pug_f_e Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 καλημερα σε ολους μπηκα σημερα να προσθεσω το νεο μελος της οικογενειας μου και δεν υπαρχει τετοια επιλογη. γνωριζει καποιος κατι? το νεο μελος γεννηθηκε 8 ιανουαριου του 2019
Iliemp Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 Καλημέρα!! Νομίζω οι νέες αιτήσεις ανοίγουν σήμερα μετά τις 6. Οπότε λογικά θα σε αφήσει τότε . Να σας ζήσει το νέο μέλος :)
pug_f_e Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 43 λεπτά πριν, Iliemp είπε Να σας ζήσει το νέο μέλος thank you!!!! 😉 1
johnnyman Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Kαλημερα!!Ποιοι πρεπει να κανουν νεες αιτησεις σημερα? Κανουμε και εμεις που πηραμε για το 2018? Να σου ζησει το νεο μελος φιλε μου!! Επεξ/σία 7 Μαρτίου 2019 από johnnyman
solton57010 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 6 λεπτά πριν, johnnyman είπε Kαλημερα!!Ποιοι πρεπει να κανουν νεες αιτησεις σημερα? Κανουμε και εμεις που πηραμε για το 2018? Να σου ζησει το νεο μελος φιλε μου!! Ναι κανονικά όλοι πρέπει να ξανακανουν αίτηση 1
johnnyman Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 Μόλις τώρα, solton57010 είπε Ναι κανονικά όλοι πρέπει να ξανακανουν αίτηση Σε ευχαρισω πολυ για την αμεση απαντηση!!
Πανος999 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 Αφου δν εχουμε κάνει φορολογικη για φετος, πως ανοιξε? Παλι με τα περσινα εισοδηματα?
koulkos Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 Όλοι θα κάνουν αιτήσεις τώρα με βάση τα περσινά εισοδήματα και μόλις εκκαθαριστούν οι φετινές δηλώσεις θα γίνει αυτόματα αναπροσαρμογή από το σύστημα χωρίς να γίνουν νέες αιτήσεις. 1
k_w_t Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 Σας δουλευει η εφαρμογη ? Μου κολλαει στο "Εξουσιοδοτώ τον εξυπηρετητή της ΗΔΙΚΑ να προσπελάσει τα στοιχεία μου (ΑΦΜ) που τηρούνται στην ΑΑΔΕ" Παταω Εξουσιοδοτηση και με πεταει πισω στην αρχικη ...
chsam Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, k_w_t είπε Σας δουλευει η εφαρμογη ? Μου κολλαει στο "Εξουσιοδοτώ τον εξυπηρετητή της ΗΔΙΚΑ να προσπελάσει τα στοιχεία μου (ΑΦΜ) που τηρούνται στην ΑΑΔΕ" Παταω Εξουσιοδοτηση και με πεταει πισω στην αρχικη ... Ναι πεταει πισω μολις το δοκιμασα.Ακομα θα το στηνουν, μην βιαζεσαι, δεν τελειωνουν αυριο... Επεξ/σία 7 Μαρτίου 2019 από chsam 1
k_w_t Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 1 λεπτό πριν, chsam είπε Ναι πεταει πισω μολις το δοκιμασα.Ακομα θα το στηνουν, μην βιαζεσαι, δεν τελειωνουν αυριο... Βασικα μπηκα να δω για την τελευταια δοση απο περσι που δεν την εχουν βαλει ακομα...
chsam Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, k_w_t είπε Βασικα μπηκα να δω για την τελευταια δοση απο περσι που δεν την εχουν βαλει ακομα... Ασε τα σαπια!!!!Που μπηκες τυχαια σημερα να δεις την δοση.....😎 Υ.Γ.Ποια τελευταια δοση, δεν την πηρες τον δεκεμβρη;Ή αργησες να κανεις τα χαρτια σου; Επεξ/σία 7 Μαρτίου 2019 από chsam
k_w_t Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 24 λεπτά πριν, chsam είπε Ασε τα σαπια!!!!Που μπηκες τυχαια σημερα να δεις την δοση.....😎 Υ.Γ.Ποια τελευταια δοση, δεν την πηρες τον δεκεμβρη;Ή αργησες να κανεις τα χαρτια σου; Απο τα 840 εχω παρει τα 700 το κοιταξα πριν 10 μερες.. Απλα ειχαν βαλει 2 δοσεις μαζεμενες Επεξ/σία 7 Μαρτίου 2019 από k_w_t
chsam Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 2 λεπτά πριν, k_w_t είπε Απο τα 840 εχω παρει τα 700 το κοιταξα πριν 10 μερες.. Απλα ειχαν βαλει 2 δοσεις μαζεμενες Αργησες να κανεις την αιτηση, δεν εξηγειται αλλιως, γιατι οι περισσοτεροι πηραμε την τελευταια δοση τον δεκεμβρη. 1
k_w_t Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, chsam είπε Αργησες να κανεις την αιτηση, δεν εξηγειται αλλιως, γιατι οι περισσοτεροι πηραμε την τελευταια δοση τον δεκεμβρη. Δικο μου λαθος τωρα κοιταξα στην αναλυση της τραπεζας .. Τον ιουνιο μου ειχαν βαλει 2 δοσεις. Επεξ/σία 7 Μαρτίου 2019 από k_w_t
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα