Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα

Θέλω σε έναν προβολέα 500 watt να βάλω μια λάμπα led που να έχει ικανοποιητικό φως....Η κανονική λάμπα ήταν μια χαρά έκανε την νύχτα μέρα και άναβε μόνο όταν ανίχνευε κίνηση αλλά ο ηλεκτρολόγος επέμενε ότι θα καταναλώνει υπερβολικό ρεύμα  και την αντικατεστησε με μια led που δεν φέγγει ούτε στα 2 μέτρα σαν φακό είναι ...τι μπορούμε να κάνουμε ; 

Επεξ/σία από corsair04
Δημοσ.

Δεν νομίζω να υπάρχει led λάμπα που να ταιριάζει στον συγκεκριμένο προβολέα και να έχει ικανοποιητικό φως. Όσες led βρίσκω είναι 1.500 lm, ενώ η κανονική είναι 9.000.

Η πάρε άλλο προβολέα, ή βάλε την κανονική.

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, postfire είπε

6 λεπτά πριν, gakos1112 είπε

δεν θέλω να αλλάξω προβολέα !!! 

12 λεπτά πριν, Joshua21 είπε

Δεν νομίζω να υπάρχει led λάμπα που να ταιριάζει στον συγκεκριμένο προβολέα και να έχει ικανοποιητικό φως. Όσες led βρίσκω είναι 1.500 lm, ενώ η κανονική είναι 9.000.

Η πάρε άλλο προβολέα, ή βάλε την κανονική.

μπορείς να μου δείξεις μια  κονονική που να ταιριάζει γιατί την πήρε την δικιά του ....Πιστεύεις ότι θα καίει ...ή είναι υπερβολές ; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
34 λεπτά πριν, corsair04 είπε

μπορείς να μου δείξεις μια  κονονική που να ταιριάζει γιατί την πήρε την δικιά του ....Πιστεύεις ότι θα καίει ...ή είναι υπερβολές ; 

Έλεος ρε συ, δεν είναι δύσκολο να χρησιμοποιείς ούτε το google ούτε την αριθμομηχανή.

Εδώ ο τύπος της κανονικής:

https://www.skroutz.gr/s/15566978/03-01407-ΛΑΜΠΑ-ΙΩΔΙΝΗΣ-118mm-500W-PANALIGHT.html

Η λάμπα είναι 500w, άρα καίει μισή κιλοβατώρα για κάθε ώρα λειτουργίας, δλδ κάπου 0.10€.

Τώρα το πόση ώρα θα μένει αναμμένη εκεί που την έχεις βάλει, μόνο εσύ το ξέρεις.

Επεξ/σία από Joshua21

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...