Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημερα, δεν ξερω αν ειναι αυτο το σωστο topic αλλα εχω παραγγειλει κατι εξαρτηματα για την yi 4k+ απο το αμαζον  και οταν κοιταξα εχει αυτο το μηνυμα "

Αναμενόταν μέχρι την Παρασκευή 8 Μαρτίου

Η Deutsche Post DHL θα έπρεπε να έχει παραδώσει τη συσκευασία σας εν τω μεταξύ. Αυτό το πακέτο δεν διέθετε αριθμό παρακολούθησης."

Παρόλα αυτά εγώ δεν έχω παραλάβει τίποτα, έχει έρθει το πακέτο και δεν με έχουν ειδοποιήσει ή όχι και πως μπορώ να ξέρω;;(πρωτη μου παραγγελια απο αμαζον) 

ευχαριστω εκ των προτερων για οποια βοηθεια

Επεξ/σία από Alfie9102
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

16 minutes ago, Hapatingo said:

Απο τα ελτα θα παραλάβεις. Δεν είναι η courier.

Δηλαδή πρέπει να πάω στα ΕΛΤΑ να το παραλάβω δεν θα μου το φέρουν;όταν λες δεν είναι η courier;;

Επεξ/σία από Alfie9102
Δημοσ.

Κανονικά θα έπρεπε ο ταχυδρόμος να στο φέρει. Επειδή όμως σπάνια το κάνουν, πήγαινε μόνος σου στο ελτα της περιοχής σου και ζήτα το.

Δημοσ.

Εγώ λέω να περιμένεις λιγες ημέρες ακόμη. Στα ελτα , εαν δεν εχεις αριθμο αποστολής Ελληνικό δεν μπορούν να το βρούν... Λογικα θα ερθει ειδοποίηση σπίτι σου να πας να το παραλάβεις 

Δημοσ.
8 minutes ago, sstratos said:

Εγώ λέω να περιμένεις λιγες ημέρες ακόμη. Στα ελτα , εαν δεν εχεις αριθμο αποστολής Ελληνικό δεν μπορούν να το βρούν... Λογικα θα ερθει ειδοποίηση σπίτι σου να πας να το παραλάβεις 

Δεν θα μπορούν να το βρουν με όνομα;;

Δημοσ.

Δεν νομίζω , εγω οσες φορές εχω προσπαθήσει σε παρόμοια κατάσταση εφαγα πόρτα...  Εγω που ψωνίζω συχνά απο amazon.uk , απο την ημερ/νια που δείχνει το αμαζον παραλαμβάνω μετά απο 7-8 εργάσιμες.... Επαρχεία ομως

Δημοσ.
1 minute ago, sstratos said:

Δεν νομίζω , εγω οσες φορές εχω προσπαθήσει σε παρόμοια κατάσταση εφαγα πόρτα...  Εγω που ψωνίζω συχνά απο amazon.uk , απο την ημερ/νια που δείχνει το αμαζον παραλαμβάνω μετά απο 7-8 εργάσιμες.... Επαρχεία ομως

Ευχαριστώ πολύ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...