tcouxtra Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Καλησπέρα φίλοι μου είμαι ανάμεσα στα 3 αυτά smartphone. Με ενδιαφέρει πανω από όλα η φωτογραφία βίντεο μετά η μπαταρία κ επίσης να είναι γρήγορο. Θα ήθελα την βοήθειά σας. Προέρχομαι από s7 edge απο το οποιο ημουν ευχαριστημένος στο θεμα οθόνης κ φώτο τώρα έχω mate 10 pro ειμαι πολύ ευχαριστημένος στο θέμα μπαταρία κ smouth αλλά κάμερα υστερεί πολύ. Θέλω να τοποθετηθητε βαση εμπιριας για τις δύο συσκευές τουλάχιστον. Ευχαριστώ..
margaritagr Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Δεν υπάρχει καμία σύγκριση μεταξύ των κινητών, απορώ πως μπορείς να βάζεις note και mi στην ίδια πρόταση..... Το mi9 δεν έχει οπτικό σταθεροποιητή στην κάμερα που ειναι και το κύριο μέλημα σου.
VonLoutsos Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Note 9 πιστεύω δεν υπάρχει καλύτερο απο τα τρία.
Pwpwpw Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Για μενα σ9 plus εκτος αν δεν εχεις θεμα με το μεγαλυτερο μεγεθος του Note(προσωπικα μου φαινεται μεγαλη συσκευη) και θες και το πενακι, οποτε εκει νοτε9 Επεξ/σία 6 Μαρτίου 2019 από Pwpwpw
tcouxtra Δημοσ. 10 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2019 Ok ευχαριστώ πολύ παίδες. Πήρα note 9 τελικά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα