Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βρειτε μου τροπο να εχω αριθμο ξενο και για να μη πληρωνω τους νταβατζιδες (με λεπτα και gb) , εχω φυγει χθες!

Επεξ/σία από sezebo
  • Like 4
  • Thanks 1
Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

image.png.9922ca524898fc0981a54784552094d6.png

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το έβαλα για σχολιασμό πιο πολύ και σε μένα φάνηκε υπερβολική η τιμή αλλά όπως και να χει δείχνει μια σύγκριση της δικής μας χώρας με άλλες χώρες σε σχέση με το κόστος του Mobile data.

Έχει γίνει και δημοσίευμα σε γνωστές εφημερίδες η έρευνα όπως την Guardian. Μάλιστα αναφέρει

Among the countries propping up the bottom of the table were Greece, which was in 224th place, with a typical cost of just over $32 .

https://www.theguardian.com/technology/2019/mar/05/uk-among-countries-with-priciest-mobile-data-plans-in-europe

Επεξ/σία από manolis115
  • Super Moderators
Δημοσ.

Οι τιμές αυτές υποθέτω πως είναι ξερή χρέωση δίχως προπληρωμενο πακέτο...

• Like 3
Δημοσ.

Λογικά ο πίνακας αναφέρεται σε συμβόλαια, που πάντα ήταν αρκετά ακριβότερα από τα καρτοκινητά και γενικά τελείως ασύμφορα

Οπότε η όποια σύγκριση με άλλες χώρες είναι λίγο άκυρη, μέχρι και η κουτσή Μαρία πριν κάποια χρόνια φοιτητικό νούμερο είχε με τιμές χώμα

Δημοσ.

Μα γιατί ασχολούμαστε να αυτόν τον πίνακα όπως είπε και κάποιος πιο πάνω 1gb δεν έχει 33δολλαρια.....

• Like 2
  • Confused 1
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, manolis115 είπε

Το έβαλα για σχολιασμό πιο πολύ και σε μένα φάνηκε υπερβολική η τιμή αλλά όπως και να χει δείχνει μια σύγκριση της δικής μας χώρας με άλλες χώρες σε σχέση με το κόστος του Mobile data.

Έχει γίνει και δημοσίευμα σε γνωστές εφημερίδες η έρευνα όπως την Guardian. Μάλιστα αναφέρει

https://www.theguardian.com/technology/2019/mar/05/uk-among-countries-with-priciest-mobile-data-plans-in-europe

Από την στιγμή που φαίνεται ότι είναι λάθος τι σχολιασμός και τι σύγκριση να γίνει;

Ας πούμε ότι έχει €100 το GB να έχει περισσότερο σχολιασμό.

🤷‍♂️

• Like 5
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μιας που το ανέβασα το έψαξα λίγο παραπάνω. Ο πίνακας συγκρίνει το μέσο μηνιαίο κόστος 1GB. Δηλαδή θέλω να αγοράσω 1GB σκέτο με διάρκειά τουλάχιστον έναν μήνα. Στην Cosmote πχ 700mb για έναν μήνα έχουν 7 ευρώ. 1GB για μια ημέρα μόνο κοστίζει 1 ευρώ χ 30 ημέρες το σύνολο είναι 30 ευρώ. Δεν έχω καν επιλογή να αγοράσω 1GB για έναν μήνα σκέτο. Μπορεί μια εταιρεία να πουλάει 1GB για 1λεπτό του ευρώ με διάρκειά 5 λεπτά της ώρας. Δεν είναι προσφορά όμως γιατί δεν παίζει ρόλο μόνο η τιμή αλλά και η διάρκεια. Κάπως έτσι πρέπει να βγαίνουμε τόσο ψηλά στην λίστα. Σίγουρα πάντως ακολουθήθηκε η ίδια μεθοδολογία για να μετρηθεί το κόστος σε όλες τις χώρες που αυτό μετρήθηκε και η θέση μας στην λίστα κάτι δείχνει.

Επεξ/σία από manolis115
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στη γουιντ μονο εχω δει καποια καλα πακετα για μομπαηλ ιντερνετς με 1€/GB το μήνα ή και λιγότερο με το σιμπλεφαι ον δε γκοου με καρτα.

Επεξ/σία από pitogiro
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...