Επισκέπτης Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 Το έχετε παρατηρήσει και εσείς αυτό; Είχε χρέωση 4 ευρώ και πλέον σε εισερχόμενο έμβασμα 50 ευρώ από το stoiximan.gr δεν χρέωσε τίποτα. Μπήκαν και τα 50 που κέρδισα ατόφια. 😛
AristidisZ Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 17 λεπτά πριν, whoose είπε Το έχετε παρατηρήσει και εσείς αυτό; Είχε χρέωση 4 ευρώ και πλέον σε εισερχόμενο έμβασμα 50 ευρώ από το stoiximan.gr δεν χρέωσε τίποτα. Μπήκαν και τα 50 που κέρδισα ατόφια. 😛 Στην Stoiximan στην ΕΤΕ, έχω αν θυμάμαι καλά 9 αναλήψεις τον μήνα δωρεάν από "πάντα" Λογικά θα έχει κάνει συμφωνία η εταιρία με τις τράπεζες να πληρώνει αυτή το κόστος του εμβάσματος (προφανώς βέβαια όχι 4€)
G.bar Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 Εχω την εντύπωση οτι χρεώνει τα 4 ευρω μόνο όταν τσεκάρεις την επιλογή για άμεση κατάθεση.
morgoth_gr Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 Απλά πληρώνουν πια απο Πειραίως όσους θέλουν ανάληψη σε λογαριασμό Πειραιώς, απο Εθνική όσους ζητούν ανάληψη σε Εθνική κτλ κτλ 1
NikosKallithea Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 Εγω βλέπω στα τιμολόγια της Τράπεζας με ημερομηνία ενημέρωσης τον 2/2019 οτι το εισερχόμενο έμβασμα χρεώνεται κανονικά με 4 ευρω
AristidisZ Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 2 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Εγω βλέπω στα τιμολόγια της Τράπεζας με ημερομηνία ενημέρωσης τον 2/2019 οτι το εισερχόμενο έμβασμα χρεώνεται κανονικά με 4 ευρω Σας είπα, το πιθανότερο είναι ότι έχει η εταιρία σύμβαση με τις τράπεζες και αναλαμβάνει αυτή το κόστους του εισερχομένου εμβάσματος
JMc7 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 κι εγω απο στοιχημαν, αναληψη λιγο κατω απο 2000 και δεν ειχε τη γνωστη κρατηση των 4€.
Hapatingo Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 Just now, AristidisZ said: Σας είπα, το πιθανότερο είναι ότι έχει η εταιρία σύμβαση με τις τράπεζες και αναλαμβάνει αυτή το κόστους του εισερχομένου εμβάσματος Σύμβαση δεν έχει, είτε τα στέλνουν από ίδιο δίκτυο - εθνική σε εθνική, πειραιώς σε πειραιώς. Είτε επιλέγουν τα έξοδα να τα επιβαρυνθούν εξ ολοκλήρου εκείνοι. 1
AristidisZ Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 1 λεπτό πριν, Hapatingo είπε Σύμβαση δεν έχει, είτε τα στέλνουν από ίδιο δίκτυο - εθνική σε εθνική, πειραιώς σε πειραιώς. Είτε επιλέγουν τα έξοδα να τα επιβαρυνθούν εξ ολοκλήρου εκείνοι. Οk, το ίδιο λέμε Η έδρα της είναι Μάλτα πάντως, δε νομίζω να στέλνουν από ελληνικές τράπεζες
Hapatingo Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 Just now, AristidisZ said: Οk, το ίδιο λέμε Η έδρα της είναι Μάλτα πάντως, δε νομίζω να στέλνουν από ελληνικές τράπεζες To εισερχόμενο έμβασμα τι στοιχεία δίνει? iban Μάλτας?
NikosKallithea Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 7 λεπτά πριν, AristidisZ είπε Σας είπα, το πιθανότερο είναι ότι έχει η εταιρία σύμβαση με τις τράπεζες και αναλαμβάνει αυτή το κόστους του εισερχομένου εμβάσματος Αλλαξε τον τιτλο του θέματος σου ομως γιατί είναι παραπλανητικός Γραψε δεν υπάρχει χρέωση σχετικά με την εταιρεία στην οποία αναφέρεσαι
AristidisZ Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 2 λεπτά πριν, Hapatingo είπε To εισερχόμενο έμβασμα τι στοιχεία δίνει? iban Μάλτας? Όχι, από Ελλάδα γίνεται, στη δική μου περίπτωση από λογαριασμό ΕΤΕ Μόλις τώρα, NikosKallithea είπε Αλλαξε τον τιτλο του θέματος σου ομως γιατί είναι παραπλανητικός Γραψε δεν υπάρχει χρέωση σχετικά με την εταιρεία στην οποία αναφέρεσαι ποιο θέμα μου ; στο μήνυμά μου γράφω η εταιρία...
ziaba Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 6 λεπτά πριν, Hapatingo είπε To εισερχόμενο έμβασμα τι στοιχεία δίνει? iban Μάλτας? iban δεν παίζει να δεις σε εισερχόμενο έμβασμα .... μόνο από ποια τράπεζα είναι
Hapatingo Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 1 minute ago, ziaba said: iban δεν παίζει να δεις σε εισερχόμενο έμβασμα .... μόνο από ποια τράπεζα είναι Τι λέτε βρε παιδιά? Εγώ γιατί τα βλέπω?
AristidisZ Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 2 λεπτά πριν, ziaba είπε iban δεν παίζει να δεις σε εισερχόμενο έμβασμα .... μόνο από ποια τράπεζα είναι Mην επιμένεις... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα