peter_p Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 Καλημέρα, αντιμετωπίζω πρόβλημα με την πλατφόρμα της αίτησης για επίδομα τέκνου Α21 https://www.idika.gr/epidomapaidiou/ ενώ περνάω σωστά τα στοιχεία μου πετάει το μήνυμα-σφάλμα: Η υποβολή αιτήσεων Α21 για το έτος 2019 δεν είναι διαθέσιμη. ???????? έχει κανείς άλλος παρόμοιο πρόβλημα?
panagiotis54 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 προφανως εχει κολλησει...δοκιμασε απο κανενα αλλο browser μετα απο λιγο
peter_p Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 δοκίμασα firefox και chrome τελευταίες εκδόσεις, πριν κανα 2ωρο δοκίμασα πρώτη φορά αλλά το πρόβλημα παραμένει. 🤔
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 Εχει κολλήσει το σύστημα που λένε.. Δοκιμασε βραδυνές ώρες....
smpan123 Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Καλημέρα, ενώ έχω κάνει την αίτηση πριν τις 26/03 αυτή συνεχίζει να είναι σε κατάσταση Υποβληθείσα ενώ έχω επισυνάψει όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά. Δεν θα έπρεπε να είχαν ήδη γίνει οι έλεγχοι;
sphinxgr Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 1 ώρα πριν, smpan123 είπε Καλημέρα, ενώ έχω κάνει την αίτηση πριν τις 26/03 αυτή συνεχίζει να είναι σε κατάσταση Υποβληθείσα ενώ έχω επισυνάψει όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά. Δεν θα έπρεπε να είχαν ήδη γίνει οι έλεγχοι; https://opeka.gr/eos-to-mesimeri-tis-tritis-26-3-oi-aitiseis-a21-prin-tin-proti-dosi-tou-epidomatos-paidiou-2019/ Μετά τις 12:00 της 26ης Μαρτίου η ηλεκτρονική πλατφόρμα δεν θα δέχεται νέες αιτήσεις για λίγα 24ωρα μέχρι να ολοκληρωθεί η εκκαθάριση και καταβολή της πρώτης διμηνιαίας δόσης για το 2019. Μετά την πληρωμή η ηλεκτρονική πλατφόρμα θα ενεργοποιηθεί εκ νέου και θα δέχεται νέες αιτήσεις έως τις 15 Ιανουαρίου 2020 για όλους όσοι δεν έχουν υποβάλλει φέτος αίτηση Α21.
smpan123 Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 14 λεπτά πριν, sphinxgr είπε https://opeka.gr/eos-to-mesimeri-tis-tritis-26-3-oi-aitiseis-a21-prin-tin-proti-dosi-tou-epidomatos-paidiou-2019/ Μετά τις 12:00 της 26ης Μαρτίου η ηλεκτρονική πλατφόρμα δεν θα δέχεται νέες αιτήσεις για λίγα 24ωρα μέχρι να ολοκληρωθεί η εκκαθάριση και καταβολή της πρώτης διμηνιαίας δόσης για το 2019. Μετά την πληρωμή η ηλεκτρονική πλατφόρμα θα ενεργοποιηθεί εκ νέου και θα δέχεται νέες αιτήσεις έως τις 15 Ιανουαρίου 2020 για όλους όσοι δεν έχουν υποβάλλει φέτος αίτηση Α21. Ναι ωραία. Αυτό δεν απαντάει σε αυτό που ρωτάω. Δεν θα έπρεπε κανονικά να είχαν ελεγχθεί τα δικαιολογητικά και να είχε γίνει η πληρωμή; Συμβαίνει σε κανέναν άλλο αυτό;
mezger Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 14 λεπτά πριν, smpan123 είπε Ναι ωραία. Αυτό δεν απαντάει σε αυτό που ρωτάω. Δεν θα έπρεπε κανονικά να είχαν ελεγχθεί τα δικαιολογητικά και να είχε γίνει η πληρωμή; Συμβαίνει σε κανέναν άλλο αυτό; Πρώτη φορά φέτος υπάρχει η αναμονή για έλεγχο των δικαιολογητικών - πέρυσι απλά τα δεχόντουσαν άμεσα, πιο πριν σου ζητούσαν να τα προσκομίσεις physically. Επομένως δεν υπάρχει καμία εμπειρία, η λογική λέει ότι θα τα ελέγξουν κάποια στιγμή μέχρι την επόμενη πληρωμή, αλλά τίποτα δεν είναι σίγουρο. Μέχρι στιγμής δεν έχω δει κανένα Α21 με δικαιολογητικά να έχει εγκριθεί πάντως, όλα είναι στην αναμονή.
phanispal Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Σε ποιες περιπτώσεις χρειάζεται να επισυνάψεις δικαιολογητικά; Ηλεκτρονικά δε γίνεται η αίτηση;
smpan123 Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 7 λεπτά πριν, phanispal είπε Σε ποιες περιπτώσεις χρειάζεται να επισυνάψεις δικαιολογητικά; Ηλεκτρονικά δε γίνεται η αίτηση; Στην δικιά μας περίπτωση ήθελαν δικαιολογητικό για σπουδή σε ΙΕΚ. 10 λεπτά πριν, mezger είπε Πρώτη φορά φέτος υπάρχει η αναμονή για έλεγχο των δικαιολογητικών - πέρυσι απλά τα δεχόντουσαν άμεσα, πιο πριν σου ζητούσαν να τα προσκομίσεις physically. Επομένως δεν υπάρχει καμία εμπειρία, η λογική λέει ότι θα τα ελέγξουν κάποια στιγμή μέχρι την επόμενη πληρωμή, αλλά τίποτα δεν είναι σίγουρο. Μέχρι στιγμής δεν έχω δει κανένα Α21 με δικαιολογητικά να έχει εγκριθεί πάντως, όλα είναι στην αναμονή. Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Άρα περιμένουμε μπας και ελεγχθούν.
sphinxgr Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 O έλεγχος των δικαιολογητικών γίνεται με φυσικό τρόπο (τα βλέπει και τα ελέγχει άνθρωπος) και όχι αυτόματα. Για αυτό υπάρχει αναμονή. 1
chsam Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 3 ώρες πριν, smpan123 είπε Καλημέρα, ενώ έχω κάνει την αίτηση πριν τις 26/03 αυτή συνεχίζει να είναι σε κατάσταση Υποβληθείσα ενώ έχω επισυνάψει όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά. Δεν θα έπρεπε να είχαν ήδη γίνει οι έλεγχοι; Κ εγω που πληρωθηκα την πρωτη δοση (εκανα αιτηση 8/3) ακομα Υποβληθείσα γραφει.Οποτε μην το κοιτας αυτο.
smpan123 Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 45 λεπτά πριν, chsam είπε Κ εγω που πληρωθηκα την πρωτη δοση (εκανα αιτηση 8/3) ακομα Υποβληθείσα γραφει.Οποτε μην το κοιτας αυτο. Όταν πατάς πάνω στην αίτηση σου γράφει ότι εκκρεμεί έλεγχος απο τον ΟΠΕΚΑ;
chsam Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 28 λεπτά πριν, smpan123 είπε Όταν πατάς πάνω στην αίτηση σου γράφει ότι εκκρεμεί έλεγχος απο τον ΟΠΕΚΑ; Οχι, μου εμφανιζει τα ποσα που δικαιουμαι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα