Yiannis87 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Θέλω να πάρω κάτι από ebay από ΗΠΑ που δεν υπάρχει στην ελλάδα (iphone se). Πέρα από το shipping cost, μου εμφανίζει και import taxes. Αυτό σημαίνει πως θα περάσει "αυτόματα" τελωνείο και δεν θα χρειαστεί να πληρώσω κάτι εγώ εδώ, ούτε υπάρχει περίπτωση να μου ανοίξουν τη συσκευασία όταν έρθει Ελλάδα κλπ. Σωστά? *θα μου σταλεί μέσω του "global shipping program" Επεξ/σία 6 Μαρτίου 2019 από Yiannis87
Stamer Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 27 λεπτά πριν, Yiannis87 είπε Θέλω να πάρω κάτι από ebay από ΗΠΑ που δεν υπάρχει στην ελλάδα (iphone se). Πέρα από το shipping cost, μου εμφανίζει και import taxes. Αυτό σημαίνει πως θα περάσει "αυτόματα" τελωνείο και δεν θα χρειαστεί να πληρώσω κάτι εγώ εδώ, ούτε υπάρχει περίπτωση να μου ανοίξουν τη συσκευασία όταν έρθει Ελλάδα κλπ. Σωστά? *θα μου σταλεί μέσω του "global shipping program" Εφόσον σου εμφανίζει import taxes σημαίνει οτι έχεις προπληρώσει και τελωνείο. Όσο για το αν στο ανοίξουν, δεν έχει να κάνει με το αν είναι πληρωμένο. Αυτά συνήθως είναι random checks και θα μπορούσε να τύχει να στο ανοίξουν και μάλιστα να σου ζητήσουν και παραστατικά αγοράς (δεν είναι κάτι που πρέπει να σε ανησυχεί). Βέβαια δεν είναι τόσο σύνηθες να σου τύχει. Αν θες πόσταρε και το link, γενικά έχει πολλά τέτοια βλέπω.
Yiannis87 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 24 λεπτά πριν, billiboo είπε βασικα τι εννοεις δεν υπαρχει ελλαδα? 8 λεπτά πριν, Stamer είπε Εφόσον σου εμφανίζει import taxes σημαίνει οτι έχεις προπληρώσει και τελωνείο. Όσο για το αν στο ανοίξουν, δεν έχει να κάνει με το αν είναι πληρωμένο. Αυτά συνήθως είναι random checks και θα μπορούσε να τύχει να στο ανοίξουν και μάλιστα να σου ζητήσουν και παραστατικά αγοράς (δεν είναι κάτι που πρέπει να σε ανησυχεί). Βέβαια δεν είναι τόσο σύνηθες να σου τύχει. Αν θες πόσταρε και το link, γενικά έχει πολλά τέτοια βλέπω. Είναι iPhone SE 128 gb Space Grey, το οποίο τελευταία φορά που το είδα Ελλάδα ήταν το Σεπτέμβριο. Τώρα αν ξέρετε/το έχετε δει Ελλάδα, πείτε μου, καθώς δεν έχω ξαναπάρει από ebay και σίγουρα από Ελλάδα είναι πιο safe και βοηθάει και τα μαγαζιά που το φέρνουν. Επεξ/σία 6 Μαρτίου 2019 από Yiannis87
Stamer Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 5 λεπτά πριν, Yiannis87 είπε Είναι iPhone SE 128 gb Space Grey, το οποίο τελευταία φορά που το είδα Ελλάδα ήταν το Σεπτέμβριο. Τώρα αν ξέρετε/το έχετε δει Ελλάδα, πείτε μου, καθώς δεν έχω ξαναπάρει από ebay και σίγουρα από Ελλάδα είναι πιο safe και βοηθάει και τα μαγαζιά που το φέρνουν. Είμαι logged in, μου βγάζει κανονικά μεταφορικά αλλά δεν βλέπω πουθενά import taxes
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 46 λεπτά πριν, Yiannis87 είπε Θέλω να πάρω κάτι από ebay από ΗΠΑ που δεν υπάρχει στην ελλάδα (iphone se). Πέρα από το shipping cost, μου εμφανίζει και import taxes. Αυτό σημαίνει πως θα περάσει "αυτόματα" τελωνείο και δεν θα χρειαστεί να πληρώσω κάτι εγώ εδώ, ούτε υπάρχει περίπτωση να μου ανοίξουν τη συσκευασία όταν έρθει Ελλάδα κλπ. Σωστά? *θα μου σταλεί μέσω του "global shipping program" αμα ειναι πανω απο 150€ (συνολο μαζι με τυχον ασφαλεια κ μεταφορικα) τοτε θα πληρωσεις δασμους και φπα. λογικα το import taxes ειναι οι δασμοι (?) αρα μονο το φπα θα πληρωσεις (?). δε ξερω.. επισης μετραει με τι εταιρια θα στα στειλουν. καποιες εταιρειες αμα το δεμα θελει εκτελωνισμο σ λενε ή τραβα αεροδρομιο κ φτιαχτο ή πληρωσε μας να το εκτελωνισουμε. Επεξ/σία 6 Μαρτίου 2019 από Επισκέπτης
Yiannis87 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Αυτό μου βγάζει. Δεν λέει εταιρεία Επεξ/σία 6 Μαρτίου 2019 από Yiannis87
karaLRS Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 δεν πληρώνεις τίποτα άλλο. για αυτό βγήκε το global shipping program. υπάρχει πιθανότητα να σου επιστρέψουν και λεφτά αν τελικά οι δασμοί είναι λιγότεροι από ότι υπολόγισαν. δεν είναι λίγο πολλά τα λεφτά; 1
Yiannis87 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 9 λεπτά πριν, karaLRS είπε δεν πληρώνεις τίποτα άλλο. για αυτό βγήκε το global shipping program. υπάρχει πιθανότητα να σου επιστρέψουν και λεφτά αν τελικά οι δασμοί είναι λιγότεροι από ότι υπολόγισαν. δεν είναι λίγο πολλά τα λεφτά; Είναι πολλά...
LouCi4er Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 2 ώρες πριν, Yiannis87 είπε Θέλω να πάρω κάτι από ebay από ΗΠΑ που δεν υπάρχει στην ελλάδα (iphone se). Πέρα από το shipping cost, μου εμφανίζει και import taxes. Αυτό σημαίνει πως θα περάσει "αυτόματα" τελωνείο και δεν θα χρειαστεί να πληρώσω κάτι εγώ εδώ, ούτε υπάρχει περίπτωση να μου ανοίξουν τη συσκευασία όταν έρθει Ελλάδα κλπ. Σωστά? *θα μου σταλεί μέσω του "global shipping program" Με το Global Shipping Program προπληρωνεις τα παντα και δεν ανησυχεις για τιποτα,απλα περιμενεις το δεμα.Οι δασμοι που πληρωνεις με το GSP ειναι σημαντικα λιγοτεροι απ' οτι θα πληρωνες αν ερχοταν με απλη μεθοδο και σταματαγε το δεμα στο τελωνειο,συμφερει δλδ το GSP.Θα φυγει το δεμα απο US με UPS και αν εισαι επαρχια θα σου παραδωθει με Γενικη Ταχυδρομικη.Τωρα σαν τιμη οντως ξεφευγει το αντικειμενο που θες να παρεις,εσυ ξερεις.Για την μεθοδο αποστολης δεν εχεις να φοβασαι τιποτα. 1
totem_lost Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 Μήπως να το πάρεις σε άλλο χρώμα που υπάρχει Ελλάδα και θα σου βγει και μια 100 αρα φθηνότερο;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα