Agony Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 Καλησπερα σας και ευχαριστω προκαταβολικα για τις απαντήσεις. Λοιπον προσφατα πειρα το συγκεκριμενο κινητο πρωτη φορα παιρνω κινητο που να γράφει android one. Και σαν ασχετος που ειμαι εχω τρελαθει. Οι απορίες μου οσο χαζες και να ακουγονται ειναι κατω στο μενου εχει μια search bar που δεν βγαινει με τιποτα πως μπορω ναντην βγαλω? Πως αλαζω themes δεν βλεπω να εχει καποιο μενου. Προσπαθω να χαμηλωσω την ενταση στα notifications και δεν υπαρχει πουθενα επιλογή. Το μενου κατω τα κουμπια πως αλλάζουν τοσο σε πλευρα το back κτλ τοσο και σε χρωμα λευκο η μαυρο η εστω μια επιλογη να τα κρύβω? Τον αιαθητηρα φωτος πως μπορω ναντον εχω στο αυτοματο και να του βαλω εγω μικροτερη ενταση και να την κραταει ? Διοτι μετα απο καθε reboot παει στα default. Πως μπορω να κριψω το νοτς. Οπως κανουμε σε ολα τα αλλα κινητα που βαζςι μια μπαρα μαυρη δεξια αριστερα ? Επισης οταν εχω βαζω ξυπνητήρι πως φαινεται η ένδειξη πανω δεξια ? Εχει απλα μια τελίτσα. Ελπιζω να μην κουρασα απλα δεν μπορω να βρω πουθενα αυτες τις ρυθμίσεις.
meletis_m Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 Έχω το ίδιο τηλέφωνο. 1) Το θέμα μπορείς να το κανείς είτε φωτεινό ή σκοτεινό 2) Όταν ρυθμίζεις την ένταση από τα κουμπιά , πάτησε στο γρανάζι και θα σου βγάλει και τίς υπόλοιπες ρυθμίσεις για ρύθμιση ήχου ή πήγαινε ρυθμίσεις -> Ήχος Ίσως μερικά είναι διαφορετικά, εγω το έχω αναβαθμίσει σε Android 9 1
lazkalai Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 την μπάρα της Google μπορείς να την βγάλεις μόνο αν βάλεις κάποιον launcher. το notch το κρύβεις με όποια εφαρμογή θες απ'τό play store, είχα κατεβάσει 2-3 και δουλεύανε. τα κουμπιά δεν μπορείς να τα αλλάξεις, μόνο με root γίνεται αυτό αλλά δεν είμαι σίγουρος. 1
saruman123 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Την μπάρα της Google την πατάς παρατεταμένα και σου βγάζει έναν κάδο. Με το δάχτυλο σέρνεις την μπάρα και την πας στον κάδο. Το Notch δεν χρειάζεται κάποια εφαρμογή. Ρυθμίσεις- προβολή- παρουσίαση εγκοπής(έτσι τουλάχιστον είναι σε μένα). Themes νομίζω κατεβάζεις. Επεξ/σία 7 Μαρτίου 2019 από saruman123 1
lazkalai Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 4 ώρες πριν, saruman123 είπε Την μπάρα της Google την πατάς παρατεταμένα και σου βγάζει έναν κάδο. Με το δάχτυλο σέρνεις την μπάρα και την πας στον κάδο. Το Notch δεν χρειάζεται κάποια εφαρμογή. Ρυθμίσεις- προβολή- παρουσίαση εγκοπής(έτσι τουλάχιστον είναι σε μένα). Themes νομίζω κατεβάζεις. εισαι σιγουρος οτι εχεις το a2 lite; 1
Agony Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 4 ώρες πριν, saruman123 είπε Την μπάρα της Google την πατάς παρατεταμένα και σου βγάζει έναν κάδο. Με το δάχτυλο σέρνεις την μπάρα και την πας στον κάδο. Το Notch δεν χρειάζεται κάποια εφαρμογή. Ρυθμίσεις- προβολή- παρουσίαση εγκοπής(έτσι τουλάχιστον είναι σε μένα). Themes νομίζω κατεβάζεις. Φιλε μου καλησπερα , δεν γινεται τιποτα απο ολα αυτα που μου λες , στο Android 9.0 Που φοραει δεν κουνιεται με τιποτα η μπαρα κατω. Επισης δεν υπαρχει κανενας τροπος να αλλαξω το notch. Themes εψαξα να βρω αν υπαρχει εφαρμογή Χιαομι themes και δεν βρηκα , αν και δυστηχως από ότι καταλαβα αποο τους φιλους ποιο πανω , δεν μπορω να κανω και πολλα με το συγκεκριμενο κινητο , παρα μονο αν κανω root .
saruman123 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 4 ώρες πριν, lazkalai είπε εισαι σιγουρος οτι εχεις το a2 lite; Γιατί είπα εγώ ότι έχω Mi A2 lite! Είπα στο δικό μου κινητό. 4 ώρες πριν, Agony είπε Φιλε μου καλησπερα , δεν γινεται τιποτα απο ολα αυτα που μου λες , στο Android 9.0 Που φοραει δεν κουνιεται με τιποτα η μπαρα κατω. Επισης δεν υπαρχει κανενας τροπος να αλλαξω το notch. Themes εψαξα να βρω αν υπαρχει εφαρμογή Χιαομι themes και δεν βρηκα , αν και δυστηχως από ότι καταλαβα αποο τους φιλους ποιο πανω , δεν μπορω να κανω και πολλα με το συγκεκριμενο κινητο , παρα μονο αν κανω root . Μια εφαρμογή για notch που ξέρω είναι αυτή Spoiler https://play.google.com/store/apps/details?id=com.xda.nachonotch&hl=en_US&referrer=utm_source%3Dgoogle%26utm_medium%3Dorganic%26utm_term%3Dnacho+notch&pcampaignid=APPU_1_WjKBXMHKENCbmwW3jbLwAQ 1
greekbusters Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Στις 7/3/2019 στις 1:27 ΠΜ, lazkalai είπε την μπάρα της Google μπορείς να την βγάλεις μόνο αν βάλεις κάποιον launcher. το notch το κρύβεις με όποια εφαρμογή θες απ'τό play store, είχα κατεβάσει 2-3 και δουλεύανε. τα κουμπιά δεν μπορείς να τα αλλάξεις, μόνο με root γίνεται αυτό αλλά δεν είμαι σίγουρος. Η μπάρα αναζήτησης της Google δεν βγαίνει πάρα μόνο με αλλαγή launcher. Δεν μπορείς να την σύρεις και να πάει κάδο. Εφαρμογή το κινητό από μόνο του δεν έχει για απόκρυψη του νοτς δοκίμασε από το store.
saruman123 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 9 ώρες πριν, greekbusters είπε Η μπάρα αναζήτησης της Google δεν βγαίνει πάρα μόνο με αλλαγή launcher. Δεν μπορείς να την σύρεις και να πάει κάδο. Εφαρμογή το κινητό από μόνο του δεν έχει για απόκρυψη του νοτς δοκίμασε από το store. Εγώ νόμιζα ότι επειδή έχει stock android θα είναι το ίδιο με το δικό μου. Σε εμένα πάντως και μπάρα ξηλώθηκε και το notch κρύφτηκε χωρίς εφαρμογή. 1
greekbusters Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 13 λεπτά πριν, saruman123 είπε Εγώ νόμιζα ότι επειδή έχει stock android θα είναι το ίδιο με το δικό μου. Σε εμένα πάντως και μπάρα ξηλώθηκε και το notch κρύφτηκε χωρίς εφαρμογή. Στο νοκια 8 που είχα νομίζω έφευγε η μπάρα αλλά στο mia2 lite δεν το κάνει, μόνο με αλλαγή launcher. Ακόμα και αν απενεργοπιησεις την εφαρμογή η μπάρα μένει εκεί. Άλλο πρόβλημα που είχα με το στοκ ή δεν ξέρω αν έτυχε σε μένα μόνο και σε νοκια 8 και σε 7 πλας και σε mia2lite μου έκανε unmount την Micro sd μετά από το πολύ 2 μέρες χρήσης. Η Samsung evo, και δεν μου το έχει κάνει μετά ξανά ποτέ σε κινητά με μη στοκ αντροιντ και την έχω αλλάξει σε πάνω από 3 κινητά από τότε.
saruman123 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, greekbusters είπε Στο νοκια 8 που είχα νομίζω έφευγε η μπάρα αλλά στο mia2 lite δεν το κάνει, μόνο με αλλαγή launcher. Ακόμα και αν απενεργοπιησεις την εφαρμογή η μπάρα μένει εκεί. Άλλο πρόβλημα που είχα με το στοκ ή δεν ξέρω αν έτυχε σε μένα μόνο και σε νοκια 8 και σε 7 πλας και σε mia2lite μου έκανε unmount την Micro sd μετά από το πολύ 2 μέρες χρήσης. Η Samsung evo, και δεν μου το έχει κάνει μετά ξανά ποτέ σε κινητά με μη στοκ αντροιντ και την έχω αλλάξει σε πάνω από 3 κινητά από τότε. Για το mi a2 lite τελικά διαβάζω ότι μόνο με αλλαγή launcher φεύγει(περίεργο). Μάλλον θα έφταιγε η sd από την στιγμή που λες ότι αλλαξες και δεν στο ξαναέκανε. Επεξ/σία 8 Μαρτίου 2019 από saruman123
saruman123 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Στις 6/3/2019 στις 7:27 ΜΜ, Agony είπε Καλησπερα σας και ευχαριστω προκαταβολικα για τις απαντήσεις. Λοιπον προσφατα πειρα το συγκεκριμενο κινητο πρωτη φορα παιρνω κινητο που να γράφει android one. Και σαν ασχετος που ειμαι εχω τρελαθει. Οι απορίες μου οσο χαζες και να ακουγονται ειναι κατω στο μενου εχει μια search bar που δεν βγαινει με τιποτα πως μπορω ναντην βγαλω? Πως αλαζω themes δεν βλεπω να εχει καποιο μενου. Προσπαθω να χαμηλωσω την ενταση στα notifications και δεν υπαρχει πουθενα επιλογή. Το μενου κατω τα κουμπια πως αλλάζουν τοσο σε πλευρα το back κτλ τοσο και σε χρωμα λευκο η μαυρο η εστω μια επιλογη να τα κρύβω? Τον αιαθητηρα φωτος πως μπορω ναντον εχω στο αυτοματο και να του βαλω εγω μικροτερη ενταση και να την κραταει ? Διοτι μετα απο καθε reboot παει στα default. Πως μπορω να κριψω το νοτς. Οπως κανουμε σε ολα τα αλλα κινητα που βαζςι μια μπαρα μαυρη δεξια αριστερα ? Επισης οταν εχω βαζω ξυπνητήρι πως φαινεται η ένδειξη πανω δεξια ? Εχει απλα μια τελίτσα. Ελπιζω να μην κουρασα απλα δεν μπορω να βρω πουθενα αυτες τις ρυθμίσεις. Στα κουμπιά που λες αν πατήσεις παρατεταμένα το τετράγωνο δεν σου βγάζει επιλογή ρυθμίσεων αρχικής οθόνης?
life is music Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 Στις 6/3/2019 στις 7:27 ΜΜ, Agony είπε Καλησπερα σας και ευχαριστω προκαταβολικα για τις απαντήσεις. Λοιπον προσφατα πειρα το συγκεκριμενο κινητο πρωτη φορα παιρνω κινητο που να γράφει android one. Και σαν ασχετος που ειμαι εχω τρελαθει. Οι απορίες μου οσο χαζες και να ακουγονται ειναι κατω στο μενου εχει μια search bar που δεν βγαινει με τιποτα πως μπορω ναντην βγαλω? Πως αλαζω themes δεν βλεπω να εχει καποιο μενου. Προσπαθω να χαμηλωσω την ενταση στα notifications και δεν υπαρχει πουθενα επιλογή. Το μενου κατω τα κουμπια πως αλλάζουν τοσο σε πλευρα το back κτλ τοσο και σε χρωμα λευκο η μαυρο η εστω μια επιλογη να τα κρύβω? Τον αιαθητηρα φωτος πως μπορω ναντον εχω στο αυτοματο και να του βαλω εγω μικροτερη ενταση και να την κραταει ? Διοτι μετα απο καθε reboot παει στα default. Πως μπορω να κριψω το νοτς. Οπως κανουμε σε ολα τα αλλα κινητα που βαζςι μια μπαρα μαυρη δεξια αριστερα ? Επισης οταν εχω βαζω ξυπνητήρι πως φαινεται η ένδειξη πανω δεξια ? Εχει απλα μια τελίτσα. Ελπιζω να μην κουρασα απλα δεν μπορω να βρω πουθενα αυτες τις ρυθμίσεις. Μπορεί με κάποιο update να αλλάξουν όλα !
saruman123 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 11 ώρες πριν, Agony είπε Οχι απλα μένει πατημενο δεν κανει τίποτα Το τρίγωνο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα