Προς το περιεχόμενο

Συνέντευξη LIDL

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

Καλησπερα.με καλεσαν σε συνεντευξη απο το LIDL κ θα θελα να μαθω απο οποιον γνωριζει,τι περιπου ρωτανε στην συνεντευξη;ευχαριστω πολυ.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, MERILIN28 είπε

Καλησπερα.με καλεσαν σε συνεντευξη απο το LIDL κ θα θελα να μαθω απο οποιον γνωριζει,τι περιπου ρωτανε στην συνεντευξη;ευχαριστω πολυ.

Γιατί θέση μιλάμε; Κατάστημα η κεντρικά;

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Pokemon640 είπε

συνέντευξη LiDL η συνέντευξη από τα LiDL ? 😆

εξαρτάται την θέση, στο τι θα σε ρωτήσουν.

Και εγώ το 2ο νόμιζα ότι ο TS έκανε μουφα συνέντευξη

Δημοσ.
12 minutes ago, eidikos33 said:

Σιγά την δουλειά 

Εσύ την προηγούμενη βδομάδα έκανες αίτηση για ταμίας στα Lidl κι αγχωνόσουν που σε κάλεσαν για συνέντευξη χωρίς βύσμα. Εντάξει όχι τόσο όσο τότε που ο φίλος σου έδωσε 10αρικο και μετά σου είπε φέρτο πίσω να σου δώσω 20αρικο...

Επισκέπτης
Δημοσ.

Καλημερα.για πωλητρια με καλεσαν.χειι καποιος εμπειρια;

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, MERILIN28 είπε

Καλημερα.για πωλητρια με καλεσαν.χειι καποιος εμπειρια;

Πήγα εγώ σε συνέντευξη πρόσφατα αλλά ήθελαν 4ωρο και τους είπα καλύτερα να πάω για λατζα 8ωρο παρά με πτυχίο οικονομικών επιστημών να πάω ταμιας πωλητής και αποθηκαριος παραλληλα στα λιντλ

• Thanks 1
Επισκέπτης
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, eidikos33 είπε

Πήγα εγώ σε συνέντευξη πρόσφατα αλλά ήθελαν 4ωρο και τους είπα καλύτερα να πάω για λατζα 8ωρο παρά με πτυχίο οικονομικών επιστημών να πάω ταμιας πωλητής και αποθηκαριος παραλληλα στα λιντλ

Τι περιπου σε ρωτησαν;τυπου περιεγραψε μου τον εαυτο σου,δυνατα αδυνατα σημεια κ τετοιου τυπου ερωτησεις;

Δημοσ.

Την εποχή που δούλευα σαν υποδιευθυντής ήταν δύσκολο να χάσεις τη δουλειά σου. Έχουν και δυνατό σωματείο εργαζομένων. Αν δεν φοβάσαι τη δουλειά είναι καλά.

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, vagos789 είπε

Τους εκανες τα μουτρα κρεας,ευχαριστουμε που μοιραστηκες την εμπειρια σου μαζι μας

Αυτή την στιγμή είμαι ταμείο ανεργίας και παίρνω τα ίδια χρήματα με αυτά που θα έπαιρνα αν εργαζόμουν στο λιντλ και στο κάθε λιντλ σαν δούλος και να μου λένε να τους ευχαριστώ και από πάνω 

Δημοσ.
2 minutes ago, eidikos33 said:

Αυτή την στιγμή είμαι ταμείο ανεργίας και παίρνω τα ίδια χρήματα με αυτά που θα έπαιρνα αν εργαζόμουν στο λιντλ και στο κάθε λιντλ σαν δούλος και να μου λένε να τους ευχαριστώ και από πάνω 

Πήγες πρόσφατα είπες και απλά δεν δέχτηκες. Πότε πρόλαβες έπιασες αλλού δουλειά και σε απέλυσαν ήδη και μπήκες και ταμείο ανεργίας?

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, gmts είπε

Πήγες πρόσφατα είπες και απλά δεν δέχτηκες. Πότε πρόλαβες έπιασες αλλού δουλειά και σε απέλυσαν ήδη και μπήκες και ταμείο ανεργίας?

Γιατί το να ήταν ήδη στο ταμείο ανεργίας και να πήγε για συνέντευξη δεν παίζει?

• Like 4
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 minute ago, opoiosdipote said:

Γιατί το να ήταν ήδη στο ταμείο ανεργίας και να πήγε για συνέντευξη δεν παίζει?

Είπε ότι  "Αυτή τη στιγμή είναι ταμείο ανεργίας" και όχι όταν πήγε για τη συνέντευξη.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...