Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Gigabyte Radeon RX 580 8GB (GV-RX580GAMING-8GD)

Gigabyte Radeon RX 580 8GB (GV-RX580GAMING-8GD)

197,43 ευρώ με μεταφορικά @ amazon.es

Δύο παιχνίδια από τα τρία του Promotion δώρο: Resident Evil 2, Tom Clancy's the Division, Devil May Cry 5.

Ελλάδα από 214,12 συν μεταφορικά κατόπιν παραγγελίας και λογικά χωρίς τα παιχνίδια.

Επεξ/σία από DsLmAnIaC
  • Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
34 λεπτά πριν, logo15 είπε

Αυτή λες; έχει κακές κριτικές από ότι βλέπω γενικά... 

ναι αλλα στο γαλλικο παιζει κουπονι. η τιμη που γραφει ειναι τελικη με μτφ. κανε login και θα δεις ενα coupon

επισης ερχονται με παιχνιδια ενω του skroutz οχι.

γιαυτη εδωτο εγραψα οτι για υλοποιηση δε ξερω τι γινεται με asus στις vega.

μπορει και να ναι καλη αλλα κατι αρνητικα σχολια εχει παρει το ματι μου.

-----------------------------------------------------------

παντως αν το λες για τα review του αμαζον. 2 review εχει.1 θετικο και ενα αρνητικο.

Spoiler

Αναφορά σε κείμενο

February 27, 2019

Verified purchase
Neither beautiful, nor good, nor cheap ...

το beautiful ειναι υποκειμενικο, το cheap πλεον ειναι cheap, το nor good δεν το λες πολυ εμπεριστατωμενο...

αλλα αμα σε ενδιαφερει δες review. προφανως αυτη η κριτικη δεν λεει τιποτα...

ενα γρηγορο + σε σχεση με την pulse ειναι οτι εχει 3 χρονια εγγυηση.

εγω δεν θα την απερριπτα a priori ως κατωτερη της pulse. θα κοιτουσα reviews και γνωμες χρηστων.

τουλαχιστον στα χαρτια η strix ειναι η hi end σειρα της asus, ενω η pulse η οικονομικη σειρα της sapphire.

αυτοι που λεν οτι δεν ειν καλη ισως να το λενε συγκριτικα με τη nitro και τις λοιπες ακριβες υλοποιησεις.

Επεξ/σία από rofl
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ την παρήγγειλα 1/3 στα 193 με μεταφορικά από το .fr Είχα τις αμφιβολίες μου για τις θερμοκρασίες αλλά η τιμή ήταν πολύ καλή για να το παρασκεφτω. Μέσα στη βδομάδα παραλαμβάνω και επιστρέφω με feedback

Επεξ/σία από petran91
Δημοσ.
28 λεπτά πριν, petran91 είπε

Εγώ την παρήγγειλα 1/3 στα 193 με μεταφορικά από το .fr Είχα τις αμφιβολίες μου για τις θερμοκρασίες αλλά η τιμή ήταν πολύ καλή για να το παρασκεφτω. Μέσα στη βδομάδα παραλαμβάνω και επιστρέφω με feedback

άντε με το καλό :D

• Thanks 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, rofl είπε

ναι αλλα στο γαλλικο παιζει κουπονι. η τιμη που γραφει ειναι τελικη με μτφ. κανε login και θα δεις ενα coupon

επισης ερχονται με παιχνιδια ενω του skroutz οχι.

γιαυτη εδωτο εγραψα οτι για υλοποιηση δε ξερω τι γινεται με asus στις vega.

μπορει και να ναι καλη αλλα κατι αρνητικα σχολια εχει παρει το ματι μου.

-----------------------------------------------------------

παντως αν το λες για τα review του αμαζον. 2 review εχει.1 θετικο και ενα αρνητικο.

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

το beautiful ειναι υποκειμενικο, το cheap πλεον ειναι cheap, το nor good δεν το λες πολυ εμπεριστατωμενο...

αλλα αμα σε ενδιαφερει δες review. προφανως αυτη η κριτικη δεν λεει τιποτα...

ενα γρηγορο + σε σχεση με την pulse ειναι οτι εχει 3 χρονια εγγυηση.

εγω δεν θα την απερριπτα a priori ως κατωτερη της pulse. θα κοιτουσα reviews και γνωμες χρηστων.

τουλαχιστον στα χαρτια η strix ειναι η hi end σειρα της asus, ενω η pulse η οικονομικη σειρα της sapphire.

αυτοι που λεν οτι δεν ειν καλη ισως να το λενε συγκριτικα με τη nitro και τις λοιπες ακριβες υλοποιησεις.

H pulse είναι καλύτερη all around, η strix έχει θέμα στις vega με το cooling των vrm.

Δημοσ.

καλησπερα στην παρεα...μπορει καποιος να μου πει πως μπορω να πουλησω τα games Που δινει τζαμπα το amazon γιατι δεν με ενδιαφερει κανενα; 

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, oraiustepe είπε

καλησπερα στην παρεα...μπορει καποιος να μου πει πως μπορω να πουλησω τα games Που δινει τζαμπα το amazon γιατι δεν με ενδιαφερει κανενα; 

Όπως έγραψα και στο άλλο νήμα:

1) Τα ενεργοποιείς εσύ από τον υπολογιστή σου αφού έχεις εγκαταστήσει την κάρτα σε ένα amdrewards λογαριασμό που θα έχει φτιάξει ο αγοραστής ή

2) τα ενεργοποιείς σε δικό σου λογαριασμό και όταν πάρεις τους κωδικούς συσχετίσεις το amdrewards account σου με το steam λογαριασμό του αγοραστή.

Η πρώτη περίπτωση είναι η ιδανική σε περίπτωση που κάποιος σου αγοράσει όλο το πακέτο των παιχνιδιών.

Το δεύτερο σενάριο είναι πιο δύσκολο γιατί δε θα σου δώσει κάνεις εύκολα τα στοιχεία του λογαριασμού steam εκτός και αν όλη η δουλειά γίνει παρουσία και των δύο σας και βάλει τα στοιχεία εισόδου στο steam ο ίδιος. Σε αυτή την περίπτωση ο αγοραστής αγοράζει μόνο το παιχνίδι που θέλει και όχι υποχρεωτικά όλο το πακέτο

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, DsLmAnIaC είπε

Όπως έγραψα και στο άλλο νήμα:

1) Τα ενεργοποιείς εσύ από τον υπολογιστή σου αφού έχεις εγκαταστήσει την κάρτα σε ένα amdrewards λογαριασμό που θα έχει φτιάξει ο αγοραστής ή

2) τα ενεργοποιείς σε δικό σου λογαριασμό και όταν πάρεις τους κωδικούς συσχετίσεις το amdrewards account σου με το steam λογαριασμό του αγοραστή.

Η πρώτη περίπτωση είναι η ιδανική σε περίπτωση που κάποιος σου αγοράσει όλο το πακέτο των παιχνιδιών.

Το δεύτερο σενάριο είναι πιο δύσκολο γιατί δε θα σου δώσει κάνεις εύκολα τα στοιχεία του λογαριασμού steam εκτός και αν όλη η δουλειά γίνει παρουσία και των δύο σας και βάλει τα στοιχεία εισόδου στο steam ο ίδιος. Σε αυτή την περίπτωση ο αγοραστής αγοράζει μόνο το παιχνίδι που θέλει και όχι υποχρεωτικά όλο το πακέτο

καταλαβα... προφανως αυτος που θα αγορασει τα παιχνιδια πρεπει να εχει amd καρτα ή δεν παιζει ρολο

Δημοσ.
Μόλις τώρα, oraiustepe είπε

καταλαβα... προφανως αυτος που θα αγορασει τα παιχνιδια πρεπει να εχει amd καρτα ή δεν παιζει ρολο

Δεν παίζει ρόλο εσύ ενεργοποιείς με την κάρτα σου. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...