opcorsa Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 1 ώρα πριν, eidikos33 είπε Αυτή την στιγμή είμαι ταμείο ανεργίας και παίρνω τα ίδια χρήματα με αυτά που θα έπαιρνα αν εργαζόμουν στο λιντλ και στο κάθε λιντλ σαν δούλος και να μου λένε να τους ευχαριστώ και από πάνω παραπανω περνεις φιλε... οπως ειπα..καλυτερα να μαζευει κανεις ελιες μεροκαματο...πιο πολλα θα βγαλει και μετα να χωθει σε κανα 8μηνο οπως ολη η μιζερ Ελλαδα 1
vagos789 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 1 ώρα πριν, eidikos33 είπε Αυτή την στιγμή είμαι ταμείο ανεργίας και παίρνω τα ίδια χρήματα με αυτά που θα έπαιρνα αν εργαζόμουν στο λιντλ και στο κάθε λιντλ σαν δούλος και να μου λένε να τους ευχαριστώ και από πάνω Σου προσεφεραν 4ωρη εργασια μετα αμοιβης και οχι σε ορυχειο καρβουνου,αρα δεν στεκει ο ορος "δουλος" Επισης δεν νομιζω οτι σου ειπε κανεις να τον ευχαριστησεις Το ενδιαφερον στην ολη ιστορια ειναι οτι επιβεβαιωνεις οτι το επιδομα ανεργιας ειναι τοσο υψηλο που αποτελει αντικινητρο για αναζητηση εργασιας 1
eidikos33 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Μόλις τώρα, vagos789 είπε Σου προσεφεραν 4ωρη εργασια μετα αμοιβης και οχι σε ορυχειο καρβουνου,αρα δεν στεκει ο ορος "δουλος" Επισης δεν νομιζω οτι σου ειπε κανεις να τον ευχαριστησεις Το ενδιαφερον στην ολη ιστορια ειναι οτι επιβεβαιωνεις οτι το επιδομα ανεργιας ειναι τοσο υψηλο που αποτελει αντικινητρο για αναζητηση εργασιας Εδώ θα φτάσει 300 ευρώ το Κέα που το παίρνει 290.000 άτομα γιατί να πάει κάποιος να εργαστεί? Άσε που το Κέα το παίρνει κάθε καρυδιάς καρύδι Ενώ για το ταμείο θέλει να έχεις εργαστεί αρκετό διάστημα 2
Masamune Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 2 hours ago, eidikos33 said: Πήγα εγώ σε συνέντευξη πρόσφατα αλλά ήθελαν 4ωρο και τους είπα καλύτερα να πάω για λατζα 8ωρο παρά με πτυχίο οικονομικών επιστημών να πάω ταμιας πωλητής και αποθηκαριος παραλληλα στα λιντλ Είπαμε για ταμίας είναι δύσκολο, ενώ που η ταμειακή μηχανή γράφει τα ρέστα υπάρχει η περίπτωση να εμφανιστεί από το πουθενά κάποιος πελάτης και να σου πει φέρε πίσω το 10αρικο και πάρε 20αρικο... Παρόλο που έχεις και τα κατάλληλα προσόντα με το πτυχίο οικονομικών επιστημών 1 hour ago, eidikos33 said: Αυτή την στιγμή είμαι ταμείο ανεργίας και παίρνω τα ίδια χρήματα με αυτά που θα έπαιρνα αν εργαζόμουν στο λιντλ και στο κάθε λιντλ σαν δούλος και να μου λένε να τους ευχαριστώ και από πάνω Πριν μια βδομάδα έλεγες ότι κάνεις δυο ώρες για να πας στη δουλειά σου. Τελικά δουλεύεις, δεν δουλεύεις ή μας δουλεύεις Πέρα από την πλάκα, αν ισχύουν όσα γράφεις, που αμφιβάλλω, για μένα έπρεπε να δεχθείς τη θέση. Τα ταμεία ανεργίας, τα ΚΕΑ και τα επιδόματα κάποια στιγμή τελειώνουν. Οι μισθοί είναι ελάχιστοι, οι συνθήκες εργασίες χείριστες αλλά δεν παύει να είναι εργασία. 2
