Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
52 λεπτά πριν, DrLo είπε

Όχι καθόλου έξυπνο δεν είναι.

- και χειρότερο npsh θα έχει

- και ακόμα και αν δεν "ξεπιάσει" θα έχει [στην καλύτερη] ακριβώς την ίδια απόδοση με το να είναι χαμηλα (αν εξαιρέσουμε το θέμα του npsh το υψόμετρο μια αντλίας σε ένα δίκτυο δεν κάνει καμία απολύτως διαοφορά)

---

Βασικά θα δουλεύει χειρότερα (το κατά πόσο χειρότερα παίζει)

Η αντλίες που τραβάνε "από κάτω" γενικά καλό είναι να βρίσκονται όσο το δυνατό κοντύτερα στην επιφάνεια του νερού.

ευχαριστω για την επισημανση

• 1 χρόνο αργότερα...
  • Απαντ. 62
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν ξέρω αν ρωτάω σε σωστό ποστ...Σε ένα πλαστικό εξάρτημα που έχω βιδωνει αρσενικό ρακορ 1,5 ιντσας. Θέλω να συνδέσω διακόπτη pvc κ να συνεχίσω με γκρι pvc αποχέτευσης. Γιατί μου λένε ότι θα χρειαστώ φ50 σωλήνα, διακόπτη ; Αφού ο φ50 ο γκρι είναι μεγαλύτερος από τον πράσινο σωλήνα αντλίας 1,5 ιντσας που έχω τώρα;

Επεξ/σία από mpampis81
Δημοσ.
1 ώρα πριν, mpampis81 είπε

Δεν ξέρω αν ρωτάω σε σωστό ποστ...Σε ένα πλαστικό εξάρτημα που έχω βιδωνει αρσενικό ρακορ 1,5 ιντσας. Θέλω να συνδέσω διακόπτη pvc κ να συνεχίσω με γκρι pvc αποχέτευσης. Γιατί μου λένε ότι θα χρειαστώ φ50 σωλήνα, διακόπτη ; Αφού ο φ50 ο γκρι είναι μεγαλύτερος από τον πράσινο σωλήνα αντλίας 1,5 ιντσας που έχω τώρα;

Οι σωλήνες ιντσών δεν ταιριάζουν με τις σωλήνες που μετρούν με φ διαστάσεις (αποχετεύσεων) και σχετικές μετατροπές από ίντσα σε φ δε νομίζω να βρεις.Θυμάμαι που ήθελα παλιά να κάνω μία τέτοια μετατροπή έφαγα τον κόσμο δεν βρήκα πουθενά και το έκανα με πατέντα δική μου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...