Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω μαζέψει ένα ποσό της τάξεως των 10-15 χιλιάδων και ειμαι στην τράπεζα πειραιως. Τα χρήματα αυτά εκτός απροόπτου δεν θα τα χρειαστώ τα επόμενα δυο χρόνια. Έχετε να προτείνετε κάποια ασφαλή επένδυση (όσο στέκει αυτός ο όρος..). Αν παω στην πειραιως και τους πω αυτο ακριβως, θα με καθοδηγήσει σωστα ωστε να ειναι win-win η κατάσταση ή θκοιτάξουν να βγουν αυτοί μονο κερδισμένοι προτείνοντας μου ισως κατι που θα εχει παγιδες και λοιπά σουπα μουπες? Έχει κάποιο μέλος αντίστοιχη εμπειρία? Δεν θέλω να γίνω πλούσιος αλλά νομίζω ειναι ένα ποσό το οποίο από τη στιγμή που δεν το χρειάζομαι αμεσα, κάπως μπορώ να το αξιοποιησω. Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Θα σου δωσουν το φοβερο επιτοκιο του 0.9% για κλειστα ενα ετος,καλυτερα να τα κανεις μακαρονια και κονσερβες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Να ρωτήσεις καλύτερα  στις τραπεζες τι προγραμματα δίνουν και κυριως στις συστηματικές. Το ποσο ειναι μικρο.Μονο σε βαθος χρονου θα βγεις πραγματικα κερδισμενος κλείνοντάς τα. Βεβαια αν προκυψει προβλημα και χρειαστει να τα πειραξεις εφοσον ειναι κλειστα χανεις κεφαλαιο.

Αν δεν θες να χασεις και να τα παρεις οποτε θες θα εχεις πολυ μικροτερο επιτοκιο.

Γενικά ψαξου αλλα δε νομιζω οτι αξιζει.

Επεξ/σία από txcellas
Δημοσ.

βαλε μερικες χιλιαδες σε s & p 500... και μακρια απο τραπεζες για συμβουλες... βρες μια καλη χρηματηστηριακη...

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, opcorsa είπε

βαλε μερικες χιλιαδες σε s & p 500... και μακρια απο τραπεζες για συμβουλες... βρες μια καλη χρηματηστηριακη...

Αυτό. 

Μακριά από ελληνικές σαπιοτράπεζες και ειδικά από την Πειραιώς που είναι με τον ένα πόδι στον τάφο...

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
9 ώρες πριν, ougxar είπε

Θα σου δωσουν το φοβερο επιτοκιο του 0.9% για κλειστα ενα ετος,καλυτερα να τα κανεις μακαρονια και κονσερβες

Ποια Τράπεζα δίνει 0.9 να πάω? 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, ougxar είπε

πειραιως τοσο ειχε δωσει περισυ,στα 10000 δλδ 90 ευρω..κλαιν

90 μειων οι φοροι

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, ougxar είπε

πειραιως τοσο ειχε δωσει περισυ,στα 10000 δλδ 90 ευρω..κλαιν

Ούτε καν αυτό υπάρχει πλέον, μόνο τράπεζες με αβέβαιο μέλλον όπως οι συναιτεριστικες ακουμπάνε το 1% και αν. Δεν αξίζει να ασχοληθεί ο φίλος.. 

Δημοσ.

Προτιμώ να τα παίξω στοίχημα με απόδοση του 1,10 (όχι όλα μαζί εννοείται) , παρά να τους τα πάω στην τράπεζα και ειδικά τώρα που επίκειται και ανακεφαλαιοποίηση.

Δημοσ.

Για να έχεις κατα νου πως πάιζουν οι επενδύσεις. Υψηλή απόδοση υπάρχει, μόνο όταν υπάρχει υψηλό ρίσκο να χάσεις τα χρήματα σου (ή μέρος αυτών). Όσο αυξάνει το ρίσκο αυξάνει η απόδοση.

Γρήγορο παράδειγμα. Αν πάρει κάποιος ομόλογα, τότε για την Ελλάδα μπορεί να πάρει απόδοση 4%, για την Ιαπωνία -0,5% (βάζεις 1000€ και κάθε μέρα παίρνεις λιγότερα απ οτι έβαλες) . Το τι θα επιλέξει ο καθένας, είναι καθαρά θέμα προτεραιοτήτων και ρίσκου  (για αυτο υπάρχουν διαφορετικά επενδυτικά προφιλ).

Επίσης στο θέμα των επιλογών και προτεραιοτήτων:

• θεωρείς ότι η παγκόσμια οικονομία θα πάει χάλια / θα γίνουν πόλεμοι κλπ? Επένδυσε σε χρυσό.
  • Θεωρείς πως η παγκόσμια οικονομία θα παέι φοβερά και τρομερά? Επένδυσε σε χρηματιστηριακούς δείκτες Dow Jones Industrial Average, S&P 500, FTSE, DAX, ASX200, NASDAQ, CAC, EuroStoxx , Nikkei 225

Να θυμάσαι 2 πράγματα

1. Υψηλή απόδοση = υψηλό ρίσκο απώλειας
  2. Θες να επενδύσεις στον εαυτό σου? Ταξίδεψε τον κόσμο όσο μπορείς με αυτά τα λεφτα. Όχι χλιδάτα, απλά το περισσότερο που μπορεις
  • Like 4
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...