Προς το περιεχόμενο

Magic 2 3D από την Honor με «3D depth-sensing camera»


voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 hours ago, Istros said:

Στα 864$ όταν υπαρχουν αντιστοιχες φτηνότερες συσκευες από Xiaomi,Vivo,oppo θα πάει απατο 

Όπως έχω πει η xiaomi έχει ήδη φτάσει τα 600 ευρώ. (ΕΝΤΆΞΕΙ 570) σιγά μην δώσει τόσα λεφτά ο κόσμος για κινέζικο κινητό. Όταν με 700 ευρώ μπορεί να αγοράσει s10 μετά από λίγους μήνες που θα πέσει...

Όσο για το τηλέφωνο του θέματος, μοιάζει πολύ με iPhone.

Επεξ/σία από NotAliki177
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μόλις τώρα, NotAliki177 είπε

Όπως έχω πει η xiaomi έχει ήδη φτάσει τα 600 ευρώ. (ΕΝΤΆΞΕΙ 570) σιγά μην δώσει τόσα λεφτά ο κόσμος για κινέζικο κινητό. Όταν με 700 ευρώ μπορεί να αγοράσει s10 μετά από λίγους μήνες που θα πέσει.

Το S10 αυτή τη στιγμή είναι μια από τις καλύτερες συσκευές που κυκλοφορούν.Οταν στο εξαμηνο πέσει στα 600-700€ δεν θα έχει ανταγωνιστή.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Στις 10/3/2019 στις 4:49 ΜΜ, mac.is είπε

Και εγώ το ΒΛΕΠΩ!!!!

Άμα έχουν όλοι μυαλό σαν το CEO της Xiaomi που με πρόσχημα να διώξει την "δήθεν" ρετσινιά της φτηνιάρικης μάρκας του, θα αυξήσει τις τιμές στους καταναλωτές!!!

Και καλα θα κανει. Βασικα βηματα μαρκετινγκ, μπαινεις σε μια αγορα με φθηνο προϊον για να σε μαθουν, ακομα και στο κοστος (market penetration). Οταν σε μαθουν προσπαθεις να μεγαλωσεις τα κερδη σου (ακομα κι οι κινεζοι για κερδος δουλευουν) και να μπορεσεις να σταθεις επαξια με τους αλλους μεγαλους παικτες της αγορας. Χρειαζεσαι δηλαδη περισσοτερα χρηματα για R&D, καλυτερη στρατηγικη προωθησης, νεο δικτυο καταστηματων κ.ο.κ. Αρα πρεπει να αυξησεις τις τιμες. Και οταν εχεις δημιουργησει ενα ονομα στην αγορα, τοτε θα σε ακολουθησουν πελατες και στο νεο σου εγχειρημα.

Οι πελατες της Xiaomi που για 100€ πχ δε θα αγορασουν τις συσκευες της, δεν ηταν και ποτε δικοι της και θα τους εχανε με μεγαλη ευκολια οταν ο επομενος κινεζος εκανε "race to the bottom" με τις τιμες και εδινε 12 επεξεργαστες και 64GB RAM για 100€...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 1 μήνα μετά...

Τι εγινε μαγκες τωρα που βγαζουν pop up/notch/ τρυπες ξετρυπες και οτιναναι σας αρεσει;;Οταν τα iphone βγαλαν το notch  δεν σς αρεσε αλλα τωρα ειναι ερωτας;;Αληθεια μου θυμιζεται κατι σαν:Υπαρχουν ολυμπιακοι και αντιολυμπιακοι!ΔΛΔ υπαρχουν iphones και αντι-iphonakides!!Ποσο τελικα ισχυει αυτο ακριβως!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...