stevengreeceGR Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 Καλησπέρα! Το καλοκαίρι θα είμαι 18 και κοιτάω από τώρα για καμιά δουλειά πιθανόν από Σεπτέμβριο και μετά γιατί θα είμαι και διακοπές. Η πρώτη επιλογή που θα έχω χρόνο να τη δοκιμάσω και το καλοκαίρι είναι στην Wolt επειδή έχω ηλεκτρικό ποδήλατο να δω τη φράγκα μπορείς να βγάλεις. Αν και νωρίς από τώρα (για Σεπτέμβριο και μετά παράλληλα με τις σπουδές), τι άλλο θα μπορούσα να κάνω (εκτός από καφετέρια κλπ)
stevengreeceGR Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 1 ώρα πριν, ntguitar είπε Να γίνεις δημόσιος υπάλληλος,δεν θες; Βρε ανάλογα τη δουλειά. Δεν θα πρέπει να μου τρώει και πολλές ώρες από την ημέρα. Ποιο πολύ σαν part time
sezebo Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 Αν οι γονεις εχουν λεφτα, μη δουλευεις απλα ζησε τα φοιτητικα χρονια στο επαρκο.
stevengreeceGR Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 2 ώρες πριν, sezebo είπε Αν οι γονεις εχουν λεφτα, μη δουλευεις απλα ζησε τα φοιτητικα χρονια στο επαρκο. Δεν είμαστε πολύ καλά οικονομικά οπότε 100% θα πρέπει κάτι να βρω
tsioulak Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 45 λεπτά πριν, stevengreeceGR είπε Δεν είμαστε πολύ καλά οικονομικά οπότε 100% θα πρέπει κάτι να βρω Τοτε ασε τις διακοπες και πηγαινε να δουλεψεις το καλοκαιρι που μπορει καποιες επιχειρησεις να θελουν εποχιακους εργαζομενους για να βγουν οι αδειες. Σε ποια πολη εισαι;
stevengreeceGR Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 Μόλις τώρα, tsioulak είπε Τοτε ασε τις διακοπες και πηγαινε να δουλεψεις το καλοκαιρι που μπορει καποιες επιχειρησεις να θελουν εποχιακους εργαζομενους για να βγουν οι αδειες. Σε ποια πολη εισαι; Αθήνα. Το θέμα είναι μετά τις διακοπές γιατί τις έχω κλείσει ήδη (θα πάω πατρίδα).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα