DsLmAnIaC Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Gigabyte Radeon RX 580 8GB (GV-RX580GAMING-8GD) 197,43 ευρώ με μεταφορικά @ amazon.es Δύο παιχνίδια από τα τρία του Promotion δώρο: Resident Evil 2, Tom Clancy's the Division, Devil May Cry 5. Ελλάδα από 214,12 συν μεταφορικά κατόπιν παραγγελίας και λογικά χωρίς τα παιχνίδια. Επεξ/σία 13 Μαρτίου 2019 από DsLmAnIaC 3
rofl Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) και vega βλεπω σε συμπαθητικουτσικη τιμη. με παιχνιδια. κανα 340αρι τελικη θα βγαινει https://www.amazon.es/ASUS-Radeon-RX-Vega-56/dp/B078TK7PQW/ Επεξ/σία 9 Μαρτίου 2019 από rofl 1
logo15 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 1 ώρα πριν, rofl είπε και vega βλεπω σε συμπαθητικουτσικη τιμη. με παιχνιδια. κανα 340αρι τελικη θα βγαινει https://www.amazon.es/ASUS-Radeon-RX-Vega-56/dp/B078TK7PQW/ Αυτή λες; έχει κακές κριτικές από ότι βλέπω γενικά...
rofl Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 34 λεπτά πριν, logo15 είπε Αυτή λες; έχει κακές κριτικές από ότι βλέπω γενικά... ναι αλλα στο γαλλικο παιζει κουπονι. η τιμη που γραφει ειναι τελικη με μτφ. κανε login και θα δεις ενα coupon επισης ερχονται με παιχνιδια ενω του skroutz οχι. γιαυτη εδωτο εγραψα οτι για υλοποιηση δε ξερω τι γινεται με asus στις vega. μπορει και να ναι καλη αλλα κατι αρνητικα σχολια εχει παρει το ματι μου. ----------------------------------------------------------- παντως αν το λες για τα review του αμαζον. 2 review εχει.1 θετικο και ενα αρνητικο. Spoiler Αναφορά σε κείμενο 1.0 out of 5 starsToo noisy for the power it gives ... February 27, 2019 Verified purchase Neither beautiful, nor good, nor cheap ... το beautiful ειναι υποκειμενικο, το cheap πλεον ειναι cheap, το nor good δεν το λες πολυ εμπεριστατωμενο... αλλα αμα σε ενδιαφερει δες review. προφανως αυτη η κριτικη δεν λεει τιποτα... ενα γρηγορο + σε σχεση με την pulse ειναι οτι εχει 3 χρονια εγγυηση. εγω δεν θα την απερριπτα a priori ως κατωτερη της pulse. θα κοιτουσα reviews και γνωμες χρηστων. τουλαχιστον στα χαρτια η strix ειναι η hi end σειρα της asus, ενω η pulse η οικονομικη σειρα της sapphire. αυτοι που λεν οτι δεν ειν καλη ισως να το λενε συγκριτικα με τη nitro και τις λοιπες ακριβες υλοποιησεις. Επεξ/σία 9 Μαρτίου 2019 από rofl
petran91 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Εγώ την παρήγγειλα 1/3 στα 193 με μεταφορικά από το .fr Είχα τις αμφιβολίες μου για τις θερμοκρασίες αλλά η τιμή ήταν πολύ καλή για να το παρασκεφτω. Μέσα στη βδομάδα παραλαμβάνω και επιστρέφω με feedback Επεξ/σία 9 Μαρτίου 2019 από petran91
LIGHT1NG Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 28 λεπτά πριν, petran91 είπε Εγώ την παρήγγειλα 1/3 στα 193 με μεταφορικά από το .fr Είχα τις αμφιβολίες μου για τις θερμοκρασίες αλλά η τιμή ήταν πολύ καλή για να το παρασκεφτω. Μέσα στη βδομάδα παραλαμβάνω και επιστρέφω με feedback άντε με το καλό 1
NoiSy MaN Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 5 ώρες πριν, rofl είπε ναι αλλα στο γαλλικο παιζει κουπονι. η τιμη που γραφει ειναι τελικη με μτφ. κανε login και θα δεις ενα coupon επισης ερχονται με παιχνιδια ενω του skroutz οχι. γιαυτη εδωτο εγραψα οτι για υλοποιηση δε ξερω τι γινεται με asus στις vega. μπορει και να ναι καλη αλλα κατι αρνητικα σχολια εχει παρει το ματι μου. ----------------------------------------------------------- παντως αν το λες για τα review του αμαζον. 2 review εχει.1 θετικο και ενα αρνητικο. Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου το beautiful ειναι υποκειμενικο, το cheap πλεον ειναι cheap, το nor good δεν το λες πολυ εμπεριστατωμενο... αλλα αμα σε ενδιαφερει δες review. προφανως αυτη η κριτικη δεν λεει τιποτα... ενα γρηγορο + σε σχεση με την pulse ειναι οτι εχει 3 χρονια εγγυηση. εγω δεν θα την απερριπτα a priori ως κατωτερη της pulse. θα κοιτουσα reviews και γνωμες χρηστων. τουλαχιστον στα χαρτια η strix ειναι η hi end σειρα της asus, ενω η pulse η οικονομικη σειρα της sapphire. αυτοι που λεν οτι δεν ειν καλη ισως να το λενε συγκριτικα με τη nitro και τις λοιπες ακριβες υλοποιησεις. H pulse είναι καλύτερη all around, η strix έχει θέμα στις vega με το cooling των vrm.
oraiustepe Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 καλησπερα στην παρεα...μπορει καποιος να μου πει πως μπορω να πουλησω τα games Που δινει τζαμπα το amazon γιατι δεν με ενδιαφερει κανενα;
DsLmAnIaC Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 14 λεπτά πριν, oraiustepe είπε καλησπερα στην παρεα...μπορει καποιος να μου πει πως μπορω να πουλησω τα games Που δινει τζαμπα το amazon γιατι δεν με ενδιαφερει κανενα; Όπως έγραψα και στο άλλο νήμα: 1) Τα ενεργοποιείς εσύ από τον υπολογιστή σου αφού έχεις εγκαταστήσει την κάρτα σε ένα amdrewards λογαριασμό που θα έχει φτιάξει ο αγοραστής ή 2) τα ενεργοποιείς σε δικό σου λογαριασμό και όταν πάρεις τους κωδικούς συσχετίσεις το amdrewards account σου με το steam λογαριασμό του αγοραστή. Η πρώτη περίπτωση είναι η ιδανική σε περίπτωση που κάποιος σου αγοράσει όλο το πακέτο των παιχνιδιών. Το δεύτερο σενάριο είναι πιο δύσκολο γιατί δε θα σου δώσει κάνεις εύκολα τα στοιχεία του λογαριασμού steam εκτός και αν όλη η δουλειά γίνει παρουσία και των δύο σας και βάλει τα στοιχεία εισόδου στο steam ο ίδιος. Σε αυτή την περίπτωση ο αγοραστής αγοράζει μόνο το παιχνίδι που θέλει και όχι υποχρεωτικά όλο το πακέτο
oraiustepe Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 1 λεπτό πριν, DsLmAnIaC είπε Όπως έγραψα και στο άλλο νήμα: 1) Τα ενεργοποιείς εσύ από τον υπολογιστή σου αφού έχεις εγκαταστήσει την κάρτα σε ένα amdrewards λογαριασμό που θα έχει φτιάξει ο αγοραστής ή 2) τα ενεργοποιείς σε δικό σου λογαριασμό και όταν πάρεις τους κωδικούς συσχετίσεις το amdrewards account σου με το steam λογαριασμό του αγοραστή. Η πρώτη περίπτωση είναι η ιδανική σε περίπτωση που κάποιος σου αγοράσει όλο το πακέτο των παιχνιδιών. Το δεύτερο σενάριο είναι πιο δύσκολο γιατί δε θα σου δώσει κάνεις εύκολα τα στοιχεία του λογαριασμού steam εκτός και αν όλη η δουλειά γίνει παρουσία και των δύο σας και βάλει τα στοιχεία εισόδου στο steam ο ίδιος. Σε αυτή την περίπτωση ο αγοραστής αγοράζει μόνο το παιχνίδι που θέλει και όχι υποχρεωτικά όλο το πακέτο καταλαβα... προφανως αυτος που θα αγορασει τα παιχνιδια πρεπει να εχει amd καρτα ή δεν παιζει ρολο
DsLmAnIaC Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 Μόλις τώρα, oraiustepe είπε καταλαβα... προφανως αυτος που θα αγορασει τα παιχνιδια πρεπει να εχει amd καρτα ή δεν παιζει ρολο Δεν παίζει ρόλο εσύ ενεργοποιείς με την κάρτα σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα