως πωλητής ή ως τεχνική υποστήριξη, σχεδόν σίγουρα έχει χειριστεί και κάποια είσπραξη χωρίς να ζητάει επιπλέον υπαλλήλο ή μισθό.

Επεξ/σία από The_Judas
Επισκέπτης
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, The_Judas είπε

μακάρι να ήμασταν νεοφιλελεδικη χωρα τύπου ΗΠΑ ή Η.Β. Εδώ δυστυχώς είμαστε λάτρεις του Τσε και του Μαδουρο ή του Φιντέλ.

Ανέκαθεν αντιαμερικανοι και υποστηρικτες του καθε "επαναστάτη" που ζει σε χρυσά παλάτια και ο λαός του με 5 ευρώ/μηνα χωρίς δικαιώματα λογου,ψηφου ή διαφορετικοτητας (εκ του ασφαλούς φυσικά...)

Επι του θέματος δεν μπορούμε να κρίνουμε χωρίς να γνωρίζουμε το αντικείμενο της εργασίας. 

Προφανώς και δεν μπορεί να έχει μια μικρή εταιρεία ειδικο υπαλληλο ή εταιρεία security για να εισπράττει μικροποσα τύπου 100 ευρώ τη μέρα. Ούτε μπορεί μια εταιρεία να αρνείται να εξυπηρετεί πελάτες με μετρητά.

Αν μιλάμε για εταιρεία μεγάλο τζίρο καλο είναι να αποφεύγονται οι κινήσεις μετρητων για λόγους ασφαλείας.

οποιοσδήποτε ομως έχει δουλέψει σε δουλεια γραφείου ή ως πωλητής ή ως τεχνική υποστήριξη, σχεδόν σίγουρα έχει χειριστεί και κάποια είσπραξη χωρίς να ζητάει επιπλέον υπαλλήλο ή μισθό.

δεν εχει νοημα να κρινουμε εμεις, το αφεντικο δεν εχει δικαιωμα να παρακρατησει απο το μισθο του υπαλληλου. προφανως αμα υπαρχει καλη σχεση και συνεννοηση μεταξυ τους μπορουν να κανουν οτι θελουν ανεπισημα. αλλα ας ειμαστε ρεαλιστες με τους μισθους και την ανεργια του σημερα οι περισσοτεροι απο τους υπαλληλους που χουν πληρωσει τα λαθη τους το κανουν ειτε απο αγνοια ή το φοβο της απολυσης (και μη πει κανεις πως δε μπορουν, ανετα βρισκουν δικαιολογια)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...