tsioulak Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 2 ώρες πριν, eidikos33 είπε Πήγα εγώ σε συνέντευξη πρόσφατα αλλά ήθελαν 4ωρο και τους είπα καλύτερα να πάω για λατζα 8ωρο παρά με πτυχίο οικονομικών επιστημών να πάω ταμιας πωλητής και αποθηκαριος παραλληλα στα λιντλ 2 ώρες πριν, eidikos33 είπε Αυτή την στιγμή είμαι ταμείο ανεργίας και παίρνω τα ίδια χρήματα με αυτά που θα έπαιρνα αν εργαζόμουν στο λιντλ και στο κάθε λιντλ σαν δούλος και να μου λένε να τους ευχαριστώ και από πάνω Αληθεια; εγω εχω ακουσει οτι τα lidl για 4ωρη εργασια (20 ωρες την εβδομαδα) δινουν καμια 420-450 ευρω (καθαρα), το ταμειο ανεργιας ειναι 360€. Τι εγινε; σου ειπαν λιγοτερα απο αυτα τα χρηματα;
aspirini Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 2 ώρες πριν, eidikos33 είπε Πήγα εγώ σε συνέντευξη πρόσφατα αλλά ήθελαν 4ωρο και τους είπα καλύτερα να πάω για λατζα 8ωρο παρά με πτυχίο οικονομικών επιστημών να πάω ταμιας πωλητής και αποθηκαριος παραλληλα στα λιντλ Επειδη εχεις και υφακι με 4ωρο+ υπερωριες +το πτυχιο οικονομικων θα επερνες 500+ ευρω.Επισης εφοσον εχεις πτυχιο Π/Ε επιπεδου θα μπορουσες να ανελιχθεις ειτε σε υποδιευθυντη-διευθυντη ειτε σε καποια θεση στις κεντρικες εγκαταστασεις lidl σε γραφειο με ποσο απο 1000 και πανω, οι οποιες θεσεις ειναι διαθεσιμες ως επι των πλειστον εσωτερικης προσληψης(δηλαδη πρεπει να εισαι συνεργατης ηδη για να δηλωσεις ενδιαφερον) 20 ώρες πριν, MERILIN28 είπε Καλησπερα.με καλεσαν σε συνεντευξη απο το LIDL κ θα θελα να μαθω απο οποιον γνωριζει,τι περιπου ρωτανε στην συνεντευξη;ευχαριστω πολυ. Θα σου δωσει 2-3 λεπτα να συστηθεις (ηλικια,σπουδες κλπ) μετα θα κανει καποιες ερωτησεις τυπου εαν εχεις προβλημα με την ωρα γιατι θα πιανεις δουλεια και απο τις 5 το πρωι , εαν εχεις προβλημα με το να ασχολεισαι με βρωμια(πχ να πιανεις σαπια απο το μαναβικο για να ταπεταξεις κλπ) Επισης θα σου κανει μερικες ερωτησεις του τυπου τι θελεις εσυ να βρεις εσυ σε ενα σουπερ μαρκετ, πως σου φαινονται τα λιντλ, τι θα αλλαζες . Δεν υπαρχουν λαθος απαντησεις εκτος απο καποιες εξαιρεσεις .Το θεμα ειναι να δει το "ποιον" σου. Αυτοπεποιθηση,γνωσεις επικοινωνια. 18 ώρες πριν, Mhlogiatros είπε Πολυ θα ήθελα να δω τη διαδικασία και πως επιλέγουν και Securιταδες με iso τα lidl δεν επιλεγουν σεκιουριταδες .Επιλεγουν την εταιρεια security. 2
APPLEGEEK Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 3 λεπτά πριν, aspirini είπε Επειδη εχεις και υφακι με 4ωρο+ υπερωριες +το πτυχιο οικονομικων θα επερνες 500+ ευρω.Επισης εφοσον εχεις πτυχιο Π/Ε επιπεδου θα μπορουσες να ανελιχθεις ειτε σε υποδιευθυντη-διευθυντη ειτε σε καποια θεση στις κεντρικες εγκαταστασεις lidl σε γραφειο με ποσο απο 1000 και πανω, οι οποιες θεσεις ειναι διαθεσιμες ως επι των πλειστον εσωτερικης προσληψης(δηλαδη πρεπει να εισαι συνεργατης ηδη για να δηλωσεις ενδιαφερον) Θα σου δωσει 2-3 λεπτα να συστηθεις (ηλικια,σπουδες κλπ) μετα θα κανει καποιες ερωτησεις τυπου εαν εχεις προβλημα με την ωρα γιατι θα πιανεις δουλεια και απο τις 5 το πρωι , εαν εχεις προβλημα με το να ασχολεισαι με βρωμια(πχ να πιανεις σαπια απο το μαναβικο για να ταπεταξεις κλπ) Επισης θα σου κανει μερικες ερωτησεις του τυπου τι θελεις εσυ να βρεις εσυ σε ενα σουπερ μαρκετ, πως σου φαινονται τα λιντλ, τι θα αλλαζες . Δεν υπαρχουν λαθος απαντησεις εκτος απο καποιες εξαιρεσεις .Το θεμα ειναι να δει το "ποιον" σου. Αυτοπεποιθηση,γνωσεις επικοινωνια. τα lidl δεν επιλεγουν σεκιουριταδες .Επιλεγουν την εταιρεια security. ο αλλος πηγε πανεπ και νομίζει ειναι πρωθυπουργός
eidikos33 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, tsioulak είπε Αληθεια; εγω εχω ακουσει οτι τα lidl για 4ωρη εργασια (20 ωρες την εβδομαδα) δινουν καμια 420-450 ευρω (καθαρα), το ταμειο ανεργιας ειναι 360€. Τι εγινε; σου ειπαν λιγοτερα απο αυτα τα χρηματα; 400 ειναι πλεον το ταμειο και αν εχεις παιδια φτανει και 560 ευρω 4 λεπτά πριν, APPLEGEEK είπε ο αλλος πηγε πανεπ και νομίζει ειναι πρωθυπουργός οχι ρε φιλε αλλα μη μας κοροιδευουν οι γερμαναραδες για 400 ευρω οτι πληρωνουν στην ωρα τους και οτι κολλανε ενσημα...που φτασαμε τα αυτονοητα να τα αναφερουν λες και σου κανουν και χαρη κιολας.. απορω ποιος ψωνιζει την σαβουρα που πουλανε παντως Επεξ/σία 8 Μαρτίου 2019 από eidikos33 1
aspirini Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 9 λεπτά πριν, eidikos33 είπε 400 ειναι πλεον το ταμειο και αν εχεις παιδια φτανει και 560 ευρω Δεν υπαρχει στο lidl η θεση ταμειο.Κανεις τα παντα μεσα σε ενα καταστημα κ ειναι 420 τα καθαρα , επισης πληρωνεσαι το πτυχιο ανωτερης εκπαιδευσης ασχετα σε ποιον τομεα ειναι. Ποιο πιθανο ειναι να προτιμησαν αλλο για την θεση και τωρα βγαζεις χολη παρα οτι τους ειπες αυτα που ειπες. i rest my case
eidikos33 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 1 λεπτό πριν, aspirini είπε Δεν υπαρχει στο lidl η θεση ταμειο.Κανεις τα παντα μεσα σε ενα καταστημα κ ειναι 420 τα καθαρα , επισης πληρωνεσαι το πτυχιο ανωτερης εκπαιδευσης ασχετα σε ποιον τομεα ειναι. Ποιο πιθανο ειναι να προτιμησαν αλλο για την θεση και τωρα βγαζεις χολη παρα οτι τους ειπες αυτα που ειπες. i rest my case πωλητης ταμιας ηταν η θεση δεν ειχα καμια αναγκη να παω να κανω τα παντα ολα ενω τα ιδια λεφτα παιρνω αυτη την στιγμη απο το ταμειο. αυτες οι δουλειες ειναι για φοιτητες η τιποτα 50αρες μανες
Προτεινόμενες αναρτήσεις