koylis.ch Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα στην παρέα, γνωρίζει κάποιος σχετικά με το πως επιστρέφονται τα λεφτά στοpaypal ; Αγόρασα δυο πράγματα και δεν ήρθαν ποτέ, σε επαφή με τον πωλητή απευθείας δεν μου απάντησε ποτέ. Θυμάμαι παλιά που είχα κάνει την διαδικασία, άνοιξα την υπόθεση δεν απάντησε ποτέ ο πωλητής επιστράφηκαν τα λεφτά μου, τώρα που το ξανάκανα, δεν απάντησε ο πωλητής ποτέ κάτι μου έστειλε η paypal θα κλείσει η υπόθεση και εν τέλει λεφτά δεν πήρα, γνωρίζει κανείς σχετικά; Επεξ/σία 15 Μαρτίου 2019 από koylis.ch
Hapatingo Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 Η αίτηση επιστροφής των χρημάτων πως προέκυψε? Δεν ήρθε το προϊόν καν ή ήταν χαλασμένο?
koylis.ch Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, Hapatingo είπε Η αίτηση επιστροφής των χρημάτων πως προέκυψε? Δεν ήρθε το προϊόν καν ή ήταν χαλασμένο? Δεν τα παρέλαβα ποτέ, έκανα και διευκρίνηση στο αρχικό μου Επεξ/σία 15 Μαρτίου 2019 από koylis.ch
kormos Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 11 ώρες πριν, koylis.ch είπε Καλησπέρα στην παρέα, γνωρίζει κάποιος σχετικά με το πως επιστρέφονται τα λεφτά στοpaypal ; Αγόρασα δυο πράγματα και δεν ήρθαν ποτέ, σε επαφή με τον πωλητή απευθείας δεν μου απάντησε ποτέ. Θυμάμαι παλιά που είχα κάνει την διαδικασία, άνοιξα την υπόθεση δεν απάντησε ποτέ ο πωλητής επιστράφηκαν τα λεφτά μου, τώρα που το ξανάκανα, δεν απάντησε ο πωλητής ποτέ κάτι μου έστειλε η paypal θα κλείσει η υπόθεση και εν τέλει λεφτά δεν πήρα, γνωρίζει κανείς σχετικά; Νομίζω πως αν υπάρχει αριθμός αποστολής δέματος και δείχνει πως ή βρίσκετε Ελλάδα (πχ Τελωνείο) και δεν γίνεται παραλαβή ή (έχει τύχει σε εμένα στο παρελθόν) είναι ο αριθμός αποστολής λάθος και δείχνει ότι έχει παραληφθεί τότε (όπως στη 2η περίπτωση μου έχει συμβεί) δεν θα βγει άκρη. Ήταν μεγάλο το ποσό;
koylis.ch Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 Δεν υπάρχει αριθμός δεματος έκανα δυο αγορές διαφορετικές των 13 ευρώ. Εμένα με νοιάζει η διαδικασία στο paypal τι έχει αλλάξει Κ τι γίνεται
NikosKallithea Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 6 ώρες πριν, koylis.ch είπε Δεν υπάρχει αριθμός δεματος έκανα δυο αγορές διαφορετικές των 13 ευρώ. Εμένα με νοιάζει η διαδικασία στο paypal τι έχει αλλάξει Κ τι γίνεται Δεν εχει αλλάξει τίποτα, τα βήματα ειναι dispute και μετα απο λιγο Claim χωρίς βεβαια να κανεις ενδιάμεσα καποια ακύρωση, μετα το claim αναλαμβάνει το ππ και σου λεει γιατι πήρες ή γιατι δεν πήρες πίσω τα χρήματα σου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα