Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα στο θρυλικό forum του insomnia.

Θα ήθελα τις προτάσεις σας για αγορά αθλητικών παπουτσιών τα οποία να κάνουν πάνω από 5 χιλιόμετρα περπάτημα την ημέρα.

Εννοείται ότι θέλω να είναι και αντικραδασμικό.

Τα προηγούμενα under armour μετά από ένα χρόνο έχουν λιώσει πλέον από κάτω και έχουν σκιστεί και στο εσωτερικό από πίσω, μιας και έχουν αυτόν τον περίεργο μηχανισμό σαν κάλτσα που πρέπει να βάλεις κόκαλο (!) για να μην τα διαλύσεις από πίσω.

Επίσης δεν μου άρεσε η πίεση που ασκούν στο πάνω μέρος του ποδιού (στο σημείο που δένεις τα κορδόνια) το οποίο θεωρώ ότι βρίσκεται λίγο ψηλά.

Μιλάω για αυτό εδώ το ζευγάρι.

https://www.runholic.gr/index.php?route=product/product&product_id=4664

3000004%20010%20(1)-640x640.jpeg

Επεξ/σία από skiabox
  • Απαντ. 57
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Γενικά με τόσο περπάτημα την ημέρα όλα τα παπούτσια ένα χρόνο θα σε βγάζουν. Προτίμησε αθλητικά τρεξίματος μιας και τα υλικά και η κατασκευή είναι μακράν ανώτερα από οποιοδήποτε under armour. Δοκίμασε Saucony η Asics. Ακόμα και τα Mizuno είναι αρκετά καλά. Ένα ζευγάρι μεταξύ 120-140€ θα βγάλει πολλά χιλιόμετρα.

• Like 1
Δημοσ.

Πριν 3 χρόνια είχα πάρει τα Adidas Energy Boost με ίδιες απαιτήσεις, πολύ καθημερινό περπάτημα (πάνω από 6-7 χλμ τη μέρα). Άντεξαν για μισό χρόνο που τα χρειάστηκα αν και ήταν εμφανείς οι ενδείξεις χρήσης. Με εξαίρεση τη σόλα που ξεκόλησε από μια άκρη (την κόλλησα) τα χρησιμοποιώ πολύ περιστασιακά ακόμα και τώρα. Αρκετά άνετο ζευγάρι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, dompred είπε

Πριν 3 χρόνια είχα πάρει τα Adidas Energy Boost με ίδιες απαιτήσεις, πολύ καθημερινό περπάτημα (πάνω από 6-7 χλμ τη μέρα). Άντεξαν για μισό χρόνο που τα χρειάστηκα αν και ήταν εμφανείς οι ενδείξεις χρήσης. Με εξαίρεση τη σόλα που ξεκόλησε από μια άκρη (την κόλλησα) τα χρησιμοποιώ πολύ περιστασιακά ακόμα και τώρα. Αρκετά άνετο ζευγάρι.

Ειδικά αυτά τα παπούτσια φίλε φαίνονται ακόμα και με το μάτι ότι θα αντέξουν ένα εξάμηνο!
Πιστεύω να συμφωνείς!

Εδώ είδα σε ένα review ένα report από κάποιον που έλεγε ότι άρχισαν να φθείρονται από κάτω μετά από μία εβδομάδα!

Επεξ/σία από skiabox
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ για να πηγαίνω/ερχομαι στη δουλειά, 4χλμ τη μέρα έχω τα Asics Aaron. Δεν είναι καν για τρέξιμο αλλά είναι πολύ άνετα και δεν λένε να χαλάσουν εδώ και χρόνια. Παρακαλάω να χαλάσουν για να τα αλλάξω.

Επίσης για τα παπούτσια adidas (running και μη) γενικά έχω καλή γνώμη για την αντοχή τους.  adidas και asics για μένα έχουν παπούτσια σχετικά πιο εμφανίσιμα σε σχέση με άλλες μάρκες.

Αλλη μια πρόταση είναι και τα Salomon Sense Mantra τα οποία τα χρησιμοποιώ για τρέξιμο. Πολύ καλά για όλες τις συνθήκες (τρέξιμο σε τσιμέντο,χώμα κλπ).

Οτι και αν πάρεις, καλό είναι να τα δεις από κοντά. Ενα παπούτσι που εφαρμόζει τέλεια σε έναν άνθρωπο, μπορεί να μην ταιριάζει καθόλου σε κάποιον άλλο, ανεξαρτήτως κόστους.

Επεξ/σία από The_Judas
Δημοσ.
4 ώρες πριν, skiabox είπε

Καλησπέρα στο θρυλικό forum του insomnia.

Θα ήθελα τις προτάσεις σας για αγορά αθλητικών παπουτσιών τα οποία να κάνουν πάνω από 5 χιλιόμετρα περπάτημα την ημέρα.

Εννοείται ότι θέλω να είναι και αντικραδασμικό.

Τα προηγούμενα under armour μετά από ένα χρόνο έχουν λιώσει πλέον από κάτω και έχουν σκιστεί και στο εσωτερικό από πίσω, μιας και έχουν αυτόν τον περίεργο μηχανισμό σαν κάλτσα που πρέπει να βάλεις κόκαλο (!) για να μην τα διαλύσεις από πίσω.

Επίσης δεν μου άρεσε η πίεση που ασκούν στο πάνω μέρος του ποδιού (στο σημείο που δένεις τα κορδόνια) το οποίο θεωρώ ότι βρίσκεται λίγο ψηλά.

Μιλάω για αυτό εδώ το ζευγάρι.

https://www.runholic.gr/index.php?route=product/product&product_id=4664

3000004%20010%20(1)-640x640.jpeg

Απο μενα κοιτας σε nike pegasus 35 και asics nimbus κ  kayano. Οτι βρεις σε καλυτερη τιμη...

Να ξερεις στα περισσοτερα αθλητικα τετοιου τυπου φθειρονται στο μπροστινο μερος στο μεγαλο δαχτυλο απο την μεσα μερια..

Κατα διαστηματα κανεις αναγνωριση.. και αν δεις οτι προχωραει η φθορα τα πας σ ενα τσαγκαρη με περιπου 5ευρω(ζευγος) σου βαζει απο μεσα επενδυση στο σημειο που φθειρεται..

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, HateMe είπε

Περπατάω εδώ και 1.5 χρόνο σχεδόν, κάθε μέρα 10 χιλιόμετρα και βάλε.

Έίναι ακόμα σε άψογη κατάσταση τα συγκεκριμένα. 

https://www.skroutz.gr/s/12174069/Adidas-Tubular-Shadow-CG4562.html 

10 κιλα ζυγιζεις!!! Μηπως περπατας με το βημα της γατας???!!!!🙄

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, gia_nnis είπε

10 κιλα ζυγιζεις!!! Μηπως περπατας με το βημα της γατας???!!!!🙄

95

ΥΓ. Τα βάζω και στο gym :P  

Επεξ/σία από HateMe
Δημοσ.
3 ώρες πριν, gia_nnis είπε

Απο μενα κοιτας σε nike pegasus 35 και asics nimbus κ  kayano. Οτι βρεις σε καλυτερη τιμη...

Να ξερεις στα περισσοτερα αθλητικα τετοιου τυπου φθειρονται στο μπροστινο μερος στο μεγαλο δαχτυλο απο την μεσα μερια..

Κατα διαστηματα κανεις αναγνωριση.. και αν δεις οτι προχωραει η φθορα τα πας σ ενα τσαγκαρη με περιπου 5ευρω(ζευγος) σου βαζει απο μεσα επενδυση στο σημειο που φθειρεται..

Δεν υπήρχε τέτοιο θέμα στα under armour φίλε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